Galatasaray'da Igor Tudor Dönemi!

Admirlerden rica ediyorum lütfen arastirin Sergen Zeren fake hesap ile aramizda aksi takdirde dursuna kaymak icin hazirliklara basliycam

C4oy_4aWAAA002u.jpg

Aziz'i Fikret'i geçtim adam şuna cevap veremedi ahahhahahahhaahahahh

Muhabirler tikandi galiba Ali naci nevzat hepsi sessiz

Muhabirler tikandi galiba Ali naci nevzat hepsi sessiz

Ali Naci denen felaket tellali simdi kara kara düsünüyordur acaba ne türlü bir kara haber yazsam diye. Öbür hiyari bilmem ama o da Dursun'un has adamlarindan biri.

Temsa anlasmasi icin olan basin toplantisinda, soru alirken mikrofon uzatiliyordu "Nevzata verin Nevzata" diyordu bizim Dursun.

Ya bu mal, taraftarın Tudor'u istediğini biliyordu. Getirecekti. Sonra Levent denen dingil devreye girdi kesin. Zaten Riki'yi bile göndermek istemiyordu bu ağız ishali olmuş şahıs, Riki giderse de yerliden yanaydı (Hasan falan). Sonra Dursun'a dedi çok tepki alırız Tudor'u getirirsek, bulaşmayalım. Fatih Gökşen'in, Karabük başkanının açıklamaları da gelince bu yağlı surat da Levent'in gazına gelip vazgeçti.

Dursun varken ne gelecek planlaması ? Tudor takımı şampiyon yapmak için geldi olamazsa başarısızdır ve kovulmalıdır.

İyi o zaman, yetersizliği aşikar kadroyla şampiyon olamadı diye Tudor da hemen kovulsun, o durumda yönetim de yerle bir olur zaten. Yeni yönetim, yeni TD, yine kaos...

Yönetimin savunulacak tarafı yok zaten. İyi tarafından bakmaya çalışmakla hata mı ediyoruz yani?...TD takımı hizaya getirse, birkaç isabetli takviye ile önümüzdeki yıllara daha iyi bir takım hazırlasa kötü mü olur?...Maksat üzüm yemekse böyle düşünmek gerekir, bağcıyı dövmek marifet sanki?...Yönetim dediğin pamuk ipliğine bağlı bir oluşum, yarın bir rüzgar eser, savrulur giderler ama futbol profesyonel kadrosu öyle değil; feriştahı gelse ha diyince temizleyemiyor...

Tudor gelmezse küfür 1 saatliğine serbest olsun, yoksa millet verem olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rezil olduk tursun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hıncal ölümüne eleştiriyor şuan tudor işi yatacak gibi ulan bizdemi çıkıp ağlayalım

C4o7cDOW8AAgSV6.jpg

Mesele Tudor değil.Bu zeka yoksunu herifler başımızda kaldıkça değil Tudor, Fatih Terim-Ancelotti ayarında hocalar bile bir halt yiyemez.

Karabükspor taraftarları, antrenman sonrasında Igor Tudor'a "Kaç para aldın Igor" tezahüratlarıyla tepki gösterdi.

Yönetim uzun süre sonra taraftarın gözünde doğru hamle yaparken bile küfür yemeyi başarıyor tebrik etmek lazım.

Eğer Tudor gelirse -ki hala ihtimal vermiyorum- insallah taraftar harcamaz kendisini ilk mağlubiyette. Geleceği çok parlak bir teknik direktör, Sn. Ünal Aysal ile uzun vadeli planlarla çalışmasını gönülden isterim.

Geri
Üst Alt