Galatasaray'da 'Olağanüstü' Gün!

Ünal Aysal: Transferlere de değinmek istiyorum. Ortada dolaşan büyük iddialar var.
Ünal Aysal: 2011-13'te A. Dürüst ve Albayrak'ın şubenin başında olduğu dönem 106 Milyon $ bonservis ödendi. 2014'de 38 Milyon $ ödendi.
Ünal Aysal: Yabancı kuralı, yabancı hocaların ne yapacağını şaşırttı. Bizden genç Türk oyuncular istediler. Biz de almak zorunda kaldık.
Ünal Aysal: Diyorlar ki Ocak ayında neden bu kadar transfer yaptınız.. Yabancı kısıtlaması, hocaların sigortasını attırdı.
Ünal Aysal: Yabancı sınırlaması geldi mecburen Türk alacağız... Mancini, kendi döneminde kadromuzun kalitesini beğenmiyordu ne yapalım?

Adam sadece başarıya odaklandı , Adnan polat döneminde burda Culio 'ya sevinenler vardı , şimdi Fernando Torres 'i bile beğenmez olduk takımı nerden aldı nereye getirdi ama hala eleştirenler var , o gelirler nereye gitti diyorlar zaten o gelirleri Ünal Aysal 'ın atılımcı kişiliği sayesinde Galatasaray kendi kendine oluşturdu.

Unal Aysal su rezil kankalara niye öyle sözlesmeler verdigini aciklasin bakalim
Hep desteklerdim ama bu hareketini hic affetmeyecegim taraftar olarak

Bak aslanım sportif başarısına ilk 2 sene yaptıklarına lafım yok..
Sen şuna cevap ver saçma sapan savunmalara gireceğine Ontivero'dan kimin ne çıkarı vardı ki 2,5 M € bonservis parası verip aldık? Yada Oğuzhan kim ki bunca para verilip alınmış? Burdisso kim ki kiralaması için para verilmiş? Hajrovic için bunca para verilip sonra kaçırıldı?

Bu transferlerden kimsenin cebine 5 kuruş inmedi, menajer ve yöneticilerin çıkar amaçlı transferleri değil mi? Sırıtıyor bu işleri biraz bilen adam bu transferlerin amacının ne olduğunu anlar kör değilse tabi...

Bu seviyede bir kulübün sıfır hatayla bir yönetim göstermesi imkanlı mı ? Burda Türk mantalitesini eleştirenler vardı yok Porto gibi olalım genç oyuncular alalım yaşlılardan kurtulalım diyenler vardı Ünal Aysal da bu anlayışı kırıp yabancı kontenjanının da etkisiyle önce Bruma 'yı aldı devre arasında ise Mancini 'nin ısrarları doğrultusunda mecburen Türk oyuncu aldı ve genç oyuncu yatırımına devam etti...Hulk ları Falcao 'ları çıkaran Porto 'nun kaç tane tutmayana oyuncusu var senin haberin var mı? Galatasaray 1-2 oyuncu denedi yaşlı almadı diye vizyon sahibi olan Aysal suçlanıyor...

Elbette Aysal da hatalı ama takımı şaha kaldıran vizyonu olan tek adamdır.

Orta sahanda Hürriyet Güçer oynamıyor kardeşim 400 bin euro alsın orta sahanda Şino oynuyor 5 milyon kafa alıyor o gelirlerin hepsi bunlara gidiyor sen Fm mi zannettin bütün masraflar patadan halledilsin..senin o bahsettiğin gelirler zaten Ünal Aysal sayesinde geldi sen kendi kendinle çelişion o gelirler nere gitti dion zaten o gelirleri oluşturan Galatasaray 'ı tekrar marka yapan Ünal Aysal 'ın ta kendisi dalkavuk yorumlarını bırak biraz akıllı düşün.

Az önceki yorumumu ya okumadın yada okuduklarını anlama problemim var aynen şunu dedim..

Adam Ocak 2014'de net kulübün altına dinamit koydu.. Ondan önce diriltti katılıyorum ama kulübün altına kendi dirilttiği yapının altına dinamiti koydu!!!!

Kendi dirilttiği için batırmak da hakkı dersin ama burası babasının çiftliği değil 2 sene nasıl ayağa kaldırdığı için tebrik ediyorsak 1 yılda gerisin geri döndürdüğü için eleştirmek lazım..

