Fatih Gündoğan
Kırmızı Üye
- 28 Şubat 2010
- 2.493
- 19
- 288
aysal keşke geri gelip yarım bıraktığı işi bitirse, galatasaray için izliyorum türkiye ligini oda biterse kafa rahat olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TERİM TARAFI
hocam dünyada bir tane td söyle bana ki çalıştığı tüm sezonlarda şampiyon olmuş
7 sene görev yapmış 6 sene şampiyon olmuş ve klüp tarihinde onun kadar başarılı bir adam yok
rakiplerimiz bile Galatasaraydan ayrıldığı için sevindiğini belirten demeçler veriyor.
şampiyonluk ekip işidir evet kazanılan 2 şampiyonlukta olduğu gibi
benim karşı çıktığım aysal şampiyon yaptı terim kebapçı parator sattı.
bu sattı lafına kesinlikle katılmıyorum bi kere
-sen başkan olarak hem hocanın tffyle görüşmesine ve çalışmasına izin veriyosun (oyunlar oynandığını bile bile ve izin vermesen çalışamayacak)
-sonra antremanda kovuyosun
-sonra sattı kaçtı diyosun
-sonrada istifa edip bırakıyosun.
Soruyorum size herşey gün gibi ortadayken kim satmış kim kaçmış. Burası saçma
AYSAL TARAFI
şampiyonluk ekip işidir aysal olarak ekibi dağıtıyosun candan erçetin vs. gibi insanları yönetime alıyosun
terimi kovacak haberleri çıkıyor YALANLIYORSUN
kovup manciniyi getiriyosun, manciniyi kovacak haberleri çıkıyor YALANLIYOSUN
kovup alman hoca getirecem diyosun, sonra alman demedim alman ekolü dedim diyosun
sonra prandelliyi getiriyorsun
bunun dışında klüpte yolsuzluklar oluyo, ne idüğü belirsiz bir kadın klübü dolandırıyor, transferlerde komisyon iddiaları çıkıyo, ultraslan denilen şakşakçılara para ödendiği haberleri çıkıyor.
***çok önemli bir nokta klüp adına birçok şirket var ve hepsi her sene zarar ediyor. ama sen aysal olarak basketbol voleybol aş. kuracağım diyorsun
ayrıca basket takımında herkes serbest kalıyor futbolcuların paraları ödenemiyor
soruyorum bunları terim mi yaptı?
madem başarılar aysalın başarısızlıklar terimin aysal sonraki sezon neden başarılı olamadı?
aysal 10 sene önce klübe üye olmuş bir insan ve sırf parası var diye başkan seçiliyor.
özkaynaklara bakarak bu sene 193m euro zarar edildi denildi az önce.
sonuç olarak toparlayacak olursam
terimin bu kadar tü kaka ilan edilmesinin tek sebebi arkadaşların siyasi görüşlerinden dolayıdır bunun üstüne basa basa söylüyorum.
terime gelince rte'ye karşı çıksın deniliyor.
aysal vizyon toplantısına katılıp tüpçüyle pozlar verirken ee canım yapmak zorundaydı . Böyle saçma bişey yok abicim kusura bakmayın
burada herkes delikanlıca siyasetmi yoksa Galatasaray mı
neye göre konuşuyolar bunu söylesin.
TERİM TARAFI;
Ben hiçbir zaman takımı Aysal şampiyon yaptı FT hiçbirşey yapmadı demedim. Keza tam tersini de hiçbir zaman söylemedim. Çünkü bu takım oyunudur. FT için hiçbir zaman kebapçı veya parator da demedim. Ama takımı sattı dedim ve hala da diyorum. Aysal-Terim krizinde hoca haklı olsa dahi(ki bana göre değil) haksızdır. Çünkü şikecilerle işbirliğine girmiştir. Bana itibarsızlaştırma operasyonu yapılıyor federasyon mhk üzerime oynuyor derken bir anda bunlarla can ciğer kuzu sarması oldu. Aylık 400.000 maaş alıyor şimdi ohhhh suyundan da koy... Kim takar yalova kaymakamını(Galatasaray) diyordur şimdi... Öyle kritik bir dönemde satıp gitti ki takımın kimyasını toparlayamadık. Bunun üzerine Ocak ayında panik transferleri yapıldı. Çok çok hatalı transferler yapıldı. Başkanın en hatalı olduğu konulardan biri de buydu. He ama keşke 2011 de geldiğinde başka bir hocayı seçseymiş başkan. Malesef FT nin ipi ile kuyuya inmek yaptığı en büyük yanlışlardan biri olmuş bunu sonradan kendisi de anlamıştır zaten...
Başkan, hocanın tff ile görüşmesine ve çalışmasına izin verdi diyorsun ama vermeyipte ne yapacaktı. Aylar öncesinden Gümüşdağlarla Demirörenlerle gizli görüşmeler yapan kim peki?? Ben bunu öğrenince izin verdim demedi mi Başkan? Bunu öğrenince izin vermese ne olacak? Hatta 4 maçlık izin verdik dedikten sonra da sözleşme önermedi mi? FT maçtan çıkıp birileri memnun olacak diye hiçbirşeye imza atmam demedi mi? Orada ipler koptu zaten. Hoca kendi bile isteye o ipleri kopardı. Tepki gelmesin diye de şikeci medyasının desteği ile kendini mağdur gösterdi. Ama aklı başında taraftarlar bunu yemedi yemez. Ultraprimalar herşeyi yer zaten onları saymıyorum.
