GSC Portal Galatasaray'da İlk Başkan Adayı Belli Oldu!

Çok pasif bi adam mevcut ortamda Tff-aziz vb unsurlarla savaşamaz. Umarım daha güçlü adaylar çıkar

İnşaAllah dediğin gibi olur Adem

Ama açıkçası Alp Yalman'ın Başkanlık yaptığı dönem ile şimdiki dönem arasında ciddi fark var

ve ben bu farkı Alp Yalman'ın göğüsleyebileceğini zannetmiyorum

en basit örneği Basketbol'da final maçına çıkmamazlık edebilir miydi ???

çıkar kumpasa kurban edilir sonra bol bol küfreder ve konuşurduk

Alp Yalman bu tür işlerle uğraşmaz. Adam öyle beyefendi bir adam ki eminim bu tür muameleye bile düşürülmez, bak buna inan.

Şikecilerin ağzına sakız olacağız.değiştireceğiz dediler,ve istedikleri oldu.Ünal Aysal gitti. Büyük ihtimal enerji sektöründen dolayı yukardan tehdit aldı.bu şekilde bıraktırılacak

Hedef ünal Aysal dı

Ünal Aysal'ı ben de severim. Çünkü başarılı bir adam. Ama şu açıdan kendisini savunmak doğru değil. Neymiş şike sürecinde sessiz kalmamışmış. Sessiz kalmadı da ne oldu? Sadece laf laf. Hep fener'in istedikleri yapıldı. Şu ana kadar bir sürü açıklamalar yapıldı. Koltuktan ederiz, kararı değiştirenleri değiştiririz, yok ne bileyim kükreriz, yakarız, yıkarız. Hangi biri gerçekleşti? Hepsi lafta kaldı. Dolayısyla ben haticeye değil, neticeye bakarım. Ünal Aysal sportif açıdan okey, ama bu gibi konularda sınıfta kaldı. Lafla peynir gemisi yürümüyor.

fbye sike konusunda laf bile atmayacaktir
hadi gecmis olsun

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Alp Yalman açıklama yaptı şimdi

Camiadan büyük bir destek gördüğünü belirterek "Evet doğru, aday olacağım. Bunun bir şartı yok. Ünal Aysal yeniden seçime girse de ben adayım. Bu konuda önümüzdeki günlerde kapsamlı bir açıklama yapacağım."dedi.

aysal yoksa süren aday olacak diyolardı

bu nerden cıktı simdi ya

İyi haber.Ben aday çıkmaz sanıyordum.Umarım güçlü bir kadro yönetim kadrosu kurarda bu rezaletten kurtuluruz.:)

Bu söylediklerinle altın yılımızı yaşayamayacağımız sonucunu mu çıkardın?

Aynen o sonucu çıkardım...Yukarıda bahsedilmiş bu gelirse Prandelli'yi kovar Denizli'yi getirir ardından vur kafasına al ekmeği durumuna döneriz...

Daha geçen ay FB sitesinde "Sizi değiştireceğiz " diye açıklama yapmışken "Altın yıllar yaşarız" diye düşünüyorsan sıkıntılı bir düşünce durumundasın demektir...

aday oldu kesin başkan gözüyle bakmamak lazım.
listesi çok önemli.
en son katıldığı seçimde hezimete uğramıştı.

bu arada görevini 0 borç ile teslim eden son başkan diye biliyorum

Yönetimi önemli. Yoksa Ünal Aysal ın o açıklamalarını da ararsınız. Alp Yalman boy boy azizle fotograf verir artık.

tayyibin azizin oyuncagı yapmak istiyolardı kulübü amaclarına ulastılar

aysal dönemini mumla arayacaksınız

simdi sike daha rahat döncektir,gık dahi cıkmayacak

böyle ülkenin de bu takımın ihtiyarlarının da

Hayırlı olsun fener bizi değiştiriyor! Bir bok değiliz iyi mi. Kına yakın!

Galatasarayda başkan adayı olma birinci şartı 70 yaş ve üstü olmak herhalde....

Aynen o sonucu çıkardım...Yukarıda bahsedilmiş bu gelirse Prandelli'yi kovar Denizli'yi getirir ardından vur kafasına al ekmeği durumuna döneriz...

Daha geçen ay FB sitesinde "Sizi değiştireceğiz " diye açıklama yapmışken "Altın yıllar yaşarız" diye düşünüyorsan sıkıntılı bir düşünce durumundasın demektir...

Klasik sıfır bilgiye dayalı sadece dışarıdan edinilmiş söylentilerle yorum yapıyorsun. Bence bekle ve gör politikasını benimseyip köşene çekilmelisin.

Ayrıca şu kafayı değiştirin. Kimse Ünal Aysal'a bir şey yapmadı; ne yaptıysa o yaptı kendine yaptı. Prandelli ve şu anki takım tamamen onun eseri. Madem savaş açıyorsun herkese; artık sonuç görelim sadece konuşuyor. Koskoca camiayı düşman yapmadığı kesim kalmadı. Düşmansan akıllı ata oyna bari, sessiz kal ve adımını at. Ünal Aysal hem kulübün kaynaklarını gereksizce harcadı hem de herkese düşman oldu. Politik bir adam olamadı hiçbir zaman.

Son düzenleme:
Alp Yalman bu tür işlerle uğraşmaz. Adam öyle beyefendi bir adam ki eminim bu tür muameleye bile düşürülmez, bak buna inan.

İşte Ademcim sıkıntı tamda orada

artık dönem o başkanlık yaptığı dönem değil

haysiyetsizlere karşı sonuna kadar savaşması gereken bir dönem

ve bence Alp Yalman bu savaşı veremez

Geri
Üst Alt