Sanırım şu iki mesaj bile senin ne kadar sığ bir savunma yapına sahip olduğunu göstermeye yeterli ben dedim zaten kendi kazandırdı ama kendi kazandırdı diye yemek hakkı mı? Bana, bize camia'ya Ontivero'ya verilen 2,5 M €'nun hesabını vermeli kim yaptı, ne çıkarı vardı.. ben kazandım ben verdim sanane işi olmamalı diye..

Bu takımı 1 yıl içinde toparlayan Ünal Aysal ve Fatih Terim'dir. Aynı zamanda bu takımı bu hale getiren ikili de bunlardır.

Burdisso'yu Mancini kendi istedi, aynisi Salih Dursun icinde gecerli. Ontivero ve Hajrovic tamamen Bulent Tulunun komisyonculuk transferleriydi ama onu o goreve getiren Aysal oldugu icin bu Aysal'in hatasi idi. Telles gecen sene muazzam performans sergiledi, bu sezon yabanci 5e indigi icin pek verim alinamiyor ama inanilmaz iyi bir sol bek. Onun disinda Koray var mesela o semih'ten 5 kat daha iyi ve belkide 5/6 senelik stoperimiz olacak, olmasi gerekiyorda zaten.

Aysal hata yapti evet, ama tek hatali Aysal gostiyorsunaniz ve hem maddi hem sportif basarisiz olan bir adnanla karsilastirmak yakismiyor.

Bu seviyede bir kulübün sıfır hatayla bir yönetim göstermesi imkanlı mı ? Burda Türk mantalitesini eleştirenler vardı yok Porto gibi olalım genç oyuncular alalım yaşlılardan kurtulalım diyenler vardı Ünal Aysal da bu anlayışı kırıp yabancı kontenjanının da etkisiyle önce Bruma 'yı aldı devre arasında ise Mancini 'nin ısrarları doğrultusunda mecburen Türk oyuncu aldı ve genç oyuncu yatırımına devam etti...Hulk ları Falcao 'ları çıkaran Porto 'nun kaç tane tutmayana oyuncusu var senin haberin var mı? Galatasaray 1-2 oyuncu denedi yaşlı almadı diye vizyon sahibi olan Aysal suçlanıyor...

Elbette Aysal da hatalı ama takımı şaha kaldıran vizyonu olan tek adamdır.
senden alıntı yaparak genele cevap vermek istiyorum.

ünal aysal yönetimindeki GalataSaray transfer hataları yapabilir, futboldan anlamıyorlardı deriz geçeriz. o transfer hataları GalataSarayın 1 senesinin hatta 2 senesinin başarısızlıkla geçmesine sebep olabilir bunada eyvallah derim.

ama bana Allahını seversen söyle yüzlerce milyon dolarlık şirketleri idare eden adam kulübü nasıl bu kadar borç batağına sokmuştur ?

madem paran yok neden onlarca milyon dolarlık transfer yaptın ? bak transferlerin başarısını konuşmuyorum. sen ocak ayında hajrovici transfer edeceksin sonra mart, nisan, mayıs parası ödenmedi diye adam çekip gidecek açıklasana bana bunu ? başkanın elinde her türlü mali tablo var değil bir kaç ay 2 sene sonraki nakit akışını bile bugünden konuşabilirler. ünal aysal hajrovicin parasının ödenemeyeceğini hesaplayamazmıydı ?

erkek basket takımı para yok, takım bitik
kadın basket takımı para yok, takım bitik. euroleague şampiyonu olan kadromuz vardı !
futbol takımı para yok, takımda çok gereksiz oyuncu var ve takım bitik.

Az önceki yorumumu ya okumadın yada okuduklarını anlama problemim var aynen şunu dedim..

Sanırım şu iki mesaj bile senin ne kadar sığ bir savunma yapına sahip olduğunu göstermeye yeterli ben dedim zaten kendi kazandırdı ama kendi kazandırdı diye yemek hakkı mı? Bana, bize camia'ya Ontivero'ya verilen 2,5 M €'nun hesabını vermeli kim yaptı, ne çıkarı vardı.. ben kazandım ben verdim sanane işi olmamalı diye..

