Galatasaray'da Igor Tudor Dönemi!

Tudor geldi ya artik kornerden duran toptan yapilan hic bir ortaya semih ve balta rakiplerine kafa vurdurmayacakmis, serdar aziz hic sakatlanmayacakmis, cavanda, sabri, linnes , carole arkaya adam kacirmayacak, cok guzel ortalar yapacaklarmis, tolga hic sakatlanmayacak, selcuk birden kosmaya baslayacak ve hep dikine oynayacakmis, josue 3.lig topculugundan 2.lig topculuguna terfi edecekmis,; De jong da eski gunlerine donecek dinamo olacak!!

Neyse.

Takimda o kadar çöp, o kadar karaktersiz futbolcu var ve o kadar cok para aliyorlar ki hic birini yollayamayacak.

Bi ched ve josue gidecek, serdari yollamaya kalksak bize maliyeti 40 milyon TL olur. Semihi yollasak bize 16 milyon TL ye mal olur. Cavandayi yollasak bize 20 milyon TL ye mal olur. Baltayi yollasak bize 12 milyon TL ye mal olur. Selcugu yollasa bize 25 milyon TL ye mal olur. Cigerciyi yollasan bize 40 milyon TL ye mal olur cunku kimse bu adamlara para vermez. Bu saydigimiz coplere 150 milyon TL odeyecegiz!!! :( Akliniz aliyor mu?

Tudorun paokta 400 bin euro alan ogrenciisine biz 12 milyon tl bonservis odedik ve 1.4 milyon euro maas oduyoruz!!!!

Iste bu yuzden asil problem nasil hamzada denizlide ve riekerinkte degilse yarin Tudor da da olmayacak.

Asil problem hayatim boyunca gordugum en capsiz, en beceriksiz , en yalanci baskani dursun ozbek ve tayfasidir!!

Bugun ovenler yarin ilk firsatta Tudoru gomerken gorucez. Oradada benim adresim dursun denen capsiz olacaktir!!

Ben öyle yapıcam. İlk hatasında gömücem Tudor'u. Selçuk'u falan oynatırsa teknik direktör bile değil gözümde.

PAOK'tan ayrılma sebebi yaptırdığı ağır antrenmanlarmış. Futbolcularla sorun yaşamış.

Sent from my iPad using Tapatalk

25916113f19ccc391419d1614ca49379.jpg

TapaTalK

Moderatör tarafında düzenlendi:
bende geldi deyince resmi bir açıklama var sandım yine öğlen olduğu gibi kaynak NTV Spor

Tudor gelince ;
Semih Puyol'a , Selçuk : Lampard'a , Sabri : Dani Alves'e mi DÖNÜŞECEK ?

Ya bi bırakın bu adamlara ne verebilirsin.. 3 takımın puan kaybettiği bi haftada ruhsuzlar gibi sahada gezenleri Tudor değil Tudor-Fatih Terim-Morinho birlikte gelse ayağa kaldıramaz..
Hayır ama en azından eğer adam kendini kabul ettirir ise forma almak zor olacak. Şu anda olan durum ne olursa olsun bu adamlar oynuyor

Ayrıca Riekerinke zorluk çıkamadığı için efendi gibi kenara çekildiği için teşekkürler

31 gunluk cezamiz bitti sonunda Yeni Hocamiz Hayirli olur insallah .

yeni hocamızla ilgili ufak bir not düşeyim. şuan takımdaki en uzun boylu kişi eray'dan sonra kendisi(1.93m). şu halini koy takıma kafa topu sorununu çözer, semih'ten daha sağlam durur sahada. gülsek mi ağlasak mı bilemedim

ulan amma uzattılar ya

150bin € koydurmasaydınız kardeşim

koydurmasaydınız millet hak verirdi ne diye koyduruyorsun sözleşmeye

Geri
Üst Alt