Galatasaray'da Igor Tudor Dönemi!

beni keklemekteki amacınız neydi bilmiyorum. yakışmadı. hadi furkan neysede vasfi sen bunu yapmicektin. klasına yakışmadı. marka değerine gölge düşürdün.

Bizde yalan olmaz reis

giphy.gif

Başarılı olur umarım. Tansiyonu yüksek maçlarda takımı ve taraftarı ateşleyecek bir tarzı var ama Karabük'te oynattığı oyun şablonu bize uyar mı bilmiyorum. Bu sene için değil, gelecek sene için konuşuyorum.

Kesin olarak geldi mi ? En son Dursun'a sövüyorduk orada kaldım ben :D

Şikeci ve tinercilerin yanında bizim romantik taraftarlar da sağda solda ağlamaya başladıysa eğer uzun süre sonra nihayet doğru bir iş yapılmış demektir.
ya saçmalık yok suatın önüne son dakikada topu atmış yok apo muhabbetine karşı onurumuz elden gidiyormuş bizim kahramanımız olmuş.
hep bunları beşiktaşlılardan öğrendiler bu tip insanlar.

tekrar tekrar okuyorumda eskiden böyle değildik birdik taraftarlar istediğimizde tektik vs saçma sapan şeyler demiş. dediği tarihleri hatırlıyorum gözümün önüne tribünlerde birbirini bıçakla kovalayan tipler geliyor.

yalak herifler iki şuku için kaselerini montajlayıp şiir yazıp paylaşacaklar

SON DAKİKA: Igor Tudor, Karabükspor yönetimine yarın kulüpten ayrılacağını iletti | NTV Spor

Aynen son dakka geldi yarın bizde Tudor.Bizim Dursun hala yarın açıklama yapacak anlaştık diye hıyar ağası.

En azindan saha kenarinda heyecanini ve hirsini yansitan bir hocaya sahip oluruz.

Bu bile farktir benim icin. Teknik, taktik olayina sonra bakariz ama saha kenarinda hirsli bir hocaya sahip oluruz gelirse.

Tudor´un hirsindan etkilenmeyen oyuncu varsa da alayi postalansin. Biktim ruhsuzlardan.

Igor-Tudor-2-534x800.jpg

Yürüyen karizma :happy0025:

Yalnız ite ite getirttik Tudor'u ha..

a73a119cb6498eb2abfcb42ca6ff3ff4.jpg

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Geri
Üst Alt