Adam hala Ontivero 'ya verilen 2,5 milyonu sorgulayın diyor ya ben mı analatamıyorum bu mu anlamıyorum kardeşim adam genç oyuncu denedi genç oyuncu!!! Buraya vadesi dolmuş adam getireceğine bir tane genç oyuncu deniyeyim dedim..Adam nerden bilsin tutup tutmayacağını hala anlatamıyorum Porto dediğiniz kulüp onca yıldız oyuncu çıkardı ama yatırım yapıp da faydalanamadığı o kadar çok oyuncu var haberiniz yok sizin 2,5 milyonun lafını yapıorsunuz adam denedi tutmadı..Porto Falcao gibi James gibi oyunculara önce 9-10 milyon yatırım yapıp 25-30 'a satıyor..ama yatırım yapıp zarar ettiği birçok adam varken aynı şeyi deniyen kulübümüzün tek faaliyetini burda eleştiriosun böyle riskler almadan nasıl yıldız çıkacak burda ?

Ünal aysal sıkıntıyı çekti 3 senedir. şimdi ekmeğini başkası yiyecek. 2 sene için küçülmeye gidilse tüm borçlar ödenir.

senden alıntı yaparak genele cevap vermek istiyorum.

ünal aysal yönetimindeki GalataSaray transfer hataları yapabilir, futboldan anlamıyorlardı deriz geçeriz. o transfer hataları GalataSarayın 1 senesinin hatta 2 senesinin başarısızlıkla geçmesine sebep olabilir bunada eyvallah derim.

ama bana Allahını seversen söyle yüzlerce milyon dolarlık şirketleri idare eden adam kulübü nasıl bu kadar borç batağına sokmuştur ?

madem paran yok neden onlarca milyon dolarlık transfer yaptın ? bak transferlerin başarısını konuşmuyorum. sen ocak ayında hajrovici transfer edeceksin sonra mart, nisan, mayıs parası ödenmedi diye adam çekip gidecek açıklasana bana bunu ? başkanın elinde her türlü mali tablo var değil bir kaç ay 2 sene sonraki nakit akışını bile bugünden konuşabilirler. ünal aysal hajrovicin parasının ödenemeyeceğini hesaplayamazmıydı ?

erkek basket takımı para yok, takım bitik
kadın basket takımı para yok, takım bitik. eueoleague şampiyonu olan kadromuz vardı !
futbol takımı para yok, takımda çok gereksiz oyuncu var ve takım bitik.

Borç konusunda tamamen haksızsın bu borcun katlanmasına sebep olan kişi Adnan Polattır , Ünal Aysal bu borcu 10 milyon euro kadar artırıp karşılığında birçok başarı getirmiştir ayrıca Bonservisiyle şu an 30-40 milyon edecek futbolcu mirasi bıraktı , Muslerayı Sneijderi Brumaı ve diğer para eden oyuncuları satıp Adnan Polat zamanındaki kadroya dönsek Ünal Aysal hiç borçlandırmadı diyebiliriz..

Hajrovic konusunda tamamen haklısın Ünal Aysal 'ın en büyük hatasıdır.

Ünal Aysal zamanında borç çok az miktarda artmıştır mamafih şu an kadromuzda hali hazırda bazı yıldızları satsan 30-40 milyon euro gelir elde edebiliriz yani para edecek oyuncuları satsak Ünal Aysalın açığı kapanır , hatta Adnan zamanındaki kadrodan yine çok daha iyi kadro kalır.

Adam hala Ontivero 'ya verilen 2,5 milyonu sorgulayın diyor ya ben mı analatamıyorum bu mu anlamıyorum kardeşim adam genç oyuncu denedi genç oyuncu!!! Buraya vadesi dolmuş adam getireceğine bir tane genç oyuncu deniyeyim dedim..Adam nerden bilsin tutup tutmayacağını hala anlatamıyorum Porto dediğiniz kulüp onca yıldız oyuncu çıkardı ama yatırım yapıp da faydalanamadığı o kadar çok oyuncu var haberiniz yok sizin 2,5 milyonun lafını yapıorsunuz adam denedi tutmadı..Porto Falcao gibi James gibi oyunculara önce 9-10 milyon yatırım yapıp 25-30 'a satıyor..ama yatırım yapıp zarar ettiği birçok adam varken aynı şeyi deniyen kulübümüzün tek faaliyetini burda eleştiriosun böyle riskler almadan nasıl yıldız çıkacak burda ?
ya arkadas 40 tane ssk sız eleman GS klubu nasıl çalıştırır.hajrovı nasıl kaçar.aysegul egemen dıye kadının tekı klubu nasıl 600 bın lıra dolandırır.mancını den sonra anglo sakson teknık adam ararken prandellı nasıl musallat edılır.ıyı gıden bır yonetım ve teknık kadro neden dagıtılır.klubun gelıratı tarıhın en yuksek cıvarında ıken borç neden artmıştır.selçuk ve burak ıle 5 er yıllık nasıl sözleşme yapılır.eray kaçparalık kalecı.duygun baskan dıyor kı agustos ve eylul arasında hısse senetlerınden gelen para harcanmış nereye harcanmış bulamıyoruz.daha neyını savunuyorsun 4.hafta kacan adamı.bu tabloyu bıldıgııçın kaçtı.adnan polat kötuydu.adnan polat ıle mı kıyaslıycaz her baskanı.

