Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.594
- 13.787
- 1.998
Onu demedimTek tek hepimizle oturup konuşsun mu rengo?
Roportaji falan var mi acaba hem futbol hem hayat vizyonunu bakis acisini anlamak icin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu demedimTek tek hepimizle oturup konuşsun mu rengo?
NTV nin(emin değilim) uzun bir röportajı var yenilerde yapılan.Onu demedim
Roportaji falan var mi acaba hem futbol hem hayat vizyonunu bakis acisini anlamak icin
NTV * Kırılma anı programı var 2 bölümOnu demedim
Izleyen var mi duzgun soru sormuslardir umarimNTV * Kırılma anı programı var 2 bölüm
biraz zaman tüneli kafası aslında tam teknik taknik değil - futbolcu ve TD kariyerindeki olayları konuşuyorlar. Fena bir program değil sempati duyuyorsun dinleyince - he yayınlanma zamanını biraz garipsemiştim yalan yok - hatta o ortamda doğru bulmamıştım ayrı.Izleyen var mi duzgun soru sormuslardir umarim
İyi bir teknik direktör değil, bu yüzden düşünülmüyordur. Daha doğrusu iyiliği kötülüğünden öte oynatmayı benimsettiği futbol hiçbir zaman şampiyon olmak isteyecek bir takımın oyunu olmadı. Maalesef teknik direktörlük döneminde o eşiği bir türlü aşamayıp, belirli taktiklere, oyun anlayışına çakılı kalmış bir hoca. Üstüne bir de sezon içi istikrarı zayıf olunca tamamen dağılıyor.Bülent Korkmaz neden düşünülmez anlamıyorum.Okani ne kadar sevmesemde görev aldığı sürece destek olmamız gerekir Galatasaray'ın birlik beraberlige ihtiyacı var.