GSCimbom
Galatasaray’da Lucien Favre Sürprizi
A

Galatasaray’da Lucien Favre Sürprizi Sayfa 7

Aydın Aslan ·

Cevap
253
Okunma
26,7K
Sayfa
7/13
Arkadasım bızım sezon sonuna kadar bu kadro ıle oynayacagımız kesındır bu kadro ıle maksımum basarıyı mustafa denızlı ıle yakalarsın favre gıbı adamlara yenı takım kurmak gerekır bu takım kesınlıkle onun dedıklerını yapamaz yaslı bır takım koşamaz devamlı pres yapamaz.Sezon sonu favreden cok daha kalıtelı ve karıyerlı hoca getırılebılır.

Kloop nasıl geldi kendi kurmadığı LPool'a? Bu seneyi geçirerek hem daha çabuk ülkeye hem de geleceği inşa eder. Bu yönetimle Favre'den iyisi gelmez. Boşa hayal kurma.

David Moyes yada Favre...

Şu an gelmesini istediğim 2 hocadan biri...

Gönlüm Moyesden yana. İngiliz stili her zaman Türkiyede Tutmuşdur.

GS da çok başarılı olacağına inanıyorum...

Lakin...

Podolski Greuskreutz gibi 2 alman varken Favrenin gelmesi daha olası gibi görünüyor....

Türk Teknik direktör taraftarı değilim...

Ama gelirsede Mustafa Denizli değil Abdullah Avcının gelmesini isterim...

Kısıtlı bütçe ve kadroyla istikrarlı bir şekilde başakşehire iyi futbol oynatıyor ve hep üst sıralarda ligi bitiriyor...

ÜStelik radikal kararlar alabilecek kadarda cesur bir hoca..

Ama henüz zamanı değil...

Gençleşmeye gidiyorsak ki yapılan transferler le yönetimin bu yönde bir tavrı olduğu apaçık . Bence çok doğrsunu da yapıyorlar bu konuda.

Favre bu konudada büyük bir artı olucaktır...

Kendisi gençlere şans veren güven veren yıldız çıkaran gençlerle çalışmayı seven bir adam....

Keşke gelse...

Bu sene her türlü şampiyonluk zor diye görüyorum...

En azından bir geçiş süreci olur. Ligi tanır. Oyuncuları tanır.

Kimlerin gidip kimlerin kalması gerektiğine karr verir. Bu arada oyuncu izletir falan.

Seneyde çok daha genç ve iyi bir kadro ile güzel işler yapabilir.

Moyes mi? Herif son 10 yilin sekizinde sampiyon olmus manchesterin sampiyon takimini alip orta sira takimi yapmis futbol fikarasi!!

Favre hayati alp daglarinda ve son yillarda almanyada gecmis sifir basari ile en son bu yil oynadigi 6 macta sifir puan toplama basarisi gosterince kicina tekmeyi yemis bir baska futbol ozurlusu!!

Ayrica, FAVRE gelirse su kadroyla bile oyuncularimizi BIR takim haline getirebilir.

Gittigi her takimda, bütcesiz sekilde, çok basarili olmustur LUCIEN FAVRE!

Halen Denizli diyenler için daha geçen gün Jose ve Denayer hakkidan söylediklerini, kötüledigini hatirlatirim.

Kloop nasıl geldi kendi kurmadığı LPool'a? Bu seneyi geçirerek hem daha çabuk ülkeye hem de geleceği inşa eder. Bu yönetimle Favre'den iyisi gelmez. Boşa hayal kurma.
Kloop lıverpool a gıttı evet ama yanlıs yaptı daha gecen hafta kendı sahasında 2 1 kaybedınce 80. dakıkada tribünler bosaldı taraftarlar stadı terk etii.En az 3 sene sabretmelerı lazım bırseyler basarması ıcın ıngılızler sabredebılır ama turkıyede bu anlayıs yok malesef bız sabredemıyoruz.Favre yı getırırler sezon sonu bıle kovalar bırsuru tazminat tekrar hoca getır devre arası transfer yap bunlar kolay ısler degıl

Kloop lıverpool a gıttı evet ama yanlıs yaptı daha gecen hafta kendı sahasında 2 1 kaybedınce 80. dakıkada tribünler bosaldı taraftarlar stadı terk etii.En az 3 sene sabretmelerı lazım bırseyler basarması ıcın ıngılızler sabredebılır ama turkıyede bu anlayıs yok malesef bız sabredemıyoruz.Favre yı getırırler sezon sonu bıle kovalar bırsuru tazminat tekrar hoca getır devre arası transfer yap bunlar kolay ısler degıl

Taraftar değil yönetimin sabretmesi ve inanması lazım. Taraftar her maçı kazanmak,her kupayı kazanmak ister. Faruk Süren, 1996'da FB'ye 4-0 yenilince nasıl sabredip 4 sene üst üste şampiyon olup,UEFA'yı aldıysak böyle bir sabır ve inanma gerek.

ne bos adammissin kardesim be

atip tutuyon anca

AMA DAHA ADAMIN ADININ KLOPP OLDUGUNU BILMIYORSUN CAHIL RTS

Taraftar değil yönetimin sabretmesi ve inanması lazım. Taraftar her maçı kazanmak,her kupayı kazanmak ister. Faruk Süren, 1996'da FB'ye 4-0 yenilince nasıl sabredip 4 sene üst üste şampiyon olup,UEFA'yı aldıysak böyle bir sabır ve inanma gerek.
Valla hep ole olsun ıstenıyor fakat sadece faruk suren ornegı var ıste ozamanda basarı geldı dursun ve yonetımı bu konuda guven vermıyor.

ne bos adammissin kardesim be

atip tutuyon anca

AMA DAHA ADAMIN ADININ KLOPP OLDUGUNU BILMIYORSUN CAHIL RTS
Alman isimleri ve yazımları konusunda cok bılgılı oldugumu hıcbır zaman iddaa etmedım telefondan yazılan bu tıp sozcuklerde hatada olabılır artniyetlıysen bu hataları görür laf sokmaya calısırsın aynı senın yaptıgın gıbı.Ayrıca ben fıkırlerımı yazıyorum atıp tutmuyorum sende kendı fıkırlerını yazıyorsun herkes fıkırlerını soyluyor forumda amac budur zaten kararı bız vermıyoruz heyecan yapmana gerek yok benım dememle denızlı gelmıyor yada senın demenle.

Alman isimleri ve yazımları konusunda cok bılgılı oldugumu hıcbır zaman iddaa etmedım telefondan yazılan bu tıp sozcuklerde hatada olabılır artniyetlıysen bu hataları görür laf sokmaya calısırsın aynı senın yaptıgın gıbı.Ayrıca ben fıkırlerımı yazıyorum atıp tutmuyorum sende kendı fıkırlerını yazıyorsun herkes fıkırlerını soyluyor forumda amac budur zaten kararı bız vermıyoruz heyecan yapmana gerek yok benım dememle denızlı gelmıyor yada senın demenle.

giphy.gif

fikirlerimi yaziyorum diyip durma

burda herkes fikirlerini yaziyor kitap ozeti aktaran gordun mu

millete ukalalik yapacagina once salladigin konu hakkinda bilgin olsun

adamin adini dogru yazmaktan acizsin ama cocukluguna ineceksin utanmadan

fikirlerimi yaziyorum diyip durma

burda herkes fikirlerini yaziyor kitap ozeti aktaran gordun mu

millete ukalalik yapacagina once salladigin konu hakkinda bilgin olsun

adamin adini dogru yazmaktan acizsin ama cocukluguna ineceksin utanmadan

Neden bu kadar agresiflestın cozemedım kısısel sorunların var sanırım acısını baskalarından cıkarmaya calısıyorsun ınsanlara hakaret ederek kendı egonu tatmın etmeye calısıyorsun benımde aynı karsılıgı vermemı beklıyorsun fakat düzeyli cevaplar verınce ıyıce zıvanadan cıktın saygılı olmayı ogrenmelısın klavyeden ıstedıgını yazabılırsın ama reel hayatta bu sekılde konusamazsın buda benden tavsıye.

Neden bu kadar agresiflestın cozemedım kısısel sorunların var sanırım acısını baskalarından cıkarmaya calısıyorsun ınsanlara hakaret ederek kendı egonu tatmın etmeye calısıyorsun benımde aynı karsılıgı vermemı beklıyorsun fakat düzeyli cevaplar verınce ıyıce zıvanadan cıktın saygılı olmayı ogrenmelısın klavyeden ıstedıgını yazabılırsın ama reel hayatta bu sekılde konusamazsın buda benden tavsıye.
trasi birak artik

Geri
Üst Alt