Galatasaray'da Igor Tudor Dönemi!

can kardes, sende de tv acik oldugu zaman hep beyaz tv mi acik oluyor :D

ben sahsen izliyorum ama sirf goygoyuna izliyorum bu programi.

Yok isim vardi dün aksam ondan TV acikti ara sira göz atiyordum. Ben de tabi ki goygoy icin izliyorum, ciddiye alinacak adamlar olmadigi kesin.

Ama bu Apo Fenerli kimligi izin verdigi kadar aralarindaki en objektif adam bence. Konu Fener oldu mu objektifligini kaybedebiliyor ama bizim hakkimizda mesela genelde dogru konusuyor. Sabri'nin hala oynamasini falan o da performans disi seylere bagliyor. Ya da dün Galatasaray taraftarlarinin istegine kulak vermeli Dursun falan diyordu Tudor konusunda.

hayırlı olmasını diliyorum hoZam... Şampiyon yap bizi TUDOR....

Senin aklına başka bir şey gelmiştir aslında ama bilinçaltın ters manyel yapmak suretiyle beni yansıtmıştır nöronlarına... :D

Sert hatunlara karşı bir zaafım olduğu doğrudur abim, lakin seninle olan abi kardeş bağımızın önüne geçebilecek kadar güzel değildi bu hatun, o yüzden direk sen geldin aklıma :D

inanilir gibi degil forum ve taraftar bagira bagira getirti.
ins. forum taraftar hakli cikar.

Tam Galatasaray tarihine geçecek bir tip var hocamda

s-7831d30956d609378ab2b843a579382e707e0d8f.jpg

Şaka maka hocamız 38 yaşında :D

Adam 1,93 boyunda.

Acaba direkt stopere mi koysak?

nevzat ntvspor'da.

Allahim gücüne gitmesin de bu nevzatin tipi ne öyle yahu. Bi de yüzünü yikamadan tv'ye cikiyor ya, ayar oluyorum.

Tek beklentim ne yaptığını bilen dirençli bir takım yaratması,bu doneleri bize verirse şampiyon olamasak bile seneye kalması yanlısıyım.

Karabük Tudor'u sezon ortasında 150.000 euro verip kovsaydı etik mi olucaktı ? Alayına Tudor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dursun bu adamı getirerek seneye kendinin kalmasını da garantiledi.

Bir camia düşünün, ülkenin en başarılısı ama taraftarı ülkenin en salak ve angut profili.

Yazıklar olsun Dursun'a bu şansı veren milyonlarca polarcı zihniyete.

forum tarafından çok abartılan hoca olduğuna katılıyorum. karabükün büyük takımlarla yaptığı maçlar baz alınıyor sanırım. (o halde sergen yalçın türkiyenin en iyi hocası olmalı). ama adamda bir potansiyel var. bizim içinde onun içinde bir fırsat olacak bu durum. eğer büyük bir hoca olacaksa başlangıcı da burası olabilir.

Bilmiyordum, okuyunca hevesim kirildi. (onceki alintiyla birlikte)

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt