Okan Buruk, Galatasaray'dan Haber Bekliyor

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
"Okan Buruk, Galatasaray'dan haber bekliyor. Geçtiğimiz yıl ailede çocuğunun bir rahatsızlığı vardı. Çok şükür ki o iyi bir hale gelmiş ve hoca artık çalışmak istiyor."

Emre Kaplan / A Spor

1646750398600.webp

Seversin sevmezsin şu an bu takımın bir hocası var. Yarın Okan gelir başarısız olur ve benzer haberler çıkmaya başlar onun için de kötü olur. Kendisinin gelmesine sıcak bakıyorum ama şu anda gelmesinin bir önemi kalmadı. Yaza gelse kendisi için de daha iyi olur. Torrent'in kalabileceğine ihtimal vermiyorum.

Seversin sevmezsin şu an bu takımın bir hocası var. Yarın Okan gelir başarısız olur ve benzer haberler çıkmaya başlar onun için de kötü olur. Kendisinin gelmesine sıcak bakıyorum ama şu anda gelmesinin bir önemi kalmadı. Yaza gelse kendisi için de daha iyi olur. Torrent'in kalabileceğine ihtimal vermiyorum.
+1905

Bende kalma ihtimali olmadığına inandığım için hemen iş başı yapmasını isterdim renktaş

Yalan haber , hiç bir hoca bir hoca varken takımın başında böyle birşey söylemez direk olarak. Tamamen oturdukları yerden yazdıkları haber nede olsa A haber A spor işleri bu.

ben sana vereceğim haberi okan

+1905

Bende kalma ihtimali olmadığına inandığım için hemen iş başı yapmasını isterdim renktaş
Bu yıl ipin ucu kaçtı bir kere. Bu sene daha iyi olabileceğimizi düşünmüyorum. Daha iyi bir ortamda başlangıç yapmalı. Üst üste yenilgiler alabilir şu anda, kötü bir başlangıç olur. Bu sefer gelecek sene ilk maçlarda yine kötü sonuç alırsak Okan da eleştirilir.

birkaç haftadır medya inanılmaz yol yapıyor Okana.

Tudor zamanı Terime yapılan yolun aynısı bu. 1 farkla, orada taraftar da katılmıştı mevzuya.

Burak elmas sie dememis miydi Okan hocama. Yonetim degisirse belki

Biz de bekliyoruz umarım Martta yönetim ibra edilmez yeni yönetimle gelirsin

Ciddi bir transfer bütçesi varken Terim yahut CV si yüksek bir yabancı TD getirilir; genellikle de yanlış ve yıllık maaşı yüksek transferlerle hem o bütçe hiç edilir, hem de sonraki sezonlarda hamle yapma şansı kısıtlanır. Ciddi bir bütçe oluşturulamayacaksa 'marka' bir yabancı TD getirmek zordur, gelirse paranın hatrına gelir, memur zihniyetiyle maaşını ve olası tazminatını alır gider...Terim de gelmez; Polat döneminde söz vermiş olmasına rağmen bu yüzden caymıştı mesela...Gerets-Hagi-Okan gibi adamlar son çare olarak düşünülür, yoktan var etmesi beklenir; Gerets' in yaptığı gibi mucizeler nadiren gerçekleşir...

Tek istisnası Tudor oldu; o da kendi hataları kadar, 'cadı avı' nı kendisine misyon edinenlerce bertaraf edildi; ''Cadı yandı!''...

Bjkden 4 barcadan 11 yedikten sonra gelir diye tahmin ediyorum.

torrent ile boşa zanan kaybedildi. çoktan bu şans verilmeliydi kendisine, istese fb ve bjk de görev almıştı bile adam bizi bekledi.

En başta FT gidecekse direkt Okan gelmeliydi, ilk günden beri böyle düşündüm.

takımı toplardı, en az 6-7 puan fazla alırdık üstelik.

Belmas gitmeden zor

Geri
Üst Alt