GSC Haber Galatasaray'da Karaborsa Bilet İddialarına İlişkin Savcılıktan Karar Çıktı

Uzun zamandir maclara bilet bulunmuyorken hic kombine satisa bile cikmamisken simdi rahat rahat aliniyor bu olaylar ortaya ciktiktan sonra.

Gs icinde her zaman yiyiciler olmustur sizin zorunuza giden ne bu konuda anlamadim, yarin obur gun gsnin parasini da calabilir bunlar
Şimdi rahat rahat alınıyor diye yorumlar görüyorum en son yine bir sürü paketlik maç biletlerinde alınamadı diye yorumlar yok muydu? Yani hala aynı.

Senin hakkında dedikodu- iftira ile yalan atayım sonra ateş olan yerden duman çıkmaz diyelim. Böyle saçma iş mi olur? Elle tutulur bir kanıt olur tamam ama bir delil olmayan tamamen işten kovulan birisinin dedikodusu ile de kimse suçlu ilan edilemez. GS'ye fayda sağlamıyorlar dersin, iyi yönetici değiller dersin istemezsin dediğin gibi şahsi fikrindir saygı duyarım ben de mesela yönetimden Metin Öztürk'ün, AŞ'den Nihat Kırmızı'nın falan bir fayda sağladığını düşünmediğim için onları istemiyorum ama elma ile armutu karıştırmamak lazım.

Camia icinden bir ton insan soyledi bunlarin bi bok yedigini simdi kelime oyunu falan yapma lutfen ya yok delilmis bilmemneymis.

Eray yazgan savunacak ne yasadiniz

Uzun zamandir maclara bilet bulunmuyorken hic kombine satisa bile cikmamisken simdi rahat rahat aliniyor bu olaylar ortaya ciktiktan sonra.

Gs icinde her zaman yiyiciler olmustur sizin zorunuza giden ne bu konuda anlamadim, yarin obur gun gsnin parasini da calabilir bunlar
Hasta mısın kardeşim sen? Çok basit bir şey diyorum, elinde belge delil var mı yok mu? Varsa gidelim savcılığa yoksa dedikodu iftira oluyor bu.

Şimdi rahat rahat alınıyor diye yorumlar görüyorum en son yine bir sürü paketlik maç biletlerinde alınamadı diye yorumlar yok muydu? Yani hala aynı.
Ayni falan degil kim diyo ayni

Bjk maci biletleri ciktiktan yarim saat sonra 4 farkli kisi girip rahat rahat bilet aldik.

Hasta mısın kardeşim sen? Çok basit bir şey diyorum, elinde belge delil var mı yok mu? Varsa gidelim savcılığa yoksa dedikodu iftira oluyor bu.
Tamam bundan sonra haciosmanoglunun ali kocun maşası olduğunu yazdigini gormicem delilsiz sacma sapan yazilar yazma

Camia icinden bir ton insan soyledi bunlarin bi bok yedigini simdi kelime oyunu falan yapma lutfen ya yok delilmis bilmemneymis.

Eray yazgan savunacak ne yasadiniz
Bu konularla ilgili söyleyenleri ifadeye çağırdılar işte ve hepsi bu konuları Altaylı ve Ebru Gürsoy'dan duyduğunu söylemiş. Altaylı'da kaynağı olarak Ebru Gürsoy'u göstermiş yani dedikodu üzerinden onları diyenlerin kaynağı dedikodu. Ortada kelime oyunu falan yok. Sevmediğiniz bir kişi hakkında sevmiyorsun diye iftira atılmamalı. GS'de iyi bir yönetici değildir ve faydalı değildir başka konu buna katılırım o yüzden yönetimde olmasın. Ama kanıt olmayan bir şeyde sırf dedikodu üzerinden suçlanması başka bir konu anlatılmak istenen bu. Eray Yazdan savunulmuyor burada.

Tamam bundan sonra haciosmanoglunun ali kocun maşası olduğunu yazdigini gormicem delilsiz sacma sapan yazilar yazma
Elimde delil var. Açık açık ali koç ağzıyla acunun ağzıyla konuşuyor, onların söylediklerin söylüyor. Galatasaray başkanını tehtid ediyor. Bunların hepsi somut kanıtlı video ile kimseye iftira değil. Senin elinde ne delil var camiadan insanlar söylüyor konuşuyor dışında? Kim bunlar? Adı sanı neye şahit olmuşlar bir tane vaka bile yok herkes ben onda duydum diyor bundan duydum diyor

Elimde delil var. Açık açık ali koç ağzıyla acunun ağzıyla konuşuyor, onların söylediklerin söylüyor. Galatasaray başkanını tehtid ediyor. Bunların hepsi somut kanıtlı video ile kimseye iftira değil. Senin elinde ne delil var camiadan insanlar söylüyor konuşuyor dışında? Kim bunlar? Adı sanı neye şahit olmuşlar bir tane vaka bile yok herkes ben onda duydum diyor bundan duydum diyor
Yoo delil degil ayni dusunuyor olabilirler bi konu hakkinda

