GSC Portal Galatasaray'da İlk Başkan Adayı Belli Oldu!

kaliteli adamdır... düzgün adamdır... tatko'da birçok kereler top oynamışlığımız vardır... kurduğu ve bıraktığı takımın kaymağını faruk süren yemiş ve bitirmiştir... uefa şampiyonu olan takımın temelini oluşturan başkandır.. galatasaray'ın efsane başkanları listesi yapsam ismini üstlere koyarım... ama onun dönemi değil artık... kulüpler farklı yönetiliyor...

Ali Dürüst'ü ikna etmeye çalışıyorlarmış.

Bu Albayrak sevgisini anlayamıyorum ben. Albayrak kim yani, koskoca Galatasaray Lisesi ekolünün yanında kim? Bir bilgisi mi var, görgüsü mü var, eğitimi mi var? Hiçbir şey yok. Albayrak'tan ancak ve ancak Fenerbahçe'ye yönetici veya başkan olur, malum sever onlar inşaatçıları. Ama bizim camiamız, ileri bir camiadır, Albayrak gibi ilkokul çocuklarıyla yönetim yürümez.

Abdürrahim Albayrak hem taraftarın cok sevdigi bir isimdir, hem de yönetim ve Florya arasındaki baglantıyı en dogru yapacak kişidir. Yönetimde oldugu dönemde Floryadaki düzenin bas mimarıdır. Bence yönetimde kesinlikle bulunması gerek. Ayrıca kücük görür tavırla konusmanız pek güzel olmamıs sahsi kanaatimce.

bu klübü neden yaşı başı gecmiş şahsiyetler yönetmeye kalkar hala anlamış değilim.bu nasıl galatasaraylılıktır ?bu nasıl cimbom severliliktir? artık çekilin köşenize , torunlarınızla oynayın.dünya turuna çıkın.düşün klübümüz yakasında.fayda sağlamaya çalışalım derken zarar veriyorsunuz.
yokmu allah aşkına 40' nda 50'iınde yada en kötü ihtimalle 60'şında biri yada birileri..
şöyle bir küçük araştırma yapayım dedim,avrupadaki kalbur üstü klüpleri inceledim..birde siz bakın araştırın.
b.münih = başkan 60
barcelona=başkan 51
chelsea= başkan 47
man.city=başkan 44
man.united= iki kardeş 45
liverpol= başkan 64
psg= başkan 40
monaco= başkan 47
a.madrid= başbakan 65
juventus = başkan 38

şimdilik kısaca etüd ettiklerim..
takdir yüce galatasaraylıların..