Galatasaray'da Igor Tudor Dönemi!

Rikerink alt yapıda devam etmek istiyomuş :D

Kaynak aspor

Galatasaray kulübünde malzemecilik teklif edilse kabul edecek herife piyango vurdu resmen

Bu ... tankutu ne anlatiyor ulan ne konusuyon sen! Ne diye koydunuz o maddeyi ozaman?

Tudora gelince bu adamda ikinci bir gerets görüyorum. Bu sezon olmasa bile seneye bence sampiyon yapacak kalite var tudorda yeterki yönetim isine karismasin

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Amaç TR ligi ise en iyi 1-2 seçenekten birisi.Hayırlı olsun. Bana göre şampiyonluş şansımız biti.
O iş daha belli olmaz sonuçta lider ile içerde ikinci ile deplasmanda ki ne kadar deplasman orası ayrı maçımız var

Evet geri kalan fikstür zor ama teknik direktör değişikliği pozitif etki edebilir

Resmen adamı biz getirdik bundan sonra sonuna kadar arkasında durmalıyız....umarım yaza transferleri kendisi yapar,Selçuk'u yedek bırakınca oluşan iç baskılara dayanır

Ya medya simdi bilerek salliyor. Neden derseniz, jor ile bile hala sampiyonluk yarisinda kaldilarsa ondan daha cok is bilen hirsli tudorla bunlar tekrar eski günlerine döner korkusu basladi

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

O iş daha belli olmaz sonuçta lider ile içerde ikinci ile deplasmanda ki ne kadar deplasman orası ayrı maçımız var

Evet geri kalan fikstür zor ama teknik direktör değişikliği pozitif etki edebilir

Bir seri yakalamamız lazım.İçerde dışarda saçma sapan mağlubiyetler aldık.İçerde Kayseri yenilgisinin tek telafisi önümüzdeki 5-6 maçta üst üste galibiyet olur.

3lü savunma oynatamaz bu kadro ile sağ ve sol bek sol stoper ciğersiz orta saha kaliteli bir forvet gibi eksiklerimiz var

Hoca değişikliği kesinlikle takıma pozitif bir etki yapacaktır.

Ama şampiyonluk zor.. İmkansız değil ama zor..

Devre arasında bu değişiklik olsaydı, şampiyonluğun 1 numaralı favorisi olurduk.

Geri zekalı yönetim geç uyandı.

en azından kazanmamız gereken bir maçta salak salak hamleler yapıp kenardan maçı izleyerek bizi çileden çıkarmaz

Geri
Üst Alt