Galatasaray'da Igor Tudor Dönemi!

f34dfe497238ba76f8cd3c68c7851fa4.jpg

Şu adamı üzdünüz :(

Çok maçını takip ettim bu sezon en beğendiğim tarafı oyuna anında müdahale etmesi 15-20. dakika bile olsa alıyor oyundan 0-0 giden maçlara genelde ikinci devre başında ya da 50-55. dakikada müdahale ediyor. O güzel takım oyundan düştüğünde beklenmemesi lazım

Vallaha hiç beklemiyordum şahsen, olsa bile en erken sezon sonu olur diyordum. Herhalde yönetim ilk defa taraftarı dinleyerek bir karar aldı. Taraftar dediğim de burası aslında, Gsc'den daha doğrusu Hayri'den önce isteyeni yoktu herhalde adamın. Bir anda herkesin aklına yatmaya başladı.

Benim de son 3-4 haftadır aklımdaki isimdi. İnşallah güzel olur.

Hocaaamm

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizi yenerken dusuneceklerdi , bugun puan farki 2 de kalsaydi riko devam ederdi

Dün de yazmistim bu etiklik olayi bir tek bize karsi isliyor.

Fenerbahce, Besiktas hatta bu takimlari kapsayan TFF pislik üzerine pislik yapiyor ama hep bizde etiklik konusulur. Sike'nin üstü örtüldü bu ülkede.

Baslatmayin etikliginize. Ben mi dedim serbest kalir maddesini koy diye kontratina. Salak salak isler yaparsan tabi bunun cezasini cekersin, nasil biz her yaptigimiz enayiligin cezasini cekiyorsak.

Tankut başkan kanal kanal dolaşıyo :D :D :D

Yalnız deplasmanda 4 puan toplamış olması ziyadesiyle üzücü.

Futbolcuya dayalı bir düzenimiz yani çiftliğimiz olduğu için hocanın arkasında durcak billurlu bir yönetim olmadığı sürece çok ciddi bir fark yaratmayacaktır . Bunun bilincinde olup çok ta şaapmayalım yani.

Ağlayanın malı gülene yar olmaz derler ama umarım başarılı olur.Tudor hocam gerçekten bu iş için biçilmiş kaftan

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etikmiş

Lan bidon o madde'yi memnun kalmazsa gider diye koydurtuyosun ondan sonra tv'lerde şov yapıyosun.

Geri
Üst Alt