Galatasaray'da Jesse Sekidika Sesleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kötü ve ümitsiz bir takımda oynayan, kollektif futbola yatkın, gereğinde adam eksiltebilen, top hakimiyeti iyi bir oyuncu izlenimi edindim. Böyle bir profil için gayet iyi istatistiklere de sahip. ''Bedavadan bile ucuz'' maliyetle daha iyisini öneren varsa buyursun; buyurmakla kalmasın, sesini bizim ekabir teknik heyete de duyursun mümkünse!..

Mehmet Özcan’ı da alsak keşke

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Jesse videolarını izlerken, hep olması gereken yerde gördüm, oyuna fazlasıyla katılıyor ve özellikle uzun pasları herkesin dikkatini çekmiş olmalı. Çoğunuz bilmez, genç yaşlarında canlı gözle izlediğim Tugay Kerimoğlu' nu, hem fiziğiyle ve hem oyun tarzıyla epey çağrıştırıyor. O seviyeye çıkıp çıkamayacağını ilerleyen zamanda görürüz. Sezon başında da transfer edilmesini istemiştim. Yeterli olup olmadığını bilemem ama bize en çok o profilde oyuncular lazım...

Mehmet Özcan’ı da alsak keşke

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bir EsEsli olarak Mehmet'i bir kaç kez izledim.
Resmen umut istasyonu takımın. "At topu fink'e" olmuş sana *At topu Mehmet'e".
Çocuk da .. yazık.. tekbasina topu alıp gidiyor...

Çok yetenekli bir Oyuncu.
Dar alan becerisi ve dribling kabiliyeti onu modern bir Orta saha yapıyor. Taylan'ın hızlı versiyonu

EsEs Üst-Amigo üyesi @Sertan Nalbant hemşerim de bunları onaylayacak tır kanımca.

Yani sonuç: Mutlaka alınmalıdır.
Türk oyuncu grubumuz baya kaliteli olur, Taylan, Mert H., Emre Akbaba, Emre K., Ömer, (...)

Musap'ın da dediği gibi Jesseyi bedava aldıysak artık Mehmet'i unutabiliriz parayla bile vermezler.

Daha önce bir mesajda yazmıştım Jesse ve Mehmet'i birarada alıp cüzi bir bonservis teklif etmeli, Yunus ve Atalay'ı sezon sonuna kadar Esese bedelsiz kiralık vermeliydik. En azından maddi krizdeki Esese böyle bir teklif yapılabilirdi.

Bedavaya aldıysak, büyük ayıp ettik demektir.

Sağ bek için de 2. lige gidebiliriz, belki as oyuncu olarak değil ama rotasyon oyuncusu olarak Linnes'le Şener'le filan uğraşmaya hiç gerek yok bence. Mariano'nun yerine adam akıllı bir sağ bek gelir yedeği için de Burak Kapacak

Eğer defans yapmasını öğrenir büyük takımda bek oynamak için defans yapması gerektiğini kavrarsa ilk 11 oyuncusu bile olabilir gerçekten çok yetenekli çocuk ...

Musap'ın da dediği gibi Jesseyi bedava aldıysak artık Mehmet'i unutabiliriz parayla bile vermezler.

Daha önce bir mesajda yazmıştım Jesse ve Mehmet'i birarada alıp cüzi bir bonservis teklif etmeli, Yunus ve Atalay'ı sezon sonuna kadar Esese bedelsiz kiralık vermeliydik. En azından maddi krizdeki Esese böyle bir teklif yapılabilirdi.

açık mı ki transfer tahtaları nasıl alacaklar ki hocam?

Umarım saçmasapan paralae vermemişizdir.

sent via GSC

Pasları biraz sıkıntılı ama hızlanması ve ters çalımları görünce aklıma Keita geldi ...

Bu yasina kadar nerdeyse bedavaya top oynamiş eger çok çalişirsa iyi performans verebilir.Kendisine bagli.3.5 yil fazla bence 2 yillik anlasma yapsaymişiz keşke.

Bir EsEsli olarak Mehmet'i bir kaç kez izledim.
Resmen umut istasyonu takımın. "At topu fink'e" olmuş sana *At topu Mehmet'e".
Çocuk da .. yazık.. tekbasina topu alıp gidiyor...

Çok yetenekli bir Oyuncu.
Dar alan becerisi ve dribling kabiliyeti onu modern bir Orta saha yapıyor. Taylan'ın hızlı versiyonu

EsEs Üst-Amigo üyesi @Sertan Nalbant hemşerim de bunları onaylayacak tır kanımca.

Yani sonuç: Mutlaka alınmalıdır.
Türk oyuncu grubumuz baya kaliteli olur, Taylan, Mert H., Emre Akbaba, Emre K., Ömer, (...)
Mehmet konusunda da olumsuzum. Selçuk gibi, o kadar kayboluyor ki orta da baskı kurma konusunda, rakip babasının tarlasında oynar gibi oynuyor es es in sahasında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt