GSC Portal Galatasaray'da Kongre Belirsizliği!

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım

gs_maliKongre_270311.jpg

25 Ekim de yapılacak kongre öncesi kulübümüzde aday krizi yaşanıyor. Şu ana kadar sadece Alp Yalman'ın aday olacağını açıkladığı kongre öncesinde 2 Ekim tarihi adaylar ve listelerinin açıklanması için son tarih olması nedeni ile belirsizlik hakim...

Detaylar GSC Portal'da!

Kimsenin aklı yemiyor adaylık için alp beyide taraftar fiko yerine koyuyor bakalım nolucak

koskoca camia sahipsiz , buna ünal aysal da dahil.

hayri denen şahsı piste alalım. neredesin hayri sesin çıkmıyor, soksana elini taşın altına.

Levent tüzemenden anladığım; aysalın istediği bazı şeyler yolunda gitmediğinden kongre kararı aldığı, kongreye de kırılıp ben yokum ne haliniz varsa görün mesajı verdiği, derin GS'nin:D de buna cevap olarak Alp yalmanı aday çıkardığı, yani bizim ölümüz bile bu kulübe sahip çıkar, bu kulüp sen olmasan da içinden en kötü ihtimalle Alp yalmanı başkan çıkarır mesajı verdiği, ama tam olarak aysala alternatif bi başkan olmadığı, bazı talepleri yerine gelirse de aysalın kesinlikle geri dönmek istediği bi durum var gibi..

Zaten geçen bi restoran sahibi galiba bi tweet paylaştı aysalın döneceğiyle ilgili, heryerde konuşuluyo şu an..

Alp Yalman'ın adaylığını geri çektirmek lazım bir şekilde. Hiç aday kalmazsa Ünal Aysal geri dönmek zorunda kalır, aksi durumda kaçmasına kolaylık sağlamış olacağız.

Muhalefet edenler aday olsun işte, ortadan kayboldular

Hayri kozak, adnan öztürk... Ancak muhalefet olurlar, disaridan elestifmeyi bilirler... Hadi aday olun sizin de becerilerinizi görelim! Bunlarin yuzunden surekli kaos varmis gibi gosteriliyor kulup.

Ben bu hafta Adnan Öztürk'ten adaylık bekliyorum açıkçası.

Ünal Aysal'in flas bir kararla aday olup tekrar baskan secilmesi en hayirlisi olur. Ünal Aysal bizi birakmaz insallah..

ben dedim ama dinlemediniz, laf kalabalığında duyulmadan gitti
sahipsiz bıraktılar bizi :mad:
yetim kaldık :miserable:

Arsenal maçının skoru çok şeyi belirleyecek.

Londra'dan elimiz boş dönmezsek yeni aday veya adaylar çıkmaya başlar. Yok elimiz boş dönersek, yeni başkanımız Alp Yalman olur.

Senin Başkanına sırf şikeci tayfasına karşı dik duruşu yüzünden siyaseti, rüşvetçisi, şikecisi ve bunların yancı medyaları aylar boyunca saldırır hatta ailesi ile alakalı terbiyesiz bir şekilde haberler yapmaya başlarsa ve bunun üzerine ne divanın, ne kongre üyelerin, ne de taraftarın bu adama sahip çıkmayı bırak arkasından kuyusunu kazarsa, türlü türlü ali cengiz oyunları oynarsa işte böyle sahipsiz kalırsın yetim kalırsın!!!

Bir de hala burada kaçtı maçtı gibi laflar etmiyor mu bazı sözde Galatasaraylılar(ki ben kendilerine fasülyeden Galatasaraylılar diyorum) hayret ediyorum. Adam resmen bu saldırı ortamında güven oyu almaya çalıştı, saldırı yapanlara karşı güçlenmek istedi, bundan dolayı riva için onay istedi o olmayınca seçim kararı aldı hatta aday olmayacağım dedi. Ama hala daha dönmek istediğini belli ediyor, bunun için camianın desteğini ilgisini bekliyor. Lakin "Derin GS" dedikleri oluşum bu adamın ipini çekmiş belli ki... Böyle bir ortamda başarılı olma şansı zaten yok. Bu yazdıklarımdan Ünal Aysal hatasızdır eleştirilmezdir demiyorum ama bu yapılan saçmalıktır. Her zaman dedim Aziz gibi bir kepaze bile bu spor camiasında 18 yıl başkanlık yapabiliyorken böylesine başarılı ve asil bir başkanın başını 3 sene de yediler ya diyecek birşey bulamıyorum. Tayyip E. (Aziz Y.) Süper Ligi olmuş artık bu lig :red: Bu adamın gittiği günden itibaren bir tane süper lig maçı izlersem bende aptalım :mad:

Galatasaray'ın içerisinde hem taraftar bazında hem divan bazında hain çokmuş onu anladım. Ne diyeyim başka bilemiyorum :red:

Mehmet Helvacı, gündem değerlendirmek için birazdan HaberTürk'teki Spor Türk programına katılacak.

Senin Başkanına sırf şikeci tayfasına karşı dik duruşu yüzünden siyaseti, rüşvetçisi, şikecisi ve bunların yancı medyaları aylar boyunca saldırır hatta ailesi ile alakalı terbiyesiz bir şekilde haberler yapmaya başlarsa ve bunun üzerine ne divanın, ne kongre üyelerin, ne de taraftarın bu adama sahip çıkmayı bırak arkasından kuyusunu kazarsa, türlü türlü ali cengiz oyunları oynarsa işte böyle sahipsiz kalırsın yetim kalırsın!!!

Bir de hala burada kaçtı maçtı gibi laflar etmiyor mu bazı sözde Galatasaraylılar(ki ben kendilerine fasülyeden Galatasaraylılar diyorum) hayret ediyorum. Adam resmen bu saldırı ortamında güven oyu almaya çalıştı, saldırı yapanlara karşı güçlenmek istedi, bundan dolayı riva için onay istedi o olmayınca seçim kararı aldı hatta aday olmayacağım dedi. Ama hala daha dönmek istediğini belli ediyor, bunun için camianın desteğini ilgisini bekliyor. Lakin "Derin GS" dedikleri oluşum bu adamın ipini çekmiş belli ki... Böyle bir ortamda başarılı olma şansı zaten yok. Bu yazdıklarımdan Ünal Aysal hatasızdır eleştirilmezdir demiyorum ama bu yapılan saçmalıktır. Her zaman dedim Aziz gibi bir kepaze bile bu spor camiasında 18 yıl başkanlık yapabiliyorken böylesine başarılı ve asil bir başkanın başını 3 sene de yediler ya diyecek birşey bulamıyorum. Tayyip E. (Aziz Y.) Süper Ligi olmuş artık bu lig :red: Bu adamın gittiği günden itibaren bir tane süper lig maçı izlersem bende aptalım :mad:

Galatasaray'ın içerisinde hem taraftar bazında hem divan bazında hain çokmuş onu anladım. Ne diyeyim başka bilemiyorum :red:

İzlersin, izlersin!;)...'Tavuk budu tövbe tutmaz' hesabı, kendimden biliyorum; daha geçen hafta üyeliğim bitmişti ve kesin kararımı vermiştim, Lig TV ye para vermeyecektim!...Maçtan 1 saat önce arayıp üyeliğimi yeniledim nitekim:D...Taraftarlık böyle bir şey:P...

Görüşlerine katılıyorum...

:hat::hat::hat:

Geri
Üst Alt