Galatasaray’da Müthiş Operasyon

Yahu anlamadığım Soldado'yu beğenirim iyi topçudur da..

Kimi kesecen abi..

Bruma'yı mı oturtacan..

Banko yabancılar belli

Muslera

Telles

Melo

Sneijder

Bruma

Hangi birini kesecen!

He alırsın Tarık'ı sol beke koyarsın dersin ki Soldado'yu oynatacam..

Alıp +3e koyamazsın böyle bir adamı gelirse kesin oynayacak

Anlayamıyorum gerçekten..

Hah işte renkdaş,o yüzden zorlasak dünde dediğim gibi Almeida'ya fit olacağım.Yav açık söylüyorum forvet gelsinde kalitesi bile umrumda değil.Heyecan istiyor insan,artık bıktık her maç hazırlık maçlarında bile aynı ismi görmekten

Biz hakan şükür ile büyüdük. Her sene onu izledik. Sorun olmaz iyi ise.

Ama burak futbol oynamasını beceremiyor resmen.

Zarar veriyor takıma. Gol atıyor evet ama yetmez bu.

Sen takım oyununu bozarsan o zaman senin golerinde yetmez . 2 metre yanındaki adama pas atılamazmı?

Ofsayda düşmemek için hiçmi geliştirmez adam kendisini?

Ya hadi bari ikili mücadelerde faul yapma be adam her seferinde .

Türkiye liginde en çok faul yapan oyuncu olmuşun, bir forvet olarak hemde.

Yok böyle bir şey , olamaz . Bilicalar hayretler içinde kalmışdır.

Muslera

Veysel-Semih-Balanta-Telles

Selçuk-Melo

Olcan-Sneijder-Bruma

Soldado

Avrupada basarılı olur bu kadro​

Biz hakan şükür ile büyüdük. Her sene onu izledik. Sorun olmaz iyi ise.

Ama burak futbol oynamasını beceremiyor resmen.

Zarar veriyor takıma. Gol atıyor evet ama yetmez bu.

Sen takım oyununu bozarsan o zaman senin golerinde yetmez . 2 metre yanındaki adama pas atılamazmı?

Ofsayda düşmemek için hiçmi geliştirmez adam kendisini?

Ya hadi bari ikili mücadelerde faul yapma be adam her seferinde .

Türkiye liginde en çok faul yapan oyuncu olmuşun, bir forvet olarak hemde.

Yok böyle bir şey , olamaz . Bilicalar hayretler içinde kalmışdır.

Ne kadar yazı yazsak boş ben onu öğrendim,Burak'ın çok sağlam torpilleri var , ha burak olmasa kim olacak şüpheli umut daha kötü yine şu sınırlamada burağa mahkumuz o yüzden ne yapıp edip forvete yabancı hakkı açmalıyız.

Kimi kesecen abi..

Bruma'yı mı oturtacan..

Banko yabancılar belli

Muslera

Telles

Melo

Sneijder

Bruma

Hangi birini kesecen!

sende sneijder melo dişinda kesilmeyecek yabancin yok birde bruma olabilir. oda bazen yasinle degişebilir. muslerada sinanla. telles müthiş bişey oynamiyor. forvette yabanci olmasi için herşeyi yaparim. şu fenerde alvesin verdigi performans bizim zan gibi. daha fazlasi degil. herifler hücum yerleştirmiş azmanlari fizik gücüyle maç aliyorlar. bizim buragin yanina biri geldimi rüzgar gibi uçuyor. birde emenikeyi gör. herif taş gibi.

Soldado'yu Getafe döneminden beri takip ediyorum gelirse bize büyük katkı sağlar.

soldado mükemmel olur arkadaşlar. buraktan sonra ibra etkisi yaratır normal koşullarda. tek merak etiğim valeciada o kadar etkili bir adamken nasıl olurda totenhamda tutunamadı

Tabikide hayır. Soldado overrated oyuncu. Ispanya milli takımına giremeyen birisi.

Ispanya milli takımın forvet hatı çok iyi ya ondan giremiyor.

Bir ton macını izledim , özelikle valenciada.

Çöp değil kesinlikle ama asla bir 30 milyonluk adamda değil.

10 belki. 5 bile vermem ben ama ismi var diye işde 10 .

Guiza 2 olduğunu anlayana kadar taraftarın, çıkartırsın parasını forma satışlarından ve extra kombine satışlarından.

Bence Soldado yu kücümsüyorsun. Evet 30 Milyon cok olabilir ama son senelerde 30+ Milyoncuklar havada ucusuyor.

Mesela aklima su an gelen bu adamlar var. Hayatta o paralari etmezler. Daha dolu örnegi var.

Asier Illaramendi (Madrid) 36 Milyon

Andy Carroll (Liverpool) 41 Milyon €

Javi Martinez (Bayern) 40 Milyon€

Soldado ya geri dönünce first class forvet degil ama bence ondan sonra gelen klas da bir forvet. Burak gibi formsuz oldu cekilmiyor ama yine de görevini yerine getiriyor. Yanindaki oyunculara faydasi dokunuyor, Elmandere benzeyen özellikleri var. Elmander bambaska bir futbolcuydu, onun gibilerini nadir bulursun.

Soldado isimize yarayacaktir mutlaka, satin almaktan ziyade kiralayip satin alma opsiyonu koydurtabilsek en makulu olur. Bizim de beklentilerimize uyacaktir diye düsünüyorum.

Ne kadar yazı yazsak boş ben onu öğrendim,Burak'ın çok sağlam torpilleri var , ha burak olmasa kim olacak şüpheli umut daha kötü yine şu sınırlamada burağa mahkumuz o yüzden ne yapıp edip forvete yabancı hakkı açmalıyız.

Ben bu yabancı sınırı yüzünden burda devamlı destek çıkmaya çalıştım buraka. Iyi yönlerinde bakmaya calışdım.

Ama prandellinin oynatmak istediği system, mentalite veya takım oyununda burak olmaz ciddiden.

Burak son nokta oyuncudur genelikle.

Ya gol vuruşu ile tamamlar yada toplu oyunun bitmesini sonlandırır. Bir semih şentürk bile fark yaratırdı bizim oynamak istediğimiz oyunda

Bence Soldado yu kücümsüyorsun. Evet 30 Milyon cok olabilir ama son senelerde 30+ Milyoncuklar havada ucusuyor.

Mesela aklima su an gelen bu adamlar var. Hayatta o paralari etmezler. Daha dolu örnegi var.

Asier Illaramendi (Madrid) 36 Milyon

Andy Carroll (Liverpool) 41 Milyon €

Javi Martinez (Bayern) 40 Milyon€

Soldado ya geri dönünce first class forvet degil ama bence ondan sonra gelen klas da bir forvet. Burak gibi formsuz oldu cekilmiyor ama yine de görevini yerine getiriyor. Yanindaki oyunculara faydasi dokunuyor, Elmandere benzeyen özellikleri var. Elmander bambaska bir futbolcuydu, onun gibilerini nadir bulursun.

Soldado isimize yarayacaktir mutlaka, satin almaktan ziyade kiralayip satin alma opsiyonu koydurtabilsek en makulu olur. Bizim de beklentilerimize uyacaktir diye düsünüyorum.

Burak ile kıyaslama yaparsak işimiz iş ve bu oynamak istediğimiz oyunda bir sürü santrofor saya biliriz burakdan daha faydalı olup ve kagkı vere bilen.

Soldado bizde iş yapar ama beklenti fazla yüksek olmasın bence. Ve kuralık olacaksa olsun vallahiki 29 yaşında bir oyuncuya 15 bilmen ne verilmez ki buna hiç verilmez.

