Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.688
- 2.805
- 743
Ben Aysal genç ve farklı bir ekiple, başka vizyonlarla devam etmesini isterim. Kısır çekişmelere de girmemeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hala o başkan olsun bu başkan olsun diyenlere yazıklar olsun. Siz Galatasaraylı falan değilsiniz!
Fenerin sizi değiştireceğiz açıklamasından sonra aysal giderse ve fener sizi değiştireceğiz demiştik derse bu sizlerin sayesindedir! Kına yakarsınız!
Ne yeter pardon?
Yeter tabi arkadaş haklı, kafanıza göre milletin Galatasaraylılığını sorguluyosunuz, o haddi kendiniz de nasıl buluyosunuz çözemiyorum.
Fener sizi değiştireceğiz dedikten sonra onların bu tezini savunup desteklemek Galatasaraylılık mıdır? Nesi yeter? Zorunuza giden ne?
Önce sunu kabul edeceksiniz. Operasyon basariyla tamamlandi. Ünal Aysal´i kacirdilar, rahatladilar.
2-3 sene sonra Ünal Aysal´in degerini daha iyi anlayacaksiniz. 3 senede kazandiklarini bi daha siralamak istemiyorum. Cok uzun.
Alp Yalman´dan bize Baskan filan olmaz. 80´lere 90´lara benzemez bu isler artik. Hic kusura bakmasin. Asla benimsemiyorum.
Bize kavga edecek bir Baskan lazim. Sartlar bunu gerektiriyor. Sansimiz zaten yok diyorlarsa, o zaman cekilelim ligden.
Arz ederim marz ederim´lerle olmaz bu isler. Biktim böyle adamlardan.
TFF ve Aziz ile kavga edecek tek kisi Haluk Ulusoy´dur. Gerisi hikaye.
Sapla samanı birbirine karıştırma, son 1.5 yılda aysal yönetiminin yaptığı saçma sapan işleri fener zorla mı yaptırdı, bırakın bu işleri, kulübü çok net şekilde yönetemiyor artık aysal, iki sezondur sezona seçimle başlıyoruz, cücük gibi yönetim kurup rakibine her alanda cevap veremez hale getiren adamı savunmak Galatasaraylılık ise vay halimize, yok şu bunu yaptı oyunlar oynandı vs vs evet bunların bende farkındayım ama bu oyunlara karşılık veremiyorsan ozaman o koltukta oturamazsın bu kadar basit
Bu adamdan ne bekliyorsunuz? Unal Aysal'ın zerre tırnağı olamaz! Ünal aysalın verdiği tepkiler ortada? Yalman ne yapacak tffyi mi basacak? Fener değiştiyor işte başkanı ve yönetim kurulunu onlar belirler. Size de oturup kına yakmak düşer!
Aysal'ı öveyim derken Galatasaray'a hakaret ediyorsun farkında değilsin, dediğine göre Galatasaray o kadar aciz ki, yönetim kurulunu fener belirliyor, kınayı çoktan yakmışsın hayırlı uğurlu olsun.
Eğer fenerin sizi değiştireceğiz açıklamasından sonra aysal giderse aynen fener belirlemiş olur! Aysaldan iyisi gelmedi bugüne kadar! Kınanızı yaktıktan sonra bunu anlamış olacaksınız ama kınanın izleri hala kalacak sizde! Yani o kadar kısa sürede anlayacaksınız!