GSC Portal Galatasaray'da İlk Başkan Adayı Belli Oldu!

dostane bir camiayız,bi tek biz etigiz türk futbolunda

türkiyede dostanelik kerizlik kimse kusura bakmasın

kimse kimsenin gözünün yasına bakmıyor

alp bey beyefendi bir insan olabilir ama su ortamda beyefendiye ihtiyac yok

cünkü su an futbolda kimse beyefendi degil herkes cakal,herkes hokkabaz

bu adamlarla aysal gibi lafı gedigine oturtan,alayına isyan ulan diyen adamlar lazım

teslim olmak yakısmaz

aysal aday olmalı

90-96 arası başkanlık yapmıştı. Bu dünyadan göçmeden önce bir kere daha tadayım istiyor herhalde bu duyguyu.
Beğenin beğenmeyin ama ciddi bir aday Alp Yalman; Ünal Aysal'ın aday olmama ihtimalini güçlendirir.
Kendisi Liseli değildir bu arada.

Kim başkan olursa olsun bizi büyük kaos ve sıkıntı bekliyor, umarım düzlüğe çıkarız ama kolay değil.

Argüman kalmayınca hemen sarıl "Şöyle Galatasaraylı Böyle Galatasaraylı" diye...Sanki bizi 2011 de durumdan kurtaran Aysal değilmiş gibi , adamın hiç hizmeti başarısı olmamış gibi...

Herhalde elinde bir alet var ölçüyor insanların Galataraylılıklarını...

Ben de argüman bitmez de -bu yazdıklarına bakarak söylüyorum- penceren dar alamazsın o kadar oksijeni. Bir adam başarısızsa diretmenin manası yok, her başarısızlığında 2011 yılında bizi kurtardı mı deyip geçecek miyiz yani? Ünal Aysal bence kulübü felakete sürüklüyor ya yönetimini adam gibi yapmalı ya da gitmeli. Büyük ihtimal de gidecek.

Ünal Aysal'ın TFF ile yeterince kavga edemediğini düşünenlerin ve Aysal'ın bu yüzden gitmesini isteyenlerin bu habere olumlu yaklaşmasını anlayamadım.

Bence Aysal'ı arayacağız. Ama umarım yanılırım.

ünal aysal aday olmayacağını söyledi zaten ilk olarak bunu bir kabul edin
ikincisi de ünal aysal daha dünkü adam alp yalmanı tanımadan sallamayın bari
tanımadığınızı belli etmeyin ya da

Klüp şu an bir çıkmazda ve en kısa yol seçim olarak görülüyor. İnşallah sonucu güzel olur. Başkan iyi şeylerde yaptı, kötü şeylerde. Yalnız dürüstlü ve albayraklı yönetimi ne zaman lağv etti işte ondan sonra hiçbir şeyi toparlayamadı. Karardan öncede yanlış bir karardı, şu an gelinen noktada da yanlış bir karardır. O dönemlerde sorunlar aşılsaydı şuan başka şeyler konuşuyor olurduk.

Takımın bu hale gelmesinde herkesin suçu var. Bu arada Alp YALMAN' ın olası başkanlığında yönetimin içinde fazla sorun çıkmayacağını, çevremize karşı biraz daha ılımlı olacağımızı, hocanın değişeceğini öncelik olarak mali duruma el atılacağını düşünüyorum.

GT-I9300 Tapatalk

Alp Yalman net cöküsümüz olur. Bu kadar da emin konusuyorum.

Ünal Aysal´in kazanamadigi savasi bu mu kazanacakmis? Vur agzina al ekmegi.

"Zat´i muhterem, cenab´ül beyefendiliginizi tenzii ederim, arz ederim" diye konusan bi adam bu yahu.

Ya birakin bu isleri arkadas ya. Cildircam resmen.