Burak ile kıyaslama yaparsak işimiz iş ve bu oynamak istediğimiz oyunda bir sürü santrofor saya biliriz burakdan daha faydalı olup ve kagkı vere bilen.

Soldado bizde iş yapar ama beklenti fazla yüksek olmasın bence. Ve kuralık olacaksa olsun vallahiki 29 yaşında bir oyuncuya 15 bilmen ne verilmez ki buna hiç verilmez.

Ya zaten beklentiler öyle 25+ gol falan diye olmamali. 15 gol atsin ama oyunu Burak gibi sogutmasin, ayaginda top tutsun, 5 metre yanindaki adama pas verebilsin, takim olarak ofansa cikana kadar ayaginda top tutabilsin, yanindakileri pozisyona sokabilsin. Bunlari rahatca yapar Soldado zaten. Bunlari yapabilecek cok orta sinif forvet var Avrupada. Gecen sezon bizim ana sorunumuz gol atamamakti. Herkes defans istiyor da, bizim defansimiz gecen sene ligdeki en iyi defansdi bunu cabuk unutuyor herkes.

Kisin paralari carcur edecegimize iki nokta transfer yapsaydik. 1 kanat bir de forvet. Rahatca sampiyon olurduk.

Tek forvetli sistem oynayacagiz bu sezon, yani forvetin saglam olmali.Burak ikili forvet ile oynarken bile gol disinda verimsizdi ilk sezonunda. Eli belinde dolasiyor ön tarafta. Aradan top gelecek de beyefendi kosacak da OFSAYTA takilmayacak da birebir kalacak da gol atacak. Cok faktör gerekiyor Burakin gol atabilmesi icin, bu faktörlerin hepsi bir anda olusmasi lazim. Olusmadi mi da gecen sezon ki gibi hüsran oluyor. Eh bir de formsuz oldu mu Burak hic ama hic cekilmiyor.

Forvet mutlaka sart bize. Beklentiler yüksek olmasin tabi ki bu saatten sonra zaten ne gelebilir ki liglerin baslamasina sayili günler kaldi. Avrupada bu hafta basliyor cogu ligler mesela veya basladi bile.

sinan

veysel - koray - semih - olcan

melo - selcuk

bruma - wes - güresci

soldado​

Kimi kesecen abi..

Bruma'yı mı oturtacan..

Banko yabancılar belli

Muslera

Telles

Melo

Sneijder

Bruma

Hangi birini kesecen!

Bu sisteme göre Burak ilk 11 oynayacak bizim 4. yıldız hayal olacak

Ya zaten beklentiler öyle 25+ gol falan diye olmamali. 15 gol atsin ama oyunu Burak gibi sogutmasin, ayaginda top tutsun, 5 metre yanindaki adama pas verebilsin, takim olarak ofansa cikana kadar ayaginda top tutabilsin, yanindakileri pozisyona sokabilsin. Bunlari rahatca yapar Soldado zaten. Bunlari yapabilecek cok orta sinif forvet var Avrupada. Gecen sezon bizim ana sorunumuz gol atamamakti. Herkes defans istiyor da, bizim defansimiz gecen sene ligdeki en iyi defansdi bunu cabuk unutuyor herkes.

Kisin paralari carcur edecegimize iki nokta transfer yapsaydik. 1 kanat bir de forvet. Rahatca sampiyon olurduk.

Tek forvetli sistem oynayacagiz bu sezon, yani forvetin saglam olmali.Burak ikili forvet ile oynarken bile gol disinda verimsizdi ilk sezonunda. Eli belinde dolasiyor ön tarafta. Aradan top gelecek de beyefendi kosacak da OFSAYTA takilmayacak da birebir kalacak da gol atacak. Cok faktör gerekiyor Burakin gol atabilmesi icin, bu faktörlerin hepsi bir anda olusmasi lazim. Olusmadi mi da gecen sezon ki gibi hüsran oluyor. Eh bir de formsuz oldu mu Burak hic ama hic cekilmiyor.

Forvet mutlaka sart bize. Beklentiler yüksek olmasin tabi ki bu saatten sonra zaten ne gelebilir ki liglerin baslamasina sayili günler kaldi. Avrupada bu hafta basliyor cogu ligler mesela veya basladi bile.

Defans stoper isteyenlerdenim bende.

Ama gol yememek için istemiyorum ben onu. Gol atmak için istiyorum stoperi öncelikle :DD Gel çık işin içinden şimdi

Forvet de bu systeme uygun birisi şart ama bencede.

Ya pas oyunu yapa bilse basitce buraka yine olur derdim.

Dediğin gibi 5 m yanındaki adam pas atamıyor bazen.

Defans stoper isteyenlerdenim bende.

Ama gol yememek için istemiyorum ben onu. Gol atmak için istiyorum stoperi öncelikle :DD Gel çık işin içinden şimdi

Forvet de bu systeme uygun birisi şart ama bencede.

Ya pas oyunu yapa bilse basitce buraka yine olur derdim.

Dediğin gibi 5 m yanındaki adam pas atamıyor bazen.

Yani Balanta ismi dolasiyor hep. Bence Chedjou dan öyle ahim sahim bir farki yok bu adamin. Hem Burak hem de Umut topa bomba muamelesi yapiyor, ya biraz top tutabilseler yanindakilerine pas verebilseler burada kimse birsey demez.

Ikisine de ne zaman top gelse taraftar olarak dua eder hale geldik ne olur topu kontrol edebilsinler diye. Topu %80-90 gibi ucuk bir yüzde ile KONTROL EDEMIYORLAR. En üzücüsü bu. Yani topu efektif kullanmayi gectim, daha kontrol ederken bile sorun yasadiklari icin ön tarafa giden toplar duvara carpar gibi geri geliyor. Duvar= bizim forvetler.

Soldado cok kaliteli bir oyuncudur. Golu koklar. Turkiye gibi karambol golculerinin kral oldugu yerlerde Soldado cok is yapar.

Yani Balanta ismi dolasiyor hep. Bence Chedjou dan öyle ahim sahim bir farki yok bu adamin. Hem Burak hem de Umut topa bomba muamelesi yapiyor, ya biraz top tutabilseler yanindakilerine pas verebilseler burada kimse birsey demez.

Ikisine de ne zaman top gelse taraftar olarak dua eder hale geldik ne olur topu kontrol edebilsinler diye. Topu %80-90 gibi ucuk bir yüzde ile KONTROL EDEMIYORLAR. En üzücüsü bu. Yani topu efektif kullanmayi gectim, daha kontrol ederken bile sorun yasadiklari icin ön tarafa giden toplar duvara carpar gibi geri geliyor. Duvar= bizim forvetler.

Bize urfi veya popescu profilinde top arkadan çıkarken güven veren birisi gerekiyor.

Top ondayken bir melo veya selçuk" tamam geriye gidip bu topu oyunu sokma işini ben yapmama gerek yok" diye bilmeli.

Balante bence bu profile uymuyor. Ama uyuyor diyenlerde yok değil. Bilemiyorum artık.

Doria tercihim olurdu ilaki genç olacaksa. Futsaldan kazandığı top tekniği bariz ortada.

Alex song ismi düşmüşdü mesela. Oda olurdu mesela.

Stoper- ön libero tarzı bir şey lazım bize. Pas tekniği iyi olanlardan tabiki. Mustafa sarp, cana gibiside değil.

Kolay bulunmuyor bunlar . Hamle güçü ile yaşayan stoperler dünyada oysaki full.

Balantede bu tarz oyuncu bence. Kadromuzdaki hepsi öyle hakan balta hariç ki oda stoper olarak hamle güçünde yetersiz kalıyor

Biraz daha iyi olsa o hamle konusunda idare ederdi profil olarak.

Geri
Üst Alt