Galatasaray'da Okan Buruk Dönemi Başlıyor İddiası!

Bu adamın en sevdiğim özelliği avrupa maçlarına hayvan gibi hazırlanıyor olması. Özellikle Sporting'i 4-1'in rövanşında hangi hoca elemeyi düşünebilirdi? Akhisar'ın AL defterini saymazsak (aşırı yetersiz bir kadroydu avrupa için ve ligden düştüler o sene) avrupa özelinde CL'de çıkardığı maçlar ve deplasmandaki BMG galibiyeti vs beni avrupa için umutlandırıyor.

Edit : Akhisar'ın AL oynadığı sezon Cihat Arslan geçmiş başa.

uğur ile bir diziliş ertuğrul programıda var.

Izleyen var mi duzgun soru sormuslardir umarim
biraz zaman tüneli kafası aslında tam teknik taknik değil - futbolcu ve TD kariyerindeki olayları konuşuyorlar. Fena bir program değil sempati duyuyorsun dinleyince - he yayınlanma zamanını biraz garipsemiştim yalan yok - hatta o ortamda doğru bulmamıştım ayrı.

tamamını izlemediğim Uğur Karakullukçu söyleşiside vardı Başakşehir TD si iken. onun tam içeriğini bilmiyorum.

490-255.webp

Bülent Korkmaz neden düşünülmez anlamıyorum.Okani ne kadar sevmesemde görev aldığı sürece destek olmamız gerekir Galatasaray'ın birlik beraberlige ihtiyacı var.

Bülent Korkmaz neden düşünülmez anlamıyorum.Okani ne kadar sevmesemde görev aldığı sürece destek olmamız gerekir Galatasaray'ın birlik beraberlige ihtiyacı var.
İyi bir teknik direktör değil, bu yüzden düşünülmüyordur. Daha doğrusu iyiliği kötülüğünden öte oynatmayı benimsettiği futbol hiçbir zaman şampiyon olmak isteyecek bir takımın oyunu olmadı. Maalesef teknik direktörlük döneminde o eşiği bir türlü aşamayıp, belirli taktiklere, oyun anlayışına çakılı kalmış bir hoca. Üstüne bir de sezon içi istikrarı zayıf olunca tamamen dağılıyor.

Okan konusunda da katılıyorum. İsim kim olursa olsun destek olunmalı artık. Camia çok kırılgan bir konumda, kritik bir dönem olacak bu sezonla birlikte gelecek 3 yıl. Umarım en güzel şekilde sonuçlandırırız sezonları

Geri
Üst Alt