Galatasaray'da Igor Tudor Dönemi!

Kanka gitti senin Siekerink? Üzülmedin mi

Bugun bayram yapanlar yarin Tudora sovmeye basladiginda benim icin basarisizligin yegane adresi Tudor degil yine dursun capsizi olacak.

Bizim teknik adam degil baskan ve yonetim sorunumuz var. Yine 5 para etmez adamlari Tudora sormadan alip takimi cople dolduracak komisyoncu serefsizler.

Umarim Riekerink altyapinin basinda devam eder.

Hirsli teknik adamlari her zaman begenmisimdir

Hayirli olsun

Kural dısi 1 durum yok onemli olanda bu,sıcayim etigine simdiye kadar etik davrandikta noldu

Gelir gelmez Semih,Selcuk,Sabri denen 3S'den birini dövmezse gelmesin. Balta'yi da ekleyebiliriz bu listeye.

Hoşgeldin tudor. FORUM ahalisinin gözü aydın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yalnız tüm yaşananlar medya şişirmesi ise çok komedi olacak. Karabük başkanı Tudor'la en son geçtiğimiz hafta sonu görüşmüş. Galatasaray'dan yalanlama yok. Birileri attı bi kuyuya taş herkes ona göre ilerliyor.

Deplasman maç istatistikleri pek tatmin edici değil yalnız

Umarım burada başarılı olur

Yalnız tüm yaşananlar medya şişirmesi ise çok komedi olacak. Karabük başkanı Tudor'la en son geçtiğimiz hafta sonu görüşmüş. Galatasaray'dan yalanlama yok. Birileri attı bi kuyuya taş herkes ona göre ilerliyor.

Galatasaray'ı şikayet edeceğim etik falan değil dediğine göre olmuş bu iş anladığım kadarıyla.

Yalnız deplasman istatistikleri iyi olsa şampiyonluğa falan oynuyor olurlardı.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tankut: "Tudor'un sözleşmesinde bir madde var. Hoca mutsuzsa 150 bin euro ödeyip gidebilir, biz mutsuzsak 150 bin euro öderiz, gider."
150 bin euroyu da bizim kulüp versin bir sus be adam.

Galatasaray'ı şikayet edeceğim etik falan değil dediğine göre olmuş bu iş anladığım kadarıyla.

Haberi yok bişeyden ya medya üzerinden konusuyor. Ercan taner soruyor en son durumdan bilginiz varmı ne zaman görüştünüz falan en son maçtan sonra görüştüm diyor. :D
Birileri menajeriyle Glaatasaray görüştü diye bişey attı ortaya belgesiz herkes ona göre hal hareket içerisinde suan :d

Haberi yok bişeyden ya medya üzerinden konusuyor. Ercan taner soruyor en son durumdan bilginiz varmı ne zaman görüştünüz falan en son maçtan sonra görüştüm diyor. :D
Birileri menajeriyle Glaatasaray görüştü diye bişey attı ortaya belgesiz herkes ona göre hal hareket içerisinde suan :d

Bütün kaynaklar son dakika olarak geçti,yalan değildir herhalde.

Ferudun Tankut: "Igor Tudor'u zincirle mi bağlasaydım. Tutamadım işte, gitti."

1.5 yıllık anlaşma varsa saçma.birisini gönderirken de tazminat ödemeyelim be

tapa
a
l
k

Geri
Üst Alt