Onur Arslan
10 Numara!
- 4 Ağustos 2010
- 11.289
- 0
- 341
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peki Tudor da bunları oynatırsa yine hocayı mı kovacağız yoksa hocaların bir bildiği vardır mı diyeceğiz?
günah keçisi dengetörden sonra rikerink oldu !! en az suçlu olan gariban rikerinke kabak patladı ! 2 yıldır defolu transferlerle bide paramız yok denmesine rağmen milyonlarca euro çöpe atıldı bizde asıl sorun yönetim sorunu bu çok net ! yalnız bu tudor sert bir herife benziyor stoperkende sertti karizma olarak riko ve dengetör gibi kolay kolay futbolcu kaprislerine papuç bırakmaz gibi geliyor tabi fazlada ümitlenmeyelim hemen kimi övsek elimizde patladı !!Bugun bayram yapanlar yarin Tudora sovmeye basladiginda benim icin basarisizligin yegane adresi Tudor degil yine dursun capsizi olacak.
Bizim teknik adam degil baskan ve yonetim sorunumuz var. Yine 5 para etmez adamlari Tudora sormadan alip takimi cople dolduracak komisyoncu serefsizler.
Umarim Riekerink altyapinin basinda devam eder.
El mecbur diye oynatiyor herkes. Yerine adam alinmazsa ne yapacaksin ki, alinan adamlarin da hali ortada. Sen stopere Serdar ve Ahmet gibi adamlar alirsan niye Balta hala oynuyor diye sitem edemezsin. Sag beke Cavanda gibi beyinsiz bir adami alirsan niye hala Sabri oynuyor diye sitem edemezsin. Ha Linnes var ona da haksizlik yapiliyor, adami 5 mac arka arkaya göremedik daha bekte.
3 senedir her sene belirli bir sayida futbolcular ile yollar ayrilmaliydi bence. Sabri,Balta mesela coktan gitmeliydi takimdan, hep kontrat uzatildi bunlar ile. Selcuk'un uzun süreli kontrati var onun konusu baska ama bu ikili yillar önce bu kulüpten def edilmeliydi. Hala ilk 11 oynuyorlar, yillar önce de yetersizlerdi simdi de yetersizler.
Planlama diye birsey yok takimda. Bu adamlar 30'undan sonra defans yapmasini mi ögrencek, Balta stoper degil solbekten devsirme stoper mecburiyetten öyle yapildi zamaninda bek icin temposuz oldugu icin. Bazen kritik müdahaleleri oluyor, mesela bu yönünü cok seviyorum rakip topa vururken ya da topa vurup tam ayagindan cikarken kayarak topu bloke etmesini bilmiyorum anlatabiliyormuyum neyi kast ettigimi?
Bunun disinda Balta rakibini hic takip etmiyor, hele hele hava toplarinda hep rakibinden uzak duruyor. Sonra da dan diye golü yiyoruz. Besiktas macindan sonra herkes Chedjou'ya odaklandi da bu Balta ve Semih de en az onun kadar beceriksiz ve vurdumduymaz stoperler.
Ft'in ayrılma hikayesi ortada. O zamanlar etik değil muhabbeti yapmaya götü olmayanlar şimdi Galatasaray etik davranmadı diye maval okuyor.
Ben o gün de etik dışı davranış dedim; bugün de diyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi