GSC Portal Galatasaray'da İlk Başkan Adayı Belli Oldu!

ulan nefret ediyorum su ülkeden,siyasilerden de kulüp yönetcilerinden de capsız taraftarlardan da

tiksiniyorum bizim taraftarlardan bile

ünal aysalın sportif basarısı bi yana mücadelesi önemliydi

kaldı ki sportif olarak gayet basarılıydı

3 sende 2 sampiyonluk,türkiye kupası,sampiyonlar ligi son 8'ler 16'lar,basketbolda 25 sene sonra gelen sampiyonluk,kadınlar baskette avrupa lig sampiyonlukları

lanet olsun ya

bu basarılar bi yana tayyibe azize egilip bükülmedi,ne sıkıntılar cekti

spkdan ugrastılar,maliyeden ugrastılar her yerden ugrastılar adamla bi de icerideki dinazorlar cıktı basımıza

nasıl arkasında durmazlar su adamın

Alp Yalman mourinho yu getireceğim dese nolur? Fener değiştirdi sizi işte! Fenerli olsam kahkaha atıyordum şimdi?

Alp YALMAN ve yönetiminin sportif ve şirket yönetimi alanındaki başarısı/başarısızlığımı önemli yoksa olaylara sessiz kalması/kalmamasımı önemli. Hangisi bir kulüp başkanının yapması gereken görev. Bu soruya taraftarın vereceği cevap önemli.

Çok başarılı olursa başkanlığın hükmünü sürer, tadını çıkarır, başarılı düzene çomak sokmaz. Başarısız olursada bunu baskılamak ve tepkileri azaltmak için düzene çomak sokmaya başlar. Bu her zaman böyle olur. Yalmanda da aynısı olacaktır.

GT-I9300 Tapatalk

Alp Yalman´in aday olmasi, Baskan olacagi anlamina gelmez, gelmemeli.

Bari taraftar baski yapsin da, Haluk Ulusoy da girsin su secime. Icime baska bir aday sinmiyor.

Zaten camianin cogu fosillerini hic sevmem. Galatasaray´da sevmedigim tek sey, kendilerini elit sanan fosillerdir.

Aysal'ı "sizi değiştireceğiz" diyenlere yedirdi kulüp, yazık.Değeri anlaşılacak daha sonra.

tapatalk

İDDİA: Alp Yalman Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'da seçilirse Prandelli yerine takımın başına Mustafa Denizli'yi getirecek... (via:Skorer)

haha

gelde gülme ya

takımı dagıtırlar sonra da meloyu felan uzaklastırılar

iyice dostane bir takım oluruz

sinirim bozuldu

Fener bizden büyük aga! Adamlar bizi değiştiriyor! Aysalın gitmesini isteyen herkes kına yaksın!

Dolduracak yönetimi "arz ederim marz ederim" diye konusan sümsüklerle, göreceksiniz büyük Galatasaray´i o zaman.

Tehlikenin farkinda bile degilsiniz. Ünal Aysal´in operasyonla devrilmesi, Galatasaray icin tarihi bir ayiptir, lekedir.

Galatasaray yönetimini deviren Aziz Yildirim ve medyasi, Galatasaray camiasi icin tarihi bir leke olarak asla unutulmayacaktir.

Aysalcılar Terimcilerden daha itici geliyor bana.

Şikecilere, tffye karşı somut bir edinim yok. Hakkımız gasp edilir bildiri yayınlarız, tüpçüyle görüşülür ve sonra yine haksızlığa uğrarız. Yani anca laf kalabalığı, taraftarı oyalama, daha ötesi olamadı.
20milyon akpli, fenerin düşmesini istemem diyen de Aysal'dı. Bazı sözlere gereksiz takılmanın manası yok.

Sağlam yönetici kadrosu kurup içeride dirliği sağlayacaksa Aysal aday olsun devam etsin, yok bunu Alp Başkan yapacaksa o olsun.
İçeride birlik olup güçlü olmadıktan sonra dışarıya dişini gösteremezsin bile.

Fener bizden büyük aga! Adamlar bizi değiştiriyor! Aysalın gitmesini isteyen herkes kına yaksın!

Aysal tek adamcılığa soyunmakla hata yaptı. Yönetiminden önemli adamları devre dışı bıraktı. Adnan Öztürk bile işe yarıyordu. Bir açıklama yapıyordu ve Fenerbahçe karışıyor. Panik yapıp yanıt verme telaşına düşüyordu. Şu an herkesin tapacağı bir başkan olmak varken güzel giden düzeni bozdu. Alakasız bir sürü kişi var şimdi yanlarındaki köpek bile haber olan. Aysal'a da kızmıyor değilim bu süreçte. Kendi kendine gereksiz kumarlar oynadı.

