Galatasaray’da Koalisyon Sağlanamadı

yasin çakmak aysalin adami degil mi

Elmas oldugu surece pek sozu olmaz.

Ya ne guzel Cengiz ( Saf Cimbom tayfasi) altinda olacakti hersey. Albayrakin olmamasi cok kotu olacak.

Bu ekibin seçimi kazanma ihtimali yok zaten.Oyları bölüp Dursun'u başkan yapabilirler onu bilemem.[/QUOTE]

Oyle olacak gibi

Fatinoglu ya da dursun baskan olurlarsa , cengiz de Ozan da gelmis gecmis en buyuk GS hainleri olurlar. Rezilhandadan farklari olmaz

Başkan mali genel kurulda bir gücünün olmadığını anlamış olmalıydı. Şu başkan olsun diye beklentim yok ama aradan Dursun sıyrılırsa bilemiyorum tahammülüm yok adama.

Bu ekibin seçimi kazanma ihtimali yok zaten.Oyları bölüp Dursun'u başkan yapabilirler onu bilemem.

Oyle olacak gibi

Fatinoglu ya da dursun baskan olurlarsa , cengiz de Ozan da gelmis gecmis en buyuk GS hainleri olurlar. Rezilhandadan farklari olmaz[/QUOTE]

Cengiz niye hain olsun yahu,adam demiş birleşelim diye ötekiler yanaşmamış belli ki.Şu an resmen şey yaptın.

Bu ekibin seçimi kazanma ihtimali yok zaten.Oyları bölüp Dursun'u başkan yapabilirler onu bilemem.

Oyle olacak gibi

Fatinoglu ya da dursun baskan olurlarsa , cengiz de Ozan da gelmis gecmis en buyuk GS hainleri olurlar. Rezilhandadan farklari olmaz

Cengiz niye hain olsun yahu,adam demiş birleşelim diye ötekiler yanaşmamış belli ki.Şu an resmen şey yaptın.[/QUOTE]

Cengiz isimleri begenmemis Gokmene gore

turşu suratlıda da iyi cesaret varmış yalnız. galatasaray taraftarına rağmen 100-200 fosile güvenip hala aday oluyor. bu taraftar birini istemezse kafayı takarsa sonu ne olur gördün hala inat edip daha beterini görmek istiyor gibi hain turşu

Vizyoner tayfa erken secimde neredeydi? Tatava yapmasinlar, masaya oturup bir oyle tweet bir boyle tweet atmakla olacak is degil.

Yatacak yeriniz yok.

Şu listeler en çok dursuna yarar onun oyunun bölüneceğini sanmıyorum.Diğer adaylar Mustafa başkanın aldığı oylara talip olmuşlar.

ben bu burak elması içten pazarlıklı biri buluyorum bir kere dursunla görüşme yapması bile karakterini ortaya koyar. Hasan şaşa filanda laf sokuyordu böyle kolpa vizyonculara hep ayar olmuşumdur. İNŞ mustafa başkan kazanır.
Vay be hasan sasa laf mi sokmuş şimdi bu. Ben de saglam biri sanıyordum bu elmasi vizyonermis meger.

mustafa cengiz bir dönem daha kalırsa genel kuruldaki lise dışı üye sayısını arttıracaktır mutlaka bunu söylemlerinden rahatça anlayabilirsiniz ve liseli fosillerden sonsuza dek kurtulup dursun gibi başkanlara maruz kalmayacağız o yüzden mustafa cengizden yanayım

Arada zaten 100 200 fark o farkta bu kekolar yüzünden eriyip gidecek.Yapsanıza 1 blok dursuna karşı çokmu zor.

Icimin kararmasina engel olabilecek tek sey var, o da vizyoner tayfanin kazanmayacagi secime girmeyecegi hissiyati

yasin çakmak aysalin adami degil mi
değil tam aysalcı ali var twitter tayfadan , yasin aysal tayfası ile işler yaptı ama hiçbir zaman aysal ile gidip pozlar vermedi.

şu anki tabloda genç galatasaraylı girişimciler arasında bulunuyor, açıkçası emeklerini göz ardı etmemek gerek , Cengiz'in seçilmesinde emeği var Genç Galatasaraylıların.

değil tam aysalcı ali var twitter tayfadan , yasin aysal tayfası ile işler yaptı ama hiçbir zaman aysal ile gidip pozlar vermedi.

şu anki tabloda genç galatasaraylı girişimciler arasında bulunuyor, açıkçası emeklerini göz ardı etmemek gerek , Cengiz'in seçilmesinde emeği var Genç Galatasaraylıların.

Var da şimdi oyları bölüp de Dursun'u başkan yaparlarsa ne anlamı olacak o emeğin?

Geri
Üst Alt