İnsanlara bos bos iftira atmayi birak

Yoo delil degil ayni dusunuyor olabilirler bi konu hakkinda

İnsanlara bos bos iftira atmayi birak
Galatasaray yöneticilerine iftirayı savunup hacıosmanoğlunu savunman da ne bileyim böyle devam et.
Galatasaray yönetici bulamazsın, insanlar zamanından hayatında veriyor özellikle dursun özbek.
Biri kovulmuş onun üzerine hiçbir delil olmadan sallamış biz yöneticilere sallayalım istiyorsun.
Hadi oradan

Galatasaray yöneticilerine iftirayı savunup hacıosmanoğlunu savunman da ne bileyim böyle devam et.
Galatasaray yönetici bulamazsın, insanlar zamanından hayatında veriyor özellikle dursun özbek.
Biri kovulmuş onun üzerine hiçbir delil olmadan sallamış biz yöneticilere sallayalım istiyorsun.
Hadi oradan
Gecmiste neler yasandigini hepimiz biliyoruz cok sukur balik hafizali degiliz. Camiadan bi ton insanin dile getirdigi seyler bunlar. Kafalari kuma gommeye devam en buyuk dursun ok

Hadi oradan
Sevmediği bir kişi olduğu için durumu anlamamakta ısrar ediyor. Farklı kişiler söyledi diyor ya o kişiler ifadeye çağrıldığında o iddiaların sahibi olarak duydukları kişiler Altaylı ve Ebru Gürsoy diyorlar. Altaylı'da benim haberimin kaynağı Ebru Gürsoy diyor. Yani aslında bir kişinin işten kovulduktan sonra çıkardığı dedikodu ve iftiraya bağlanıyor olay. Eray Yazgan veya X şahsiyet iyi yönetici falan diyende yok olmasın GS yönetiminde ama sebebi bu olay olmasın becerikli ve fayda sağlayan bir yönetici değil o yüzden GS yönetiminde olmamalı amenna ama arkadaş elma ile armutu karıştırıp bu olayı da yapmış gibi yapalım öyle olmasın diyor neden Eray Yazgan'ı sevmediği için.

Yönetim bu konunun üstüne gitmedi. O yüzden bu iftiralar oluyor.
Bilet satışından sorumlu kimdiyse araştırmalıydı. Passolig’den birileri bence bu işin içindeydi. Diğer takımların da biletleri aynı şekilde hemen tükeniyordu.
Ama o adamlar işte kulüpten birileriyle iş birliği yaptıklarını bilemiyoruz.

Bu ebru gibi agzimi bozucam karaktersizleri klube doldurur yetki verirsen olacagi budur
ulan gozumun onunde yapilsa kesseler agzimi acmam

Cafere laf anlatmaya çalışmanız güldürdü ahaha

Kadının biri çıkıp ben çalışırken karaborsa vardı hatta son 2 yılda dahada artı diyor. Eee kanıt varmı yok neymiş güvenlikçiler tipleri kayıkları stada alıyormuş. Bir tane bile delil sunmamış belge yok. Ama Galatasaray bu eski torpilli çalışan yüzünden töhnet altında kalıyor.

Olayin ustunu kapatmamamiz lazim

Bunu yapan şerefsizler kendileri zengin oldu, gsnin kasasina 1 kurus girmemesine ragmen kulubun adini karaborsaciya cikardilar
Kulübün adının karaborsacıya çıkması safsatası, tamamen Gs'a bok atmak için tutunacak en küçük dal arayan kör fanatik ahraz insanların sıçmıklarıdır.

Bir GS'li yönetici bilet sayesinde servet yapmış, Gs ne alaka? Gs bununla sahada avantaj mı elde etmiş? Gs bu sayede üst düzey gelir kazanıp üst düzey oyuncular alıp da rakiplerinin önüne mi geçmiş?

Kısacası boş koy geç.

Gs'a bok atmak için tutunacak dal arayan ahrazlar da Osimhen'in dalına turunabilirler. :d

Ha bu arada bu tipler kulüpten uzaklaştırılmalı tabiki. Ama bu olaydan dolayı "kulübün etiket yemesi" diye bir şey olamaz. Onu demek istedim.

Dışarı çıkan haberlere bakıldığında mevcut profesyoneller içinde hala temizlik şart. Bahri Havadır mesela GS TV tarafında çalışıyor ama neyi iyi yapar bu adam zamanında çokça eleştiriye tabi olmuş biri. İyi bir temizlik şart.

Ebru Gürsoy ergensi bir içgüdüyle boyunu aşan işlere girişmiş belli ki. Kindar bir kulüp değiliz muhtemelen diyalog ile halledilir ama içerden biriyle kişisel meselesi varsa o kişisel olarak uğraşabilir kendisiyle.

Noldu lan dursun bizi rezil etti diyordunuz

Derdim bazı kişilere ama onlar yorum yapmıyor artık sanırım

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ebru Gürsoy ergensi bir içgüdüyle boyunu aşan işlere girişmiş belli ki. Kindar bir kulüp değiliz muhtemelen diyalog ile halledilir ama içerden biriyle kişisel meselesi varsa o kişisel olarak uğraşabilir kendisiyle.
Ebru Gürsoy'un bir daha bu kulüpte işi olmamalı. Kovulduktan sonra bir delil olmadan dedikodu iftira atan birinin bir daha camia içine girebileceğini bile sanmıyorum.

Geri
Üst Alt