GSC Portal Galatasaray'da İlk Başkan Adayı Belli Oldu!

Alp yalman ismini duyunca ünalistleri derin bir korku sarmış :D tayyipciler gibi bize komplo yapıyorlar ülkenin önünü kesicekler geyiği dönüyor burdada :D

Selçuk mu? Mustapha Sarp mı?

biz sizi degıstırecegız dıye acıklama yapanların ekmegıne yag surdu unal aysal...kımse kusura bakmasın kustum oynamıyorum dıyıp secım kararı alan kendısı mucadele edebılırdı etmedı kacmayı sectı..kendı bılır

alp yalman gelecekse tek basına yetmez.ali durust ıkıncı baskan bıde şahin bi isim adnan ozturk mutlaka olmalı yonetımde..

Adnan Öztürk tam anlamıyla şovmen bence. Bu kadar konuşan adamın Kongre kararı çıktığı gün aday olması gerekirdi. Ya da susması. Bomboş bir adam. Kavga üzerien kurulmuş, plan, proje üretmeyen en azından Ali Dürüst gibi toparlayıcılığı bile olmayan polemikçi bir adamı almamalı yönetime kim aday olursa.

unal aysal gittikten sonra aynen tüpçü gibi arkasında enkaz bırakacak. UEFA dan transfer yasağı gelmesi bile yakındır belki de aysal bunları anladığı için gidiyor. korkarım 2-3 sene bu takım transfer falan yapamaz.

bundan öncekilerin kötü olması bunu eleştirmeyeceğimiz anlamına gelmiyor yalnız...ne diyelim iyi mi diyelim bundan öncede batıyoduk salla mı diyelim
Bende diyorum ki Türkiye de bu kadar taraftar baskısı altında bu yapı da büyük klüplerin yönetimleri çok para harcar harcamak zorunda bunu kimse değiştiremez.Bu yönüyle aysalı eleştirmek yanlış olur .Zaten sportif yönden gayet başarılıydı

Adnan Öztürk tam anlamıyla şovmen bence. Bu kadar konuşan adamın Kongre kararı çıktığı gün aday olması gerekirdi. Ya da susması. Bomboş bir adam. Kavga üzerien kurulmuş, plan, proje üretmeyen en azından Ali Dürüst gibi toparlayıcılığı bile olmayan polemikçi bir adamı almamalı yönetime kim aday olursa.

adam baskan olarak secılmeyecegını bılıyor hala oyle bı ozellıgı yok adnan ozturkun...yonetımde kavga edebılecek cırkeflıge cırkeflıkle karsılık verebılecek adam lazım bıze...

Alp Yalman güçlü bir isim camia içinde..90'lı yıllardaki başarıların ve yeniden doğan Galatasaray'ın başkanıydı ve tabii o zamanki Adnan Polat ile iyi bir işbirliği yapmıştı. Fakat şimdi durumlar çok farklı..Alp Yalman gelenekçi bir tayfadan geliyor,şu an daha konjonktürel ve içiçe geçmiş bir futbol dünyasında nasıl olur kuşkularım var..

ulan yazıklar olsun camiaya be

aysalın arkasında duramadılar,bazı seyler vardır sportif basaırının dahi önündedir

fener daha 1 ay önce acıklama yaptı sizi biz degistirecegiz diye

su adamın arkasında duramadılar,fenere yedirdiler

ömrüm boyunca unutmayacagım bu olayı

dinazorlar ölmeden bu kulübün önü acılmaz

Yalnız eğer Ulusoy başkan olacak olursa o zaman görürüm ben o şikecilerin totosunu..

adam baskan olarak secılmeyecegını bılıyor hala oyle bı ozellıgı yok adnan ozturkun...yonetımde kavga edebılecek cırkeflıge cırkeflıkle karsılık verebılecek adam lazım bıze...

ki son seçimde aday olmak istedi inan kıraç tan destek istedi o bile söyledi senin daha zamanın var diye.
öyle bi laftantan sonra kolay kolay aday olamaz yakın tarihte.
gerçi seçime 1 ay var oratlık tam cadı kazanı ne olacağı belli olmaz.

Yonetime alacağı isimler önemli, düzgün bir listeyle gelirse başkanlığa iyi olabilir.

★★★》☆

Valla benim tercihim çirkeflikte rakiplerle yarışacak başkan yerine Türk futbolu ve Galatasaray'ı, hatta toptan yönetim kültürünü değişterecek bir Başkan tercih ederim.

Futbolu profesyonellere emanet eden(eski futbolculara değil tabi), doğru ekollerden hoca ile çalışan ve az ama öz transfer yapan bir Başkan.

Biz düzene uyacağımıza, düzen bize uysun.

Eğerki bence şike yok diye bir açıklaması ''varsa'' bizim fazla umursamadığımız büyük bir gerçeklik var.

Ben burda şike yoktur desem herkes benim Galatasaraylı olmadığımı kuş olduğumu 2sn düşünmeden anlar.

Hadi ben cahilim diyelim iki lafa kanmışımdır. Yıllarca camiamıza başkanlık yapmış türk futbolunun içinde olan birisi

bu sözleri nasıl sarf eder? Alp Yalman'nın Galatasaraylılığından şüphe duymayacağımıza göre yaşlılığın getirdiği birtakım

sıkıntıları olduğunu çıkarırım bu sözlerden. NOT: Eğerki böyle bir açıklaması yoksa söyleyin çünkü böyle bir algı var ortada.

6 yılda 2 şampiyonluk 2 çeyrek final, 3 yılda 2 şampiyonluk 1 çeyrek final tersini iddia etmek daha komik sanki.

yoo komik değil şuanki durumu malum takımın
aysal bu şekilde 6 yıl devam etse yine şampiyonluk kazanamayacak
o dönem CLde 2 kez grup maçı yapılıyordu hatırlatırım
derwal gibi bir efsane Galatasarayın bugünün temelini inşaa etmiştir aksini iddia edebilir misin?
ayrıca dün sedat doğan söyledi alp yalmanın yönetiminden 3 tane başkan çıktı diye

bunun dışında aysalın Galatasarayın geleceği adına neler yaptığınıda anlatırsan sevinirim.

(ayrıca bunlar söylerken aysal gitsin alp yalman gelsin diye söylemedim
1-aysal bırakacaksa alp yalman çok güçlü bir adamdır , şahsi fikrim bırakmaması yönündeydi aysalın fakat bırakacağını açıkladı
2-çoğu kişi alp yalmanı tanımadan sallıyor onlara cevaben yazdım, alp yalman gelirse battık bittik diyenler var
3-haluk ulusoy gibi ne yapacağı belli olmayan bir aday yerine alp yalmanı tercih ederim )

edit: ayrıca o 3 yılda 2 şampiyonluğun , 2 şampiyonluğu kimin tartışılır

Son düzenleme:
Umarım yeni bir yargılama olur, bütün bu suçlamalar son bulur diye bir şey söylemiş. Ama bu şike yok demek mi oluyor? Yoksa yeniden yargılansın ve bu belirsizlik bitsin demek mi oluyor? Buna, tüm konuşmayı dinleyerek karar vermek gerekir.

Alp Yalman doğru tercih olur Galatasaray geleneklerini bilen efendi bir insan.

Gesendet von iPad Air mit Tapatalk

Aysalci diye bir tanımlama varsa kendimi bu gruba koyabilirim. Alp Yalman bayrağı devralirsa çok da uzulmem. Belli endişeler bir kenara sevdiğim bir isim.

Ama Aysal gitsin diyenlerin sikayetlerine cevap bir isim olduğunu da düşünmüyorum.

Insanların Aysal i fazla efendi, sakin buluyor. Daha sertini istiyor. Camia ise Aysal i fazla kavgacı buluyor daha sakinini getiriyor.

Ben bekleyip görmek isterim. Yalman efendi adamdır takdir ederim. Hala enerjisi varsa yeni bir soluk getirebilir sadece bize değil herkese.

Ama o enerjiye sahip mi soru işareti.

-Tapatalk-

Son düzenleme:
Yav alp yalmanı yonetimini falan niye analiz ediyorsunuz? Fenerbahçe belirlemiştir hepsini! Adamlar değiştirdi işte bizi..

Kına yakın yuzsuzler karaktersizler!

Huzur evinden bir adamı getirip başkan yapmakla aynı etkiye sahip olur, klubü kapatabiliriz böyle bir şey olursa. Aysal gittikten sonra gidin feneri tutsun bu adamı sevmeyenler

Geri
Üst Alt