Galatasaray’da Müthiş Operasyon

Soldado,Burak ve Umutun yanında İbra kesilir. Oldum olası sevmişimdir zaten. Umarım Gündemimizdedir,Umaırm alırız

Soldado taş gibi olur. Bizim ligde vurduğunu atan oyuncu lazım.

Yorumlar biraz komik geldi bazı arkadaşlarında dediği gibi kiralama işlemi sadece pişsin diye olmaz kadroda yer açmak istersin maaş bütçesi düşürmek istersin kadroda yetersizdir veya oyuncu uzun zaman sakat olur form tutması için kiraya verilir bazen bazı oyunculara hava değişiklikleri iyi gelir Soldado'da ise bunun sebebi büyük olasılık istenilen düzeyde olmaması şimdi çoğu kişi Soldado çok iyi filan falan dicek fakat şimdi her ligin belli kriterleri var örneğin Almanya Fizik ve Takım oyunu , İngiltere Fizik ve Mücadele oyunu , İspanya Hızlı Kontra dayalı gibi takımına göre karakteristik özellikleride vardır bunun en basit örneği Amrabat'ın İspanya'da döktürüp maalesef Türkiye'de bir türlü istenilen forma yaklaşamaması kapalı defansa karşı etkili olamıyor Kayseride iken herkes açık oynuyordu rahat rahat oynuyordu şimdi kapalı defansa karşı birşey yapamıyor. Soldado'da Türkiye için standart bir oyuncu kiralama konusunada gelirsek bence kesinlikle alıcağımız bütün oyuncular satın alma opsiyonlu kiralanmalıdır takımda yer tutup tutmucağı kadroya uyum sağlayıp sağlamıyacağı görülüp satın alınmalıdır bunun en büyük ve güzel örneği Melo'dur derim hem para kaybı olmaz hemde sonradan göndermek için çile çekmeyiz mevcut sistemde.

yemişim yaşini. görende bizde 10 sene duruyor sanir her futbolcu. siz alip satma derdindesiniz.. GS Başari düşünür.

Sanki futbolcu satabiliyormusuz gibi konusuyor ya bazi taraftarlar gercekten ilginc. Iki elin parmagini gecmez bizden baska takima transfer olurken bize para kazandiran oyuncularin sayisi.

BvUNDsAIAAAZw98.jpg

Almeida çok gol kacırıyor diye soldadoyu istemek .

En iyi valencia döneminde bile adamı deli ediyordu. Guiza 2 olursa supriz olmaz ki ingilterede olmuş bile

Forveti Burak,Umut olan takımın taraftarının hangi futbolcu olursa olsun o futbolcuya Guiza demesinin

doğru bi yorum olacağını düşünmüyorum :cigara:

Tabikide hayır. Soldado overrated oyuncu. Ispanya milli takımına giremeyen birisi.

Ispanya milli takımın forvet hatı çok iyi ya ondan giremiyor.

Bir ton macını izledim , özelikle valenciada.

Çöp değil kesinlikle ama asla bir 30 milyonluk adamda değil.

10 belki. 5 bile vermem ben ama ismi var diye işde 10 .

Guiza 2 olduğunu anlayana kadar taraftarın, çıkartırsın parasını forma satışlarından ve extra kombine satışlarından.

Burak bir guiza bile değil futbolculuk yeteneği ile.

Hah işte renkdaş,o yüzden zorlasak dünde dediğim gibi Almeida'ya fit olacağım.Yav açık söylüyorum forvet gelsinde kalitesi bile umrumda değil.Heyecan istiyor insan,artık bıktık her maç hazırlık maçlarında bile aynı ismi görmekten

Geri
Üst Alt