Galatasaray'da Jesse Sekidika Sesleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alın size Sıddık.
PTT çöplerine çalım atamıyor, atarken beli kırılacak.

kötü olan mehmet özcani nah verirler bize artik. herifi belese aldik

D23281A2-0384-4233-B384-4141CD81E963.webp

hizli,Kasli,yag orani az olan zenci kanat oyuncusu <3

Basip giden yeteneksiz hizli kanat oyuncusu kontenjani zaten Onyekuru ile dolduruldu

Yine muhtemelen 50.000 forma satisina bedel, sacma sapan bir transfer

Onun alternatifi değil bu eleman. Alakaları yok. Bu herif ÇÖP
Hiçte çöp değil, 1.ligde çok zayıf bir takımda 29 maçta 14 gol 3 asisti var elemanın ayrıca bonservissiz geliyor hiçbir riski yok. Jahovic mesela alt ligde iyi istatistik yaptı geldi Süper ligdede çatır çutur attı. Bu kadar önyargılı olmamak lazım.

Eskisi gibi izlemiyorum alt ligi.. Ancak şu kesin; 2.ligden kimse burada olmaz demek yanlış. Club Brugge'de oynayan Okereke daha geçen sene İtalya 2.ligindeydi.

Club Brugge yazın 8M verip aldı. Biz makul fiyata alıyoruz, doğru hamle. Bence 14 yabancı varken sene sonuna kadar ligden bir takıma kiralamak doğru olur.

Seneye Babel kesin olmaz, Onyekuru kiralık, Feguli belli olmaz.. O yüzden mutlaka kadroda olur.

Alın size Sıddık.
PTT çöplerine çalım atamıyor, atarken beli kırılacak.

Kötü diye seçtiğin maçı buysa, iyisinde neler yapıyordur? Ben beğendim, en olumlu bulduğum tarafı da imkan varken basit oynamayı tercih etmesi (Bu yönüyle Bruma' ya tercih ederim mesela), pas oyununa yatkın bir hali var. İlle de yardıracağım niyetiyle her defasında 2-3 kişinin arasına dalıp gereksiz top kayıpları yapan futbolculardan pek hazzetmem...

Once bir gelsin de
Bu ucuz transferi bile halledemiyor bizimkiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt