Galatasaray'da Igor Tudor Dönemi!

Yazin bize düsük maliyetli ama iyi olan bir kac hirvat veya o bölgelerden futbolcu bulsa cok güzel olur.

Gözümüz söyle sert futbolcu görsün biraz, bizimkilerin neredeyse hepsi kiz gibi oynuyor.

Hırvat diye kısıtlamayalım, Balkanlar diyelim. Balkan sporcular (ağırlıklı Yugoslavlar) hem profesyonel hem soğukkanlı hem de yetenekli insanlar. Bunun en yakın örneği F. Ülker'dir. Adamlar Nba'dan çıkma adamlarla takımı doldurmak yerine Obradovic'in emrinde güzel bir Balkan karması takım kurdular. Yaptıkları ortada. Biz de benzerini futbolda yapmalıyız.

Sekiztasın şampiyon olacağını söyleyerek futboldan anladığını bir kez daha ispatlamış. Iyice kanım kaynadı tudora.

Bu sezonu kaybedilmiş saymak yerinde olacaktır. Takım başarılı olursa Tudor hanesine artı yazarız, başarısızlık durumu ise bu kadroyla doğal zaten, kuracağı kadroyla gelecek sezon sağlıklı bir değerlendirme yapılabilir ancak...

Yalnız şöyle de bir durum var; geçen sezon Denizli ile aciz kalan takım, Riekerink' in gelişiyle belirgin şekilde canlanmıştı. Atak dönüşlerinde 4-5 kişi gamsızca sürünüp, geri dönmeye üşenirken, birden bire tüm takım topun arkasına geçme gayreti göstermeye başlamıştı, en ummadığımız futbolcular bile; bu durumu 'g.t korkusu' olarak yorumluyorum...Benzer bir efekti yine ummak istiyorum. Riekerink fazlasıyla yumuşak başlı kalınca kadrodaki oyuncular yine eski alışkanlıklarına dönüvermişti ama Tudor farklı bir profil...

Tabi bir TD ün en çok güç alacağı merci yönetimdir. Çapsızlıkları malum olsa da futbolculara net bir şekilde verecekleri 'Kimseye taviz yok, tek patron Tudor' dur, istemediği oyuncu gider' şeklindeki mesaj çok çok önemli...

İlle şampiyonluk ya da ikincilik değil benim gözettiğim. Takımın sahadaki duruşunu, Hoca' nın futbol anlayışını beğenirsem önümüzdeki sezonlar için de desteklerim...

Bence Rikerinki 2 ay öncede kovacaklardı ama hoca bulamadılar. Tudor bizi ve beşiktaşı yenince ardından taraftarda dillendirmeye başlayınca kovdular

Tudorlu Karabükspor:

Iç Saha (23 Puan): 7 Galibiyet 2 Beraberlik 2 Mağlubiyet
Dış Saha (4 Puan): 1 Galibiyet 1 Beraberlik 7 Mağlubiyet

Bazen mağlubiyetler böyle hayirli olabiliyor.Kayseri'yi yenseydik yine riekerink ile sampiyon olma ihtimalimiz yoktu ama yenilerek Tudor hocamın gelişi hayırlı oldu.Şimdi bi umut var sampiyonluk için, iyi ki yenilmişiz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hırvat diye kısıtlamayalım, Balkanlar diyelim. Balkan sporcular (ağırlıklı Yugoslavlar) hem profesyonel hem soğukkanlı hem de yetenekli insanlar. Bunun en yakın örneği F. Ülker'dir. Adamlar Nba'dan çıkma adamlarla takımı doldurmak yerine Obradovic'in emrinde güzel bir Balkan karması takım kurdular. Yaptıkları ortada. Biz de benzerini futbolda yapmalıyız.

Aynen. Zaten Hirvat veya o bölgelerden derken kastim jugoslav ve balkan bölgesiydi. Düsük maliyete iyi oyuncular bulmak zor degil oradan yeter ki biraz ugras gösterelim.

Biz hep armut pis agzima düs mantalitesi ile bakiyoruz olaya, hep kendi ligimizde öne cikan futbolcularin pesinde kosuyoruz, ki bunlarin kalitesi de düsük genelde.

Bu transferin gerçekleşmesinde payı olan başta @İsmail Güldüren'e, daha sonra kendime ve daha sonrasında tüm forum üyelerine teşekkürü bir borç bilirim.

Hoca muhtemelen başarısız olacaktır lütfen sövmeyin, başlıca sorumlu Tursundur.

Yine de beden eğitimi hocası kılıklı namı değer Siekerink'ten kurtulmak mutluluk vericidir.

Bugun bayram yapanlar yarin Tudora sovmeye basladiginda benim icin basarisizligin yegane adresi Tudor degil yine dursun capsizi olacak.

Bizim teknik adam degil baskan ve yonetim sorunumuz var. Yine 5 para etmez adamlari Tudora sormadan alip takimi cople dolduracak komisyoncu serefsizler.

Umarim Riekerink altyapinin basinda devam eder.

Ziyadesiyle doğru 1 yorum.

savunmadaki armutlara nerde nasıl durulur kenarından köşesinden gösterir en azından

Tudor Bey demeyelim buna da.

38 yaşında; ilk büyük takımı ve Dursun gibi talihsiz bir başkan ile çalışacak.

giphy.gif

Geri
Üst Alt