İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.855
- 7.843
- 438
@İsmail Güldüren heis sevinçten havaalanında mı bekliyon görünmedin 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@İsmail Güldüren heis sevinçten havaalanında mı bekliyon görünmedin![]()
Peki Tudor da bunları oynatırsa yine hocayı mı kovacağız yoksa hocaların bir bildiği vardır mı diyeceğiz?
Senin tavrın ne olur daha çok onu merak etmiştim aslında.
Neye karsi tam olarak?
Tudor 3S'yi oynatırsa.
UEFA Champions League 2003/04 - History - Galatasaray-Juventus Lineups – UEFA.com
Sabri reis yeni TD mize ayari 2-0 ile vermis zamaninda
En az iki tanesi zaten oynar diye düsünüyorum. Selcuku oynatmadin mi tüm medya üstüne geliyor zaten, bu adamdan kurtulmanin yolunu bulmaliyiz. Ünal baskanin benim gözümde yaptigi en büyük kötülük bunun sözlesmesini uzatmakti.
Bilmiyorum dün Beyaz TV yi izledin mi ama Apo Sabri'nin durumunu cok güzel özetledi. Bir oyuncu 10-15 yil bir kulüpteyse ve performansi iyi degilse ben burada baska birseyler ararim misali birseyler demisti yanlis duymadiysam. TV acikti ama dikkatimi vermedim tam baska seylerle ugrasiyordum.
Torpilli iması yapmış olabilir.
Aynen,adamın medyada nasıl bir lobisi varsa kimse el atamıyor.
günah keçisi dengetörden sonra rikerink oldu !! en az suçlu olan gariban rikerinke kabak patladı ! 2 yıldır defolu transferlerle bide paramız yok denmesine rağmen milyonlarca euro çöpe atıldı bizde asıl sorun yönetim sorunu bu çok net ! yalnız bu tudor sert bir herife benziyor stoperkende sertti karizma olarak riko ve dengetör gibi kolay kolay futbolcu kaprislerine papuç bırakmaz gibi geliyor tabi fazlada ümitlenmeyelim hemen kimi övsek elimizde patladı !!
b