Galatasaray'da Igor Tudor Dönemi!

Igor Tudor: Kendi üzerimde büyük bir baskı yaratıyorum. Her zaman kazanmak istiyorum, her zaman en yukarıyı hedefliyorum. [SocratesDergi]

Deplasmanda 4 puan almis diyorsunuz da adamin takimi dogradilar resmen

Bizde iyi transfer, 'İlle de ismini çok kişinin bildiği, zengin kulüplerde futbol oynamış, adı yıldıza çıkmış futbolcular'' olarak biliniyor ki öylesini ancak veteran kıvamında alabilecek durumdayız maalesef...

Oysa ki bu tanımlara uyan futbolcuların değil, ''Görev adamı'' dediğimiz tipte enerjik adamların eksikliğini daha çok çekmekteyiz yıllardır. Kaldı ki üstün yetenekli oyuncular da daha erken yaşlarda ve henüz piyasa yapmamışken takıma kazandırılabilir; ego manyağı yöneticiler yerine işi bilen dürüst adamların inisiyatif kullanmasıyla mümkündür...

giphy.gif
ulan şunu selçuk'a sabri'ye yapsın forumda izdiham çıkar yeminle :)

Şu iki maçtaki 6 puanlık kayıp olmasaydı şampiyonluktan söz edebilirdim ancak ciddi bir kayıp oldu o maalesef. Takım havaya girmeli 4te 4 lük bir seri gelmezse şampiyonluk yine yalan olur.

Deplasmanda 4 puan almis diyorsunuz da adamin takimi dogradilar resmen

Başka maça da değil bizim İstanbul' daki maça bakalım yeter. Bir Anadolu takımına karşı bu denli aciz kaldığımız çok az maç hatırlarım. Eren o son dakika golünü attığında skor 1-5 filan olmalıydı, adamlar neler neler kaçırdı. Futbolun adaletsizliğine uğradıkları benzer deplasman maçları da oldu, ikisini kazanmış olsalar o argüman da ölmüş olurdu...

Beyler Forum Tudoru çok sevdi ve istedi.

Nedenleri bana detaylı anlatabilir mı birisi ?

Son düzenleme:
resmi herhangi bir açıklama var mı yada ntvspor dışında daha güvenilir bir kaynak?

Şu anda sadece ntvspor ve Tankutun ağlaması var galiba

Abartıyorsunuz gibi geliyor bana kariyerine baktığımızda hiç bir başarısı yok oynattığı oyun bizde yetmez

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tudor gibi efsane bir stoper bizim stoperleri görünce napacak acaba

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abartıyorsunuz gibi geliyor bana kariyerine baktığımızda hiç bir başarısı yok oynattığı oyun bizde yetmez

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adamın kariyeri biraz yanlış değerlendiriliyor diye düşünüyorum

Bugüne kadar hep orta derece takımlarda çalışmış ve o kadar kötü iş çıkarmamış en iyi başarısı galiba paok ile şampiyonlar ligi elemelerine katılmak

tanıdığım bütün iyi teknik direktörler hep böyle başlayıp sıçrama yapmışlar

Geri
Üst Alt