GSC Portal Galatasaray'da İlk Başkan Adayı Belli Oldu!

Eğer fenerin sizi değiştireceğiz açıklamasından sonra aysal giderse aynen fener belirlemiş olur! Aysaldan iyisi gelmedi bugüne kadar! Kınanızı yaktıktan sonra bunu anlamış olacaksınız ama kınanın izleri hala kalacak sizde! Yani o kadar kısa sürede anlayacaksınız!

Öyleyse bu düşüncenin başlangıcı Ünal Aysal'ın aldığı seçim kararı olmalı. Gider veya kalır, başka aday çıkar sonraki mesele.

Valla onca olumsuz düşünceme rağmen yalman yerine güçlü yönetimli Aysal'ı tercih ederim ama başka adaylar çıkar diye tahmin ediyorum.

bu alp yalman fenerbahceye haksizlik yapiliyor demedimi sike konusunda?

Ünal Aysal devam etmeli. Alp Yalman başkan olursa çok daha kötüye gideriz. En kötü ihtimal Ali Dürüst aday olsun.

Öyleyse bu düşüncenin başlangıcı Ünal Aysal'ın aldığı seçim kararı olmalı. Gider veya kalır, başka aday çıkar sonraki mesele.

Oturduğu yerden almadı o kararı! Ünal Aysal gitsin diyenler ve medyanın gazına gelip onu eleştirenler sebep oldu buna!

ulan nefret ediyorum su ülkeden,siyasilerden de kulüp yönetcilerinden de capsız taraftarlardan da

tiksiniyorum bizim taraftarlardan bile

ünal aysalın sportif basarısı bi yana mücadelesi önemliydi

kaldı ki sportif olarak gayet basarılıydı

3 sende 2 sampiyonluk,türkiye kupası,sampiyonlar ligi son 8'ler 16'lar,basketbolda 25 sene sonra gelen sampiyonluk,kadınlar baskette avrupa lig sampiyonlukları

lanet olsun ya

bu basarılar bi yana tayyibe azize egilip bükülmedi,ne sıkıntılar cekti

spkdan ugrastılar,maliyeden ugrastılar her yerden ugrastılar adamla bi de icerideki dinazorlar cıktı basımıza

nasıl arkasında durmazlar su adamın

Kardeşim adam kendi ipini çekiyor. Adam başarıların ardından öyle hamleler yaptı yönetimi öyle vasıfsız adamlarla donattı ki takım takım olmaktan çıktı. Bu adam beraber yola çıktıklarını şükrü ergünler, candan erçetinlere satmasaydı bugün böyle olmazdık. Umarım ünal aysal hatasını anlar üstünel,dürüst,albayrak gibi adamları tekrar bir çatı altında toplar. Yoksa bi cacık olmaz bu yönetimden.

aysalı savunurken bari tutarlı savunun
madem öyle söyleyin aysala aday olsun kaçmasın
kaçarsa kendisi fenerin dediğini yapmış olacak

Alp Yalman en son başkan olduğunda onun yönetiminde olan 3 kişi ondan sonra takıma başkanlık yapmıştı gibi bir şey okumuştum geçmiş zamanlarda.

Aysal son dönemde kontrolü kaybetti, toparlamaya çalıştıkça daha da berbat hale geldi her şey. Belki bırakması daha hayırlı olur bizim için.

Ünal Aysal'ın miladi dolmuştur tamam..
Artık gereksiz açıklamalarda bulunup duruyordu zaten çok batırdı afedersiniz..
Tamam harika 2 yıl ama ardından combo yaptı hata olarak..
Her yıl yönetim değiştirdi..
Anasını ağlattı takımın..
Ben gitmesinin daha faydalı olacağını düşünüyorum..
Ali Dürüst'ün başkan olmasını istiyorum..
Abdurrahim abinin geri dönmesini istiyorum..

Ayrıca şu Prandelli denilen adamın biran önce kovulmasını istiyorum..

Kebapla ne alakası var bunun? Ünal Aysal başkanlığı yapmaya çok iştahlı olsa çıkıp bu açıklamaları yapmazdı. Adam resmen beni kurtarın bu yükten diyor. Ayrıca Ünal Aysal gereğinden fazla medyaya malzeme verip kendini yıprattı. Bunda hatayı kendisinde arayacak. Futboldan anlayan kimse kalmadı yanında. Birlik bütünlüğü sağlayamadı.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kayserispor bile organiz ve takımı bizimkinden daha iyiymiş gibi oynuyor beyler :( 4-2-3-1'in faydaları :( Bize 4231 oynatacak bir başkan lazım artık bu net!

3 Puan@3puancom 1 dk.
SON DAKİKA: Galatasaray'da adaylık hakkında net bir karar veremeyen Ünal Aysal saat 18:30'da Ali Dürüst ile bir araya gelecek.

Şu adamı geri al yönetime başkanım.

yıllardır görüyoruz ki baştaki kişinin kim olduğu önemli değil. Önemli olan yönetimin kimlerden oluştuğu

Cok kötü olur gerceklesirse. Vizyonsuz, hatta yabanci sinirlamasini destekleyecek zihniyete sahip olan zat.

Oturduğu yerden almadı o kararı! Ünal Aysal gitsin diyenler ve medyanın gazına gelip onu eleştirenler sebep oldu buna!

Sonuçta yönetim değişecekse Ünal Aysal sayesinde olacak, ha değişmezse yine Ünal Aysal sayesinde olur. Abartmaya gerek yok.

Alp Yalman olmasın. Devir değişti onun zamanından beri. Bize şikeciler karşısında dik duracak başkan lazım Aysal gibi.

Geri
Üst Alt