Galatasaray'da Igor Tudor Dönemi!

arkadaslar konudan bagimsiz olarak bisey soracagim.

Beinsports (eski adiyla ligtv) sayfasindaki videolari izlerken ses duymuyorum, oysa ses acik laptop'da ve diger sayfalarda da duyuyorum (mesela youtube), ama beinsports da ses gelmiyor. Neden acaba? Yardimci olabilecek biri var mi?

ıgor tudor konusunda maç rize ve bjk maçını oynadıktan sonra ne olduğu belli olur.
Selçuğu kesmesi benim gözümde + olarak başlamasıdır
Şimdiden camiamıza hayırlı uğurlu olsun

Teknik direktör değişikliği şu aşamada saçmalık. Madem öyle Tudor en küçük hatasında yerden yere vurucam yönetim futbolcular falan umrumda değil.

İşte olay burda bitiyor, eğer bizim paşalara göre sistem uygulanırsa en fazla bir iki bireysel performans artışı olur

Bir diğer ihtimal ise Tudorun elindeki malzemeye rağmen maksimum kazanç sağlaması
Anladım kadarıyla ofansif baskılı oyun oynatıyor. Oyuncular da çok koşuyor...

Bir nevi Bielsa gibi.

Bu 11 Tudorun Sistemine uyabilir:

_________Muslera
Linnes Çalık Hakan Carole
__________Tolga
Bruma Josue Sneijder Rodrigues
_________Podolski

Tudor hocam senji sever, umarim Cavanda´ya yeniden sans tanir ve vitaminsiz x´i izlemeyiz artik.

____________Muslera______________
____Semih___Chedjou___Ahmet______
Linnes____Tolga___Sneijder____Carole
_____Yasin___Podolski___Bruma______
Tudor reis bunu oynatır

Tudor hocam senji sever, umarim Cavanda´ya yeniden sans tanir ve vitaminsiz x´i izlemeyiz artik.

Abi ne yaptın Cavanda bahçe de oynamaz bu takımda. Fizik var güç yok, teknik desen yerlerde. Hız da yok. Gördüğüm en Afrika'lı olmayan Afrika'lı.

Tudorun Dep istatiği değersiz agha küçük takım hocalarının dep istatisliği iyi olur bu adam tam tersi içerde baskılı oynatıyor. rikerink bizi bir senede akhisar belediye gibi yaptı içerde kazanamıyoruz arkaya adam kaçırma taktiğiyle şampiyon filan olamazdık tudorla da şampiyon olamayabiliriz belki ama enazından GALATASARAY GALATASARAY gibi oynayacak artık !!!

arkadaslar konudan bagimsiz olarak bisey soracagim.

Beinsports (eski adiyla ligtv) sayfasindaki videolari izlerken ses duymuyorum, oysa ses acik laptop'da ve diger sayfalarda da duyuyorum (mesela youtube), ama beinsports da ses gelmiyor. Neden acaba? Yardimci olabilecek biri var mi?

bu sorunu yasayan var mi aranizda?

Abi ne yaptın Cavanda bahçe de oynamaz bu takımda. Fizik var güç yok, teknik desen yerlerde. Hız da yok. Gördüğüm en Afrika'lı olmayan Afrika'lı.

Nasil hiz yok Alpay ya. Adam ayni iki sene önce Bruma gibi götünde vites ile oynuyor. Iki mac üst üste oynamadi adam. 60-70 metre depar ile en az iki üc kere geriden gelip, rakibi yakaladi. Adam Lazio alt yapili. Kullanmasini bilcen oyuncularini. Fizik anlaminda güclü adamlari kullanacaktir Tudor.

Nasil hiz yok Alpay ya. Adam ayni iki sene önce Bruma gibi götünde vites ile oynuyor. Iki mac üst üste oynamadi adam. 60-70 metre depar ile en az iki üc kere geriden gelip, rakibi yakaladi. Adam Lazio alt yapili. Kullanmasini bilcen oyuncularini. Fizik anlaminda güclü adamlari kullanacaktir Tudor.

Ben hiç ışık göremedim kendisinde. Haklı çıkarsan sevinirim ama sanmıyorum.

uçakta "kulağımda sayısız cevapsız çınlama" eşliğinde istanbula geldiği söylenmekte

büyük Aleyna tilki hayranıymış

bu adam bizim avrupada efsane olduğumuz saygı gördüğümüz zamanın en önemli futbolcularından menajerlik oyunlarında fifa oyunlarında bu adamı az transfer etmemişimdir bizim kuşak bu adamı çok iyi tanır :) bu adam kafası bozulursa istifa bile eder ya ben ya yerli muzlar diyebilir eğlenceli bir dönem bekliyor bizi bence

Geri
Üst Alt