Galatasaray’da Koalisyon Sağlanamadı

Yazmadığın neyi yazmışsın gibi gösterdim ki?Gümbür gümbürü tam hatırlamadığım için kullandım.Gümbür gümbür yazmamışsın fena geliyor yazmışsın.Taze yerine körpe,siyah yerine kara demek gibi bir şey yani amiyane tabirle.Senin şu an yaptığın tam olarak bu,siyah demedim kara dedim diyorsun.

Buna da .... sıvamak deniyor sanırım.
Valla istediğin tabiri kullan fena kötücül bir anlamda kullanılıt türkçede istediğini diyebilirsin...Sıkıntı yok bende nefis yok kibir de yok söyledik kutsallar dışında küfür de edebilirsin hürmetler...

Meseleyi anladim . Su ismailenver bahsini kapattigimiza gore sarper meselesine gelelim

O zati hic sevmem , kenan ile beraber forumun gollumlaridirlar , bu meselede de malesef hakli gorunuyor , hakliysa pacandan yakalar birakmaz

Basaksehir macina gidiyorum , yazmaya devam edersen muhtemelen eve dondugumde hala sana cevap veriyor olur susmaz

Randevularini bile erteler ama yazar

O yuzden bence bu kisir donguye girme bu arkadasla . Hele de haksizsan , ki oyle gorunuyor

Ekli dosyayı görüntüle 21620

Temsilidir
Olabilir şahsıma edebilir içeriğe ettiği sürece de yazarım sıkıntı yok sana iyi seyirler biz buradayız...

Dursun Özbek'i tecrübe ettik, Ali Fatinoğlu'nun da ne mal olduğu belli. Ozan Korkut ne diye oylari bölüyor. Dursun ile Ali birbirini yerken bizim Mustafa baskan secilecekti ne güzel.

Beyler uzatmayın bence fikrine saygın olmadığın kişi ye niye bu kadar takılıp kalıyorsunuz

Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız

Ozan Korkut kimdir necidir bilmem ama şu an için listesi diğerlerine göre daha iyi gibi geldi bana. Mustafa Cengiz kendi işini zora sokacak sanki

Aga yapma ya insanların aklıyla dalga geçme.
Yok dalga geçmedim fena'nın tdkdaki karşılığı bu;

fena (I)
sıfat (fena:) Arapça fenāʾ
1. sıfat-İyi nitelikte olmayan, kötü
"Rüşvet aslında fena şeydir fakat daha fenası rüşvet ayıplığını kaybetmişliktir." - B. Felek

2. isim-Üzücü
"Bu savaş yılları o kadar fena ve ağır felaketler öğretmişti ki..." - H. E. Adıvar

Yok dalga geçmedim fena'nın tdkdaki karşılığı bu;

fena (I)
sıfat (fena:)Arapça fenāʾ
1. sıfat-İyi nitelikte olmayan, kötü
"Rüşvet aslında fena şeydir fakat daha fenası rüşvet ayıplığını kaybetmişliktir." - B. Felek

2. isim-Üzücü
"Bu savaş yılları o kadar fena ve ağır felaketler öğretmişti ki..." - H. E. Adıvar

Fena geliyor iyi kötü kalıplaşmış bir ifade ki.Böyle değerlendiremezsin.Kime sorarsan sor,x adayı fena geliyor bak falan dersen güçlü geliyor,seçilebilir anlamında anlar.Bu böyledir.

Abi iyi güzel diyorsunda Galatasaray Genel Kurulu dursunu ezici üstünlük ile paspas etmediki çoz az bir farkla tahtından ettiler.Tehkile devam ediyor meydanları boşaltmayalım modundayken diğer kesimin çıkıp aday olması manasız bir hareket doğrusu.

Üç sene başkanlık yapmış bir adamın öyle ezici bir oy farkıyla başkanlığı vermesi kolay değil. Çok normal.

Mustafa Cengiz'e oy verip de keşke "Dursun Özbek'e oy atsaydım" diyecek adam olmamıştır bu beş ayda; ama Dursun Özbek'e oy atıp da "keşke Mustafa Cengiz'e oy verseydim" diyen bir sürü adam vardır.

Üç sene başkanlık yapmış bir adamın öyle ezici bir oy farkıyla başkanlığı vermesi kolay değil. Çok normal.

Mustafa Cengiz'e oy verip de keşke "Dursun Özbek'e oy atsaydım" diyecek adam olmamıştır bu beş ayda; ama Dursun Özbek'e oy atıp da "keşke Mustafa Cengiz'e oy verseydim" diyen bir sürü adam vardır.

Mustafa Cengiz'e verip bu Ozan Korkut mu her neyse ona vereyim diyen olabilir ama.

Seçimlerde yanlış hatırlamıyorsam 1500 civarı dursun 1600 civarı M.Cengiz aldı.Şimdi dursun dan 300 500 oy M.Cengiz kesimine oy gelse dursunda 1000-1200 oy kalır ama M.Cengiz kesimden kendisine rakip çıktığı için ikiye bölünebilir oylar garanti kazanır veya kaybeder demiyorum ama kendi kesiminden rakip olarak çıkanlar olmasaydı rahat kazanacağı bir müsabaka olurdu diyorum.Şimdi bizi yine strese soktular bu hamleleriyle.

Mustafa Cengiz'e verip bu Ozan Korkut mu her neyse ona vereyim diyen olabilir ama.

Dursun Özbek'e oy verip Ozan Korkut'a verecek adam olmayacak mı peki? Bu resmen bizim cumhurbaşkanlığı seçimindeki stratejilere dönmüş durumda :)

Dursun Özbek'ten net kurtulmanın anahtarı bence "şampiyonluk". Şampiyon olursak seçimi takip etmem bile. Mustafa Cengiz başkan olur.

Dursun Özbek'e oy verip Ozan Korkut'a verecek adam olmayacak mı peki? Bu resmen bizim cumhurbaşkanlığı seçimindeki stratejilere dönmüş durumda :)

Dursun Özbek'ten net kurtulmanın anahtarı bence "şampiyonluk". Şampiyon olursak seçimi takip etmem bile. Mustafa Cengiz başkan olur.
Mustafacigim yine büyük konuşuyorsun

Fazla aday olması Dursun'a gidecek oyları böler.Meselas sşu Fatinoğlu mu neyse o adama oy verenler,o olmasa Dursun'a oy verirdi.O yüzden çok aday olması daha iyi bence.Şampiyonlukla birlikte M.Cengiz bir daha seçilecektir inşallah.

Sizler de çok pesimistsiniz. Ruhum kararıyor samimi söylüyorum. Hayır havaya bakıyorum Dursun Özbek'in seçilme ihtimali çok güçlü değil. Hele ki Mustafa Cengiz'den daha güçlü değil. Ama foruma gelip baktığım zaman küfürler havada uçuşuyor. Dursun Özbek başkan seçilmiş de yine eski günlere dönmüşüz gibi hava var. Karşı çıktığım duruş budur üstadım.

Dursun bugün itibariyle Galatasarayin 38. Başkanı olmuştur HsizO.

Sizler de çok pesimistsiniz. Ruhum kararıyor samimi söylüyorum. Hayır havaya bakıyorum Dursun Özbek'in seçilme ihtimali çok güçlü değil. Hele ki Mustafa Cengiz'den daha güçlü değil. Ama foruma gelip baktığım zaman küfürler havada uçuşuyor. Dursun Özbek başkan seçilmiş de yine eski günlere dönmüşüz gibi hava var. Karşı çıktığım duruş budur üstadım.
Demekki insanların görüşleri senin üzerinde olumsuz bir etki yaratabiliyor
Şöyle soyleyim forumda bulunan insanların genel yapısı bu sürekli olumsuzu düşünmek korku ile yaşamak
Şöyle bir örnek vereyim Galatasaray şampiyon olamadı dursun tekrar başkan seçildi sana şahsi olarak bir zararı varmı yok
Yada ne olursa olsun da diyebilir hayatına devam edersin
Kısaca fazla takılma herseye

Geri
Üst Alt