Galatasaray'da Igor Tudor Dönemi!

Karabük'ten 600 bin euro alırken biz 2.2 veriyoruz..

Yahu Allah sizi bildiği gibi yapsın andaval sürüleri ya..

1 Milyon euro da versen gelecek zaten süper zekalılar

2,2 Milyon 1,5 sezon icin. Yani tahminimce bu yarim sezon icin 700 bin alir, full sezon icin ise 1,5 Milyon alir.

Galatasaray ile 1.5 yıllık anlaşma sağlayan Igor Tudor'un yardımcısı Ayhan Akman oldu. (beIN SPORTS)

ÖZEL- Feridun Tankut : Igor Tudor tesislere geldi ama antrenmana çıkacak mı, çıkmayacak mı ne yapacak bilmiyoruz.

Ajansspor

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

Vedalaşmaya gitmiş bu gece yada yarın İstanbul'da. (Evren Göz)

# hırs
# disziplin
# tutku

Bizim Simeone olabilecek T.D. IGOR TUDOR !!!
alias "The Croatioan Madness"

417b2a76ac30c7f90c3a05fbb3f05e6d.jpg

olay brezilya dizisine döndü galatasaray taraftarı hazırlansın tudor reisi düşmen tutsak edebilir. taarruza hazır olun :D

Tudor, vedalaşmak üzere Karabükspor tesislerine geldi. Karabükspor yönetimi ise Tudor'un 19:00'daki idmana çıkmasını istiyor. (NTV Spor)

fesih bedeli yatırılana kadar görevini yerine getirsin problem çıkmasın şimdi noter falan getirirler dikkatli olmak lazım

Igor Tudor: "Başkanımı üzmek istemiyorum. Bu işin, kırgınlık ve üzgünlük olmadan gerçekleşmesini istiyorum." (Sporx)

adam daha önce Bursa ile de görüşmüş

demek ki ayrılmayı düşünüyormuş

Bu Feridun Tankut un olaydan haberi kesinlikle vardır,şimdi çıkıp bizim üzerimizden prim yapıyor

Hayırlı olsun.Ocak ayında alın dedik bu adamı.Şimdi artı 4 puanımız vardı en kötü.Olsun çok geç sayılmaz.Hayırlısıyla Tudor reis 1 ay içinde ağlak Şenola 2. kez geçirecek

Niye ki?...Bu sezon hali hazırda kaybedilmiş durumda madem; TD ün eldeki kadronun durumunu bizzat görüp, gelecek sezonun kadro planlamasını yapması iyi olmaz mı?...

2011-12 şampiyonluğu sonrası, kadro planlamasına dair hiçbir gayret ve beceri göremedim; bundan Terim-Aysal ikilisini baş sorumlu tutuyorum, Hamza-Dursun filan aksesuar kalır. Ortaya böyle ucube bir kadro çıkması boşuna değil. Belki bu defa gereken hamleler yapılır diye umutlandım, uzun süre sonra...

Bu sezon zor tabi de önümüzdeki sezon çok önemli. O kadar zor değil; ligin yeni takımı Karabükspor' un sezon başından beri oynadığı futbol ortada. Bu ligin en aciz takımlarından biri olarak gördüğüm ve fırsat buldukça takip ettiğim memleket takımım Kayserispor bile ilk 11'i % 80 yenileyerek iyi bir duruma gelebildi; ligimizi gözümüzde çok büyütmeyelim, yeter ki doğru müdahaleler yapılabilsin...

Dursun varken ne gelecek planlaması ? Tudor takımı şampiyon yapmak için geldi olamazsa başarısızdır ve kovulmalıdır.

Geri
Üst Alt