Ona 2 buna 5 şuna 3 verdin verdin anladık denedin de Aysal dediğin adam kör değil ki paralarla oynayan adam bunlara bu paraları saçıyorsun. Şimdi oyuncuların paraları ödenmiyor, Basket takımı dağıldı, para bulamazsak seneye CL'ye katılamayacağız..

Denediğin gençler afrikanın bağrından kopmuş 50-100 bin €luk gençler değil ki.. 2,5 M €, 5 M €'luk denemeler mi olurmuş? Bruma'yı Telles'i denedin anladık potansiyeli olan isimler de diğerlerinin potansiyeli ne ki para saçtın? 2 senede 3 tane sağ bek niye aldın mesela hemde ciddi para saçarak.. Deneme dediğin ufak tefek paralarla alır denersin tutmayınca üzülmezsin 17 M €'luk denememi olurmuş... 9 ay sonra paranı ödeyemeyecek hale gelirsn işte böyle..

Sevdi mi hatalari kabul etmez, sevmedi mi iyileri kabul etmez oluyorsunuz yahu hic ortaniz yok :D

Ona 2 buna 5 şuna 3 verdin verdin anladık denedin de Aysal dediğin adam kör değil ki paralarla oynayan adam bunlara bu paraları saçıyorsun. Şimdi oyuncuların paraları ödenmiyor, Basket takımı dağıldı, para bulamazsak seneye CL'ye katılamayacağız..

Denediğin gençler afrikanın bağrından kopmuş 50-100 bin €luk gençler değil ki.. 2,5 M €, 5 M €'luk denemeler mi olurmuş? Bruma'yı Telles'i denedin anladık potansiyeli olan isimler de diğerlerinin potansiyeli ne ki para saçtın? 2 senede 3 tane sağ bek niye aldın mesela hemde ciddi para saçarak.. Deneme dediğin ufak tefek paralarla alır denersin tutmayınca üzülmezsin 17 M €'luk denememi olurmuş... 9 ay sonra paranı ödeyemeyecek hale gelirsn işte böyle..

Senin gibi kıt düşünceye sahip olursan öyle denemeler olmaz..
Porto son 5 yılda 250 milyon euro gelir elde ettiyse yaklaşık 150 milyon euro harcayarak elde etmiştir bunu da bilesin 17 milyon ne ki ?

Senin gibi kıt düşünceye sahip olursan öyle denemeler olmaz..
Porto son 5 yılda 250 milyon euro gelir elde ettiyse yaklaşık 150 milyon euro harcayarak elde etmiştir bunu da bilesin 17 milyon ne ki ?

Kardeşim biz porto muyuz? Adamların işleyen düzeyi var sen 150 milyon € harcarsan 250 milyon €'yu göremeden 1 senede bayrağı dikersin.. Tamam denedin ne oldu diyorum battın parasını ödeyemiyorsun oyuncuların var mı ötesi? Porto gibi olacakken BJK gibi olmamızda mı Polat suçu?

Neyse ne. Sabahtan aksama kulubun gundemi Fatih Terim, Unal Aysal ve hala Adnan Polat. Bu da taraftara yansiyor tabii. Yarin ne yapacagiz diye soran yok herkes kabahati birine yikmanin pesinde. Bu adamlar iyi yapmis kotu yapmis su anda hata onun veya bunun ne fark eder. Hata Aysal'a yahut Terim'e fatura edilince rahatlacak miyiz?

Kiminse kimin, ortadaki yanlislari gorup duzeltmeye calissak daha iyi gibi bunlari kim yapti diye dalasacagimiza

Geri
Üst Alt