Ünal başkan bırakmamalı. Bırakırsa Galatasaray teslim olmuş demektir.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

ünal aysal başarılı diyen adamlar alp yalmana laf atıyo gülesim geliyo

Alp Yalman
galatasaray sk yönetim kurullarında 1973 yılında ilk olarak göreve gelmiştir.
başkanlık yaptığı 1990 yılından 1996 yılına kadar sportif anlamda pekçok başarı ve ilk yaşanmıştır.

galatasaray futbol takımı onun döneminde 2 defa türkiye 1. ligi şampiyonluğu(1993 ve 1994), türkiye kupası (1991 ve 1993), cumhurbaşkanlığı kupası (1991 ve 1993) kazanmıştır.
1993-1994 sezonun şampiyonlar ligi'nde manchester united'ı ekeyerek ilk sekize kalmıştır.
1991-1992 sezonunda kupa galipleri kupasında çeyrek finale kalmıştır.

Önce sunu kabul edeceksiniz. Operasyon basariyla tamamlandi. Ünal Aysal´i kacirdilar, rahatladilar.

2-3 sene sonra Ünal Aysal´in degerini daha iyi anlayacaksiniz. 3 senede kazandiklarini bi daha siralamak istemiyorum. Cok uzun.

Alp Yalman´dan bize Baskan filan olmaz. 80´lere 90´lara benzemez bu isler artik. Hic kusura bakmasin. Asla benimsemiyorum.

Bize kavga edecek bir Baskan lazim. Sartlar bunu gerektiriyor. Sansimiz zaten yok diyorlarsa, o zaman cekilelim ligden.

Arz ederim marz ederim´lerle olmaz bu isler. Biktim böyle adamlardan.

TFF ve Aziz ile kavga edecek tek kisi Haluk Ulusoy´dur. Gerisi hikaye.

Son 20-30 yılının temel taşlarını kuran alp yalman dönemidir.
Uefa kupası kazandıysak bunda alp yalmanın ve kurduğu VISYONLU ekibinin çok büyük katkısı olmuşdur.
Hakanlı, bülentli ve saire genç kadroyu kimler kurdu ?

Bazı kafaları anlayamıyorum cidden.Neymiş tff ile şikecilerle savaşamazmız :asd22:
Ulan Aysal ne savaştı ki?Hep laf olsun torba dolsun.Ne sorun olduysa hemen tüpçünün yanında nefesi aldı.Sanıyormusunuz ki gitti tüpçünün kulağını çekti ağzına geleni söyledi tehdit etti.Her görüşmede Aysal ne dediyse tüpçüde yav he he deyip geri gönderdi.Ne değişti bu güne kadar? Hala şike hala satılmış fenerasyon yok mu?:)
Bu kafaların hayal ettiği yönetim tarzı 300 spartalı gibi bir yönetim.
Bu işleri geçiniz.Savaşı sen saha içinde yapacaksın.Önce takımına camiana sahip çıkacaksın.Sahaya çıkıp çatır çutur topunu oynayacaksın.Kaybetsen bile millete helal olsun dedirtebileceksin.
Savaş böyle olur.Karşı takım şike yapmış kazanmış asla üzülmem.Savaşı kendi camianın insanlarına bu kulübe yıllarını emeklerini vermiş insanlara yapmak acizliktir,kendini bilmezliktir.
Şimdi gelecek yönetim iyi işler yaparmı bilemem ama bu yaşanan rezilliklerin yaşanmayacağına eminim.

Ünal Aysalın gitmesini isteyen seven sevmeyen herkes fenerin "sizi değiştireceğiz" sozune katkıda bulunmuştur!!

Kına yakın lan!

"Merak etmeyin, biz sizi degistirecegiz"

Hala bunu sindiren varsa, diyecek birsey bulamiyorum. Ne halleri varsa görsünler o zaman. Yaziklar olsun.

Alp Yalman´mis. Pfff

İDDİA: Alp Yalman Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'da seçilirse Prandelli yerine takımın başına Mustafa Denizli'yi getirecek... (via:Skorer)

Geri
Üst Alt