Bütün Galatasaraylılar unal aysal aday olsun diye dua etmeye başlasın. Gerçi aday olsa kazanabilir mi o da muallak ama onu sonra düşünürüz.

ünal aysal başarılı diyen adamlar alp yalmana laf atıyo gülesim geliyo

Alp Yalman
galatasaray sk yönetim kurullarında 1973 yılında ilk olarak göreve gelmiştir.
başkanlık yaptığı 1990 yılından 1996 yılına kadar sportif anlamda pekçok başarı ve ilk yaşanmıştır.

galatasaray futbol takımı onun döneminde 2 defa türkiye 1. ligi şampiyonluğu(1993 ve 1994), türkiye kupası (1991 ve 1993), cumhurbaşkanlığı kupası (1991 ve 1993) kazanmıştır.
1993-1994 sezonun şampiyonlar ligi'nde manchester united'ı ekeyerek ilk sekize kalmıştır.
1991-1992 sezonunda kupa galipleri kupasında çeyrek finale kalmıştır.

6 yılda 2 şampiyonluk 2 çeyrek final, 3 yılda 2 şampiyonluk 1 çeyrek final tersini iddia etmek daha komik sanki.

Aysal tek adamcılığa soyunmakla hata yaptı. Yönetiminden önemli adamları devre dışı bıraktı. Adnan Öztürk bile işe yarıyordu. Bir açıklama yapıyordu ve Fenerbahçe karışıyor. Panik yapıp yanıt verme telaşına düşüyordu. Şu an herkesin tapacağı bir başkan olmak varken güzel giden düzeni bozdu. Alakasız bir sürü kişi var şimdi yanlarındaki köpek bile haber olan. Aysal'a da kızmıyor değilim bu süreçte. Kendi kendine gereksiz kumarlar oynadı.

Bunlar bizim sorunumuz! Fenerin oyuncağı olup bu yanlışları bahane edenler fenerin sizi değiştireceğiz sozune en çok destek olanlardır! Mutlu musunuz? Değiştirilmekten!

Herkesin görüsüne saygi duyarim, ama Alp Yalman´i kesinlikle benimsemiyorum, Baskan olarak kendi adima kabul etmiyorum.

Madem Galatasaray cok büyük bir camia, baska bir isim cikarin piyasaya o zaman. Ben cagin disinda kalmis bir adami Baskan olarak kabul edemem.

Ne gücü varmis Alp Yalman´in? Neyi degistirebilir, neyi engelleyebilir Allah askina ya?

El birligiyle Galatasaray´in icine ettiler yine ya. Sizin ben Illuminati özentisi fosillerinizi ya.

aysalcılar terimciler diye salak salak konusmayın ya

ikiside gelip gecici kalıcı olan galatasaraydır

su anda aysaldan iyisi varsa buyursun gecsin basa

aysal gibi ezilip bükülmeyecekse ona buna eyvallahı olmayacaksa buyursun

bu ülkede kavga edeceksin

yoksa oyuncak olursun

bu kadar da net

Alp Yalman: "Galatasaray´in ekonomik durumu icler acisidir"

Feda´ci oluyoruz bizde. Hadi hayirli olsun.

Alp YALMAN' ın adaylığını bende benimseyemiyorum yalnız Ünal AYSAL' ın son dönemdeki iyi giden takıma çomak sokması, yönetimi değiştirmesi ve mâli bozukluk seçim kararını ortaya çıkarmıştır. Bunu şikecilere bağlamanın bir mantığı yok. Köpekler istedi diye atlar ölmüyor yani.

GT-I9300 Tapatalk

Bir çoğunuzun Alp Yalman kimdir bilmeden yorum yaptığınızı düşününce oturduğum yerden gülüyorum... Merak ediyorum kaç kişi Alp Yalman'ın başkanlık dönemini olgun kafayla gördü? Ben nachizane 33 yaşındayım ve Alp Yalman'ın başkanlık dönemini yönetimsel olarak bildiğimi iddia edemem. Takım olarak kazanılan başarılar ise sadece 2 şampiyonluk olarak değerlendirmemek gerekir. İngiltere milli takımından 8 yediğimiz zamanlarda ManU yu CL dışarısına ittiğimiz gün Türk futbolunun 88 den sonraki en büyük başarısıdır. Faruk Süren'in başkanlığa seçilmesinde de rol oynadığını hatırlıyorum. Yanlışım olabilir tabi bu konuda. Düşünün ki ben Alp Yalman başkanlığında 9-15 yaşları arasındaymışım. Şimdi bu yaşta olup burada yazsam benimle dalga geçersiniz. Lafın özü karşı çıkışlarınız vs var ama ne için karşı çıktığınızı bildiğinizi düşünmüyorum. Bu arada iyi ya da kötü diye yorum yapmayacağım. Umarım Galatasaray adına en hayırlı seçenek olur.

Geri
Üst Alt