Galatasaray'da Neşeli Antreman

Iyi de renktas idman görüntülendigi icin böyle diyoruz,belki de her idman da bu tarz calismalar yapiliyor Bunu bilemeyiz

doğru bilemeyiz ne yaptıklarını bilmiyoruz ben resmi hesaptan 5e2 idman yapıldı yazılmasından sıkıldım artık eski idman reportlarında daha çeşitli şeyler yapıldığı da yazıyordu son dönemde varsa yoksa 5e2 idmanı yazılıyor. İdmanları açsalar da izleyebilsek keşke bu yönden bir uzun zamandır eksiklik var.

Herşey çok güzel de 10 kusur dk kesilmiş halde olmasına rağmen antrenman izledim 1 gol yok. Gene orta yapamıyoruz. Geçen Gs muhabirinin tekinden sene başından beri en verimli Gs antrenmaniydi dediği antrenman bu değildir diye düşünüyorum.

Kampın başarılı geçtiği söyleniyor. Lig başlayınca faydasını hep birlikte göreceğiz.

böyle videolari ara sira görmek iyi oluyor bizim icin. en azindan ne halt yiyorlar görüyoruz

Eğleniyorlar güzel video olmuş.Gol olmaması çok acı.Ortayı yapanlar yine rezalet.Yani hayret verici bi olay.O kadar çalışıp orta yapamamak.

Ayak tenisi kaçıncı dk?

Dört dakika limitinde kapattım. O dakikaya kadar taktik çalışması falan yok. Fazla hücum oyuncusuna az defans oyuncusu vermişler. Hiç bir direktif, hiç bir özel dikine koşu, üçgen taktiği olmadan oradan oraya oyuncular kendi kendine bireysel karar verip pozisyon yaratmaya çalışıyor. Ya da verilen taktik rezalet???

Takımın halini güzel anlatan bir video olmuş. Bu rezil antremanı dört dakikadan fazla izleme sabrım yok, belki sonrasında muhteşem taktik antremanları yapılmıştır.

Iyi güldüm bu başlıkta. Adam basına açık antrenmanda zaten üçgen, taktik çalışacak ha? Gayet güzel bir hücum/defans çalışması. Kendim bu işin içindeyim. Abartmışsınız yani.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Iyi güldüm bu başlıkta. Adam basına açık antrenmanda zaten üçgen, taktik çalışacak ha? Gayet güzel bir hücum/defans çalışması. Kendim bu işin içindeyim. Abartmışsınız yani.

Ayıptır sorması işiniz nedir. Teknik direktörlük mü

sent via GSC

2.5 yıldır oynanan futbola bakınca bence o müthiş taktik çalışmalarını basına kapalı bölüme saklama gereği olduğunu düşünmüyorum.

Belki bu işin içindeki biri olarak bizi aydınlatmaya devam edersiniz.

Sizin gibi bende “bazı” yazılanlara gülüyorum işin dışındaki biri olarak.

şaka gibi ama antrenmanda bile gol atamıyoruz ve biz hala stoper peşindeyiz

Dört dakika limitinde kapattım. O dakikaya kadar taktik çalışması falan yok. Fazla hücum oyuncusuna az defans oyuncusu vermişler. Hiç bir direktif, hiç bir özel dikine koşu, üçgen taktiği olmadan oradan oraya oyuncular kendi kendine bireysel karar verip pozisyon yaratmaya çalışıyor. Ya da verilen taktik rezalet???

Takımın halini güzel anlatan bir video olmuş. Bu rezil antremanı dört dakikadan fazla izleme sabrım yok, belki sonrasında muhteşem taktik antremanları yapılmıştır.
Offf sen harcaniyon burda rengo

Geri
Üst Alt