Galatasaray’da Müthiş Operasyon

Burak Karaduman

Büyük Kaptan
soldado-448775.jpg

Savunma ve hücum hattına takviye yapmak isteyen Galatasaray, Balanta ve Soldado için girişimlerini hızlandırdı.

Haberin Devamı GSC Portal'da

Soldado ve benzeri futbolcuların gelip gelmemesi olay olmamalı artık ya.. Yıldız vs. değil, bu gibi topçuları istiyorsak şak diye alabilecek seviyede olmamız gerekiyor artık.

hay sizin soldadonuzu ulan 30 milyon euroya transfer oldu yaşı 22 değilki pişsin diye kiralasınlar yaşı 29 ulan salakmı bu adamlar tonla para verdikleri adamı 1 2m'e kiralayak heleki 29 yaşında iken

Soldadoyu istediğimizi bile sanmıyorum.Tottenham soldadoyu bırakmaz,pişmesi için yollamaz,hele hele kiralık hiç olmaz.

Ama bize forvet şart.

Her kiralık gönderilen oyuncu pişsin diye yollanmaz. Nasıl bir algı bu?

Mesela Adebayor Real'e pişsin diye mi yollandı? Veya bizden örnek verelim. Dany pişsin diye mi bjk'ye kiralandı.

Gayet de kiralanabilir. Şaşırılacak bir durum yok.

hay sizin soldadonuzu ulan 30 milyon euroya transfer oldu yaşı 22 değilki pişsin diye kiralasınlar yaşı 29 ulan salakmı bu adamlar tonla para verdikleri adamı 1 2m'e kiralayak heleki 29 yaşında iken

Soldadoyu istediğimizi bile sanmıyorum.Tottenham soldadoyu bırakmaz,pişmesi için yollamaz,hele hele kiralık hiç olmaz.

Ama bize forvet şart.

soldado epl de çok kötü bir sezon geçirdi ve şuan satış listesinde bu kadar olumsuz bakmayın

soldado epl de çok kötü bir sezon geçirdi ve şuan satış listesinde bu kadar olumsuz bakmayın

Şimdi baktım İstatistiksel açıdan çok çok berbat değil,ama ne yalan söyleyim çok takip etmedim geçen sezon tottenham'ı.

Valla yönetimin taktiğini anladım ben,acı cektirip istedikleri oyuncuyu kabul ettirecekler.

Yönetim az daha beklerse burdakiler Almeida'ya bile fit olacak :)

Soldado gelsin o gelsin bu gelsin ben razıyım yeterki forvet gelsin.Oturup heyecanlandıracak gerekirse fıs çıkacak bile transfer yapmadık forvet hattına :)

Şimdi baktım İstatistiksel açıdan çok çok berbat değil,ama ne yalan söyleyim çok takip etmedim geçen sezon tottenham'ı.

Valla yönetimin taktiğini anladım ben,acı cektirip istedikleri oyuncuyu kabul ettirecekler.

Yönetim az daha beklerse burdakiler Almeida'ya bile fit olacak :)

Soldado gelsin o gelsin bu gelsin ben razıyım yeterki forvet gelsin.Oturup heyecanlandıracak gerekirse fıs çıkacak bile transfer yapmadık forvet hattına :)

vallah öyle gün gectikce herkesede razi olmaya basladik almeida sonunda gelse ona bile maradona gözüyle bakacagiz :D

Soldado gelse güzel olur.Çok beğendiği oyunculardan bir tanesi ama kolay transfer değil.

Abi buna hep karşı çıkan ben, gerekirse Muslera yedek otursun ama Burak'tan kurtulalım diyecek noktaya geldim. Soldado gelsin burak defolup gitsin.

1 sezonluk kiralanması gayet mantıklı olur. Adam daha geçen sezon 30Milyona transfer oldu. Bize ne kadara vereceklerini sanıyorsunuz?

Bu saatten sonra öyle ahım şahım bir forvet alabileceğimizi hiç sanmıyorum.

Bu seneyi kurtarmak adına muhteşem bir hamle olur. Artık seneye yeni sezona akıllı iş yapıp über forvet transferine Mayıs da başlasalar ya keşke.

I am the one who knocks!

Soldado satış listesinde zaten.

Soldado cidden istenmeyen adam olmuş Yukardaki mesajda olmaz demiştim ama ya sakatlığı var yada istenmiyor ilk maç yedekmiş hiç süre almamış

Soldadonun kadro dışı kalması benim fm'de fnatastik bir kadro kuracağım diye transfer listesine koymama benziyor , büyük klupler ellerindeki futbolcunun değerini bilmiyorlar bundan nemalanmamız lazım.

yemişim yaşini. görende bizde 10 sene duruyor sanir her futbolcu. siz alip satma derdindesiniz.. GS Başari düşünür.

Geri
Üst Alt