AYSAL TARAFI;
Ekibi dağıtma olayına kısmen katılıyorum. Abdülrahim ve Öztürk'ün yeni yönetime alınmaması doğruydu lakin Ali Dürüst'ün olmaması büyük hataydı. Bunu hepimiz kabul ediyor ve eleştiriyoruz hatta başkan bile kendisi kabul ediyor. Başkanlık döneminde yaptığı en büyük hatalardan biridir. Ali Dürüst yönetimde olsaydı Aysal-Terim krizi belki daha iyi bir şekilde yönetilebilirdi.
Kulüpte olan dolandırıcılık veya komisyon mevzuları ile alakalı pek bilgim yok lakin o bahsettiğin kadın mahkemeye verildi zaten bunu başkan kendisi açıklamıştı. Kurumsallık dedi ama bunu pek icraate dökemedi ki bu ülkedeki zihniyetle çok zor. Avrupalı zihniyet bu ülkede sökmez. Herkese verilen sermaye arttırımı izni nedense bir anda Galatasaray'a verilmez olur. Yabancı sınırlaması ve lig düzeni şikeci bir takıma göre düzenlenir hatta bu takım için playoff bile çıkarılabilir, şikeden aklanabilir. Bu ülkede bunlar olabilir normaldir.
Aysal parası var diye başkan seçilmedi. İyi ve başarılı bir insan olduğu için başkan seçildi. Seçilmeden önce ise seçim zamanı hep "başarı, başarı, başarı" sözü verdi ve bu sözünü de tuttu bence... Kurumsallık sözü vermişti ama o iş bu ülkede olmaz. Bu kafa yapısıyla olmaz. Bunu anlayınca ben bunlarla uğraşamam dedi ve gitti zaten. Kimisi kaçtı diyor ama kalsa bu sefer de bu da Aziz gibi koltuğa yapıştı diyeceklerdi. Bu mal taraftardan herşeyi beklerim ben. En başından söyledi zaten başarısız olursam giderim uzatmam diye ve dediğini de yaptı. Hatalar yapan bir başkandı doğrudur her başkan gibi lakin yaparım dediğini genellikle yapan bir adamdı. Bu vizyonda bir adamı bu taraftar bir daha zor görür ama müstehaktır gram acıyorsam namerdim...
Özkaynakları geçsin renkdaş. 193m falan filan bilmem ne... Her kafadan bir ses çıkıyor zaten. Herkes kendi istediği gibi yorumluyor herşeyi. Bilançoları bile bu şekilde yorumlayan adamlar var. O yüzden itibar edemeyeceğim kusura bakma...
Siyasi görüşler veya siyasi görüş demiyelim de bu ülkenin başına bela olan bir şahıs var o şahıstan hoşlanmayanlar grubu diyelim bir yere kadar etki eder. Aysal vizyon toplantısına katıldı ve bu konuda da en çok eleştirenler biriyim hala da eleştiriyorum. Ama katıldı. Bana göre 4 sene boyunca koskoca Galatasaray Başkan'ına randevu vermeyen adamın vizyon toplantısına katılmamalıydı. Kulübe zarar verilmesin kulübün üzerine oyunlar oynanmasın diye gitti ve orada gözüktü herhalde ama bence yapmamalıydı. Lakin "Ulan Fatih buraya gel" denildiğinde önünü ilikleyip harem ağası gibi koşarak kimsenin yanına gitmedi. Şikecilerle rüşvetçilerle işbirliğine girmedi. Alt tarafı herkese açık bir toplantıya gitti. Dediğim gibi bana göre gitmemeliydi. Hatalarından biri de budur.
2002-2003 sezonunda Terim'in basarısız olmasından bahsediyorsanız bence olaya sadece kupa bazlı bakıp o dönemde yapılan şaibenin üstünü kapatıyorsunuz.
Ali Aydın'ın düdügünü astığı macı unuttunuz mu ? 2 tane hayatımda gördügüm en uyduruk penaltı ile katledilisimiz. Bjk'nin 100.yılında hakemler tarafından nasıl tutuldugu ortada. O sezon Olimpiyatta oynamamıza rağmen 77 gibi bence gayet iyi bir puan topladık. Bjk macında katledikmesek 80 puan. Bjk'nin o sezon hakemler ile aldıgı min. bir 10 puan daha desek.. Bence Terim o dönemdede gayet basarılıydı.
Aysal'ın uzmanlık alanı finans, Terim'in ise süper ligde hocalık yapmak. Terim gitti durum ortada, 2 yabancı geldi 2'side taraftarı hasta edip gitti. Aysal Süper Ligde yabancılar ile basarılı olamayacagını anlayınca, ee Terim'i tekrar geri çağıramaz, kadro enkaz..Dürüst-Öztürk-Albayrak gibi döneminin kaliteli yöneticileri ilede arası acık, onlarıda göreve çağırmayı kendine yediremedi..sonuc ?? kactı, baska secenegi yoktu, cünkü Aysal futboldan anlamıyor, tek basına bu takımı nasıl diriltecek ti ?
Terim'in neden gittiği kabak gibi ortada. Bu kulübe senelerini vermis, sen bu adama eleman dersen ayagına sıkarsın kardesim. Hersey o acıklamadan sonra koptu, Terim bunu kendine yediremedi ve görürsün sen elamanı deyip intikam aldı Aysal'dan. Ego bu önünde hicbirsey duramıyor.
Simdi Gs icin sussaydı ya ne bicim Gs'li falan deme. Aysal neden fitili ateşledi ?? Gs menfaatleri icin sussaydı, takım takır takır yoluna devam etseydi.
Valla renkdaş hocan seni yarı yolda bırakıp gitmiş, takım bocalamaya başlamış, yerli oyuncular patır patır dökülmeye başlamış ve sende 4. yıldızı takmak istiyorsun ve çok kritik bir sezon. Panik transferler yapılabilir ama ocak ayında bu panik transferlerin sayısı fazlaydı asıl sıkıntