Galatasaray'da Igor Tudor Dönemi!

Riekerink' ten kötü olmaz, adam en azından teknik direktör. Deplasman maçlarındaki performansı ve Karabük ile Galatasaray arasındaki büyüklük farkı biraz düşündürücü olsa da yaşayıp göreceğiz. Galatasaray kendi kariyeri için de çok büyük bir şans, umarım doğru değerlendirir ve çok başarılı olur.

Uyuyodum igor gelmiş be dursun baskan adamsn

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tudor Karabükte başarılı olsa da, oynattığı oyun çok fazla mesafe kateden, sprint atmayi seven bir takım üzerine kuruluydu. Bizim takım ise maçlarda 105-110 km arası koşuyor, yaşlı, sürekli uyuşuk pas yapıyor. Bilmiyorum nasıl olacak. Günü kurtarmak için oynanmış bir kumar işte.

Ercan Taner: Kehanetlere inanmam. Nostradamus da dahil...Tudor, Galatasaray'da başarılı olursa devam eder, başarısız olursa da gider.

vay be

2003'teki maçta Igor Tudor ve Sabri Sarıoğlu seromonide el sıkışırken.

C4n6ypvWAAQhPCE.jpg

Tudor 3S'yi oynatırsa.

En az iki tanesi zaten oynar diye düsünüyorum. Selcuku oynatmadin mi tüm medya üstüne geliyor zaten, bu adamdan kurtulmanin yolunu bulmaliyiz. Ünal baskanin benim gözümde yaptigi en büyük kötülük bunun sözlesmesini uzatmakti.

Bilmiyorum dün Beyaz TV yi izledin mi ama Apo Sabri'nin durumunu cok güzel özetledi. Bir oyuncu 10-15 yil bir kulüpteyse ve performansi iyi degilse ben burada baska birseyler ararim misali birseyler demisti yanlis duymadiysam. TV acikti ama dikkatimi vermedim tam baska seylerle ugrasiyordum.

Umarım başarılı olur ancak çapsızlıkta kendimizi aştık artık resmen. Bildiğin Anadolu kulübüne çevirdi herif bizi.

En az iki tanesi zaten oynar diye düsünüyorum. Selcuku oynatmadin mi tüm medya üstüne geliyor zaten, bu adamdan kurtulmanin yolunu bulmaliyiz. Ünal baskanin benim gözümde yaptigi en büyük kötülük bunun sözlesmesini uzatmakti.

Bilmiyorum dün Beyaz TV yi izledin mi ama Apo Sabri'nin durumunu cok güzel özetledi. Bir oyuncu 10-15 yil bir kulüpteyse ve performansi iyi degilse ben burada baska birseyler ararim misali birseyler demisti yanlis duymadiysam. TV acikti ama dikkatimi vermedim tam baska seylerle ugrasiyordum.

Torpilli iması yapmış olabilir.

Aynen,adamın medyada nasıl bir lobisi varsa kimse el atamıyor.

Torpilli iması yapmış olabilir.

Aynen,adamın medyada nasıl bir lobisi varsa kimse el atamıyor.

Eh torpilli Sabri zaten :D

Levent de mac sonu cikti Wesley'nin olmamasi cok etkiledi dedi ve sonra Selcuk da yoktu onun da etkisi büyüktü dedi.

Sneijder olsa isler degisirdi mutlaka da Selcuk icin aynisini düsünmüyorum kattiyen. Belki Tolga'ya göre daha az pas hatasi yapardi ama Selcuk'un da halini cok iyi biliyoruz hepimiz.

günah keçisi dengetörden sonra rikerink oldu !! en az suçlu olan gariban rikerinke kabak patladı ! 2 yıldır defolu transferlerle bide paramız yok denmesine rağmen milyonlarca euro çöpe atıldı bizde asıl sorun yönetim sorunu bu çok net ! yalnız bu tudor sert bir herife benziyor stoperkende sertti karizma olarak riko ve dengetör gibi kolay kolay futbolcu kaprislerine papuç bırakmaz gibi geliyor tabi fazlada ümitlenmeyelim hemen kimi övsek elimizde patladı !!
b

Valla Cevat bizim Balta, selçuk gibi oyuncularımızın hem pili bitmiş hem karaktersizler. Bu herifler videoyu seyretmiycez deyip prandelliyi yollamak için oynamadı şerefsizler burada herkes prandelliye saydırdı bu karaktersizlere değil. Tudor da bu herfileri kovamazsa ve onlara şu karabüklüye devre arası daldığı gibi dalarsa onun da ipini anında çeker bizim karaktersizler.

Geri
Üst Alt