Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.479
- 5.106
- 1.408
Savunma ve hücum hattına takviye yapmak isteyen Galatasaray, Balanta ve Soldado için girişimlerini hızlandırdı.
Haberin Devamı GSC Portal'da
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hay sizin soldadonuzu ulan 30 milyon euroya transfer oldu yaşı 22 değilki pişsin diye kiralasınlar yaşı 29 ulan salakmı bu adamlar tonla para verdikleri adamı 1 2m'e kiralayak heleki 29 yaşında iken
Soldadoyu istediğimizi bile sanmıyorum.Tottenham soldadoyu bırakmaz,pişmesi için yollamaz,hele hele kiralık hiç olmaz.
Ama bize forvet şart.
soldado epl de çok kötü bir sezon geçirdi ve şuan satış listesinde bu kadar olumsuz bakmayın
Şimdi baktım İstatistiksel açıdan çok çok berbat değil,ama ne yalan söyleyim çok takip etmedim geçen sezon tottenham'ı.
Valla yönetimin taktiğini anladım ben,acı cektirip istedikleri oyuncuyu kabul ettirecekler.
Yönetim az daha beklerse burdakiler Almeida'ya bile fit olacak
Soldado gelsin o gelsin bu gelsin ben razıyım yeterki forvet gelsin.Oturup heyecanlandıracak gerekirse fıs çıkacak bile transfer yapmadık forvet hattına![]()
Her kiralık gönderilen oyuncu pişsin diye yollanmaz. Nasıl bir algı bu?
Mesela Adebayor Real'e pişsin diye mi yollandı? Veya bizden örnek verelim. Dany pişsin diye mi bjk'ye kiralandı.
Gayet de kiralanabilir. Şaşırılacak bir durum yok.