Senin Başkanına sırf şikeci tayfasına karşı dik duruşu yüzünden siyaseti, rüşvetçisi, şikecisi ve bunların yancı medyaları aylar boyunca saldırır hatta ailesi ile alakalı terbiyesiz bir şekilde haberler yapmaya başlarsa ve bunun üzerine ne divanın, ne kongre üyelerin, ne de taraftarın bu adama sahip çıkmayı bırak arkasından kuyusunu kazarsa, türlü türlü ali cengiz oyunları oynarsa
işte böyle sahipsiz kalırsın yetim kalırsın!!!
Bir de hala burada kaçtı maçtı gibi laflar etmiyor mu bazı sözde Galatasaraylılar(ki ben kendilerine fasülyeden Galatasaraylılar diyorum) hayret ediyorum. Adam resmen bu saldırı ortamında güven oyu almaya çalıştı, saldırı yapanlara karşı güçlenmek istedi, bundan dolayı riva için onay istedi o olmayınca seçim kararı aldı hatta aday olmayacağım dedi. Ama hala daha dönmek istediğini belli ediyor, bunun için camianın desteğini ilgisini bekliyor. Lakin "Derin GS" dedikleri oluşum bu adamın ipini çekmiş belli ki... Böyle bir ortamda başarılı olma şansı zaten yok. Bu yazdıklarımdan Ünal Aysal hatasızdır eleştirilmezdir demiyorum ama bu yapılan saçmalıktır. Her zaman dedim Aziz gibi bir kepaze bile bu spor camiasında 18 yıl başkanlık yapabiliyorken böylesine başarılı ve asil bir başkanın başını 3 sene de yediler ya diyecek birşey bulamıyorum. Tayyip E. (Aziz Y.) Süper Ligi olmuş artık bu lig

Bu adamın gittiği günden itibaren bir tane süper lig maçı izlersem bende aptalım
Galatasaray'ın içerisinde hem taraftar bazında hem divan bazında hain çokmuş onu anladım. Ne diyeyim başka bilemiyorum