GSC Haber Galatasaray'da Karaborsa Bilet İddialarına İlişkin Savcılıktan Karar Çıktı

Kulübün adının karaborsacıya çıkması safsatası, tamamen Gs'a bok atmak için tutunacak en küçük dal arayan kör fanatik ahraz insanların sıçmıklarıdır.

Bir GS'li yönetici bilet sayesinde servet yapmış, Gs ne alaka? Gs bununla sahada avantaj mı elde etmiş? Gs bu sayede üst düzey gelir kazanıp üst düzey oyuncular alıp da rakiplerinin önüne mi geçmiş?

Kısacası boş koy geç.

Gs'a bok atmak için tutunacak dal arayan ahrazlar da Osimhen'in dalına turunabilirler. :d

Ha bu arada bu tipler kulüpten uzaklaştırılmalı tabiki. Ama bu olaydan dolayı "kulübün etiket yemesi" diye bir şey olamaz. Onu demek istedim.
bence tabii ki yok yaw onu demek istiyom zaten

Ve yalı çocuğu yine giden Şampiyonluk için bir bahane daha buldu: Karaborsa Şampiyonluğumuzu engelledi.

Burada mağdur biziz arkadaşlar. Ne diye pısıyoruz? Bizim paralarımız yağmalandı kulübe gidecekken. Mağdur gs

Yahu topyekün saldırıyorlar. Atılmadık çamur iftira kalmıyor. Bizden görünen kullanışlı aptallarda buna alet oluyor.

Ebru Gürsoy kimin döneminde ön plana çıkmıştı ?

Bir an Burak Elmas yönetiminde miydi dedim ama galiba o Ebru Köksal'dı - bambaşka biri yani.

ayrıca türkiye burası - yalan ifade ile çamur atmanın BEDAVA ve sonucu olmadığı bir yer. Kimi sinsi kadınlar şiddet ve taciz çamuru atıp doktor-hemşire vs kitlesinden tazminat koparmaya çalışıyor günümüzde ve esas mağdurların haklarını yiyorlar aslında (bence tabii) - bunun gibi bir sürü şey sayabiliriz.

konuya dönersem eğer bir suçlu sorumlu varsa hakikaten - üzerine gidilip medya önünde rezil edilmeli. GS içindende olsa bu yapılmalı- bu bize zarar vermez (uğraşacaklardır tabi) ama tam Ali Koç konuşmalarının üzerine olmasıda tesadüf olamaz - çantalar gitmiş bir yerlere belli. adam 2 3 cümle ediyor 2 güne kalmadan ifadeler vs ler çıkıyor ortaya.

sorumlusunun ortaya çıkması herkese yararlı - bizde içimizdeki sıkıntı yerlerleri yabani otları yolar gibi ayıklarız acımadan.

@Cafer Güney 'in dediğine katılıorum bu arada - bu konu ortalıkta dolaşmaya başladı etti , sonrasında bilet bulmak (hele hele maç günü sabahları) baya rahattı - ben spontana bakayım derken PAOK maçına aldım gittim mesela hiç planlama yapmadan. Keza sonrasındaki maçlarda da istersem alabilirdim.

bu terbiyesiz oluşumun eline koz verecek en ufak harekette kim varsa ifşa olmalı be kökü kurutulmalı - kulüpten atılmalı

Geri
Üst Alt