Galatasaray’da Koalisyon Sağlanamadı

önceki seçimde mustafa cengize oy verenler ve onun icin calısanlar simdi neden onu bölmeye ugrasıyorlar anlamadım

hırsız ve fatinogluna yaramaz umarım bu durum

Ali Fatinoğlu'nun yönetim listesi:

Deniz Gün Enön
Kemal Ersin Pirinç
Remzi Tözün
Ahu Yaşar Aydın
Levent Karadeniz
İbrahim Bozan
Cemal Dayıoğlu
Pınar Altuoğ Tüfekçioğlu
Cenk Gönenç
Ali Araptarlı
Denizhan Ege
Arda Nal
Çetin Öner
Gürhan Ozanoğlu
Esat Akbülbül

ha

Bunlardan hiçbir halt olmaz.
Şu klübün zor döneminde bir kereliğinede olsa güçlü bir tek listeyle çıkılmalıydı.

Galatasaray bu adamların umrunda değil.
Burak Elmas ne oldu mustafa Cengiz’i hemen sattı.

Adnan Öztürk başkan adayı değilmiydi yahu ne oldu şimdi 2.başkan mı olacak.

Adnan Öztürk ,Ozan Korkut tayfasının seçim sloganıda bunların ne kadar iş bilmez ve Galatasaraylılıkdan uzak olduğunu gösteriyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sizler de çok pesimistsiniz. Ruhum kararıyor samimi söylüyorum. Hayır havaya bakıyorum Dursun Özbek'in seçilme ihtimali çok güçlü değil. Hele ki Mustafa Cengiz'den daha güçlü değil. Ama foruma gelip baktığım zaman küfürler havada uçuşuyor. Dursun Özbek başkan seçilmiş de yine eski günlere dönmüşüz gibi hava var. Karşı çıktığım duruş budur üstadım.
Seçilmeyecek şimdi listeler kesinleşti tek menfi durum Mustafa Başkan için Adnan Öztürk'ün rakip listede yer alması...Galiba 2.Başkanlık teklif edilmiş ondan listeye girmiş...

Bunlardan hiçbir halt olmaz.
Şu klübün zor döneminde bir kereliğinede olsa güçlü bir tek listeyle çıkılmalıydı.

Galatasaray bu adamların umrunda değil.
Burak Elmas ne oldu mustafa Cengiz’i hemen sattı.

Adnan Öztürk başkan adayı değilmiydi yahu ne oldu şimdi 2.başkan mı olacak.

Adnan Öztürk ,Ozan Korkut tayfasının seçim sloganıda bunların ne kadar iş bilmez ve Galatasaraylılıkdan uzak olduğunu gösteriyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Katılıyorum sonuna kadar ama Burak Elmas'ın satış yapacağı belliydi de Adnan Öztürk'e çok şaşırdım doğrusu son ana kadar inanmadım ama Mustafa Başkan'a ciddi sıkıntı çıkaracaktır lakin unutmayalım seçim 26 Mayıs'ta yani şampiyonluk haftamızda...Akhisar ve Malatya maçlarını atlatırsak sıkıntı olmaz...

Üstad gözünü seveyim şampiyonuz falan deme yemin ediyorum %100 olan inancımı köreltiyorsun yav yapma etme lütfen bereketini kaçırıyorsun. @Uğur Güzel

bu ozan denen arkadası kim ortaya attı acaba ? ama yönetim listesindekilere bakılırsa hep eski baskan veya yöneticilerin akrabaları tanıdıkları var

Şampiyonuz umarım benden 26 Mayısta özür dilersin İlker ben robot muyum? Sadece idari-mali analiz mi yapacağım?
Üstad sana yanılacaksın veya yanılmayacaksın demiyorum bak dikkat edersen sürekli bunu söyleme Allah'ın gücüne gider filan aman diyim yani bak bereketi kaçıyor :D

Ugur karsiti cephe gucleniyor

72800CAF-84A5-4784-BE54-86908D471463.webp

Koca GS ne hale gelmiş. Tek vasıfı GS Lisesini bitirmek olan Ozan Korkut diye biri hem de vizyoncu ayağıyla başkan adayı olabiliyor. Dursun Özbek i saymıyorum bile.

Koca GS ne hale gelmiş. Tek vasıfı GS Lisesini bitirmek olan Ozan Korkut diye biri hem de vizyoncu ayağıyla başkan adayı olabiliyor. Dursun Özbek i saymıyorum bile.
Aynen üstat bir de Turgay Kıran'a o kadar geçiren galatasaray taraftarı onun sağ kolu olan Ozan Korkut'un listesini beğenebiliyor...

ultrAslan seçimlere etki eder. Bir açıklama yayinlansa iyi olur

Reis sabah vergi dairesinde cebelleşmekle, öğlen de size dua etmekle meşguldüm afedersiniz büryan gömdüm de geldim kadınpazarında bir bakayım nedir listelerde son görüşmeler çağrına misliyle mukabele edeceğim inşallah ama Ozan Korkut hikayedir, Turgay Kıran'ın yetiştirmesi aday olmaz olsa da hemen ricat eder kuvvetle muhtemel onun listesi mustafa cengizin listesine eklemlenir...Gökmen 2 gün önce de kasıtlı ve yalan haber yapmıştı galiba işsiz kalınca para karşılığı o da cüzi haber yapıyor...Yeni veli nimeti de Ozak Korkut galiba...İrtibatı koparmayalım...

Ben de TUV Turk'ten geldim arac muayenesindeydim oradan takip etmeye calistim tam edemedim

Acikcasi ben bu Adnan Ozturk - Mustafa Cengiz'in Dursun Ozbek'e cok yarayacagindan korkuyorum cunku Dursun'a verecek kisi zaten ne olursa olsun yiyici, hain, rantci tarafta oldugundan ona oy verecekti. Mustafa Cengiz ve Korkut-Ozturk arasindaki cekismeden siyrilacak gibi geliyor ama bakalim hayirlisi.

Acikcasi Dursun bile gelse artik Fatih hocam oldugu icin Dursun'u saf disi birakacaktir diye kendimi avutuyorum.

Aday olabilmesi bile rezalet ama. Keske o sandikta rezil olsa, bir daha adini duymasak bu ve bunun gibilerinin. Sampiyonluk yolundaki son kritik virajda bu secim gundemi de takimi olumsuz etkilemez umarim.

şampiyonluğa giderken huzur kaçırmayın şu işleri lig sonuna bırakın.

Geri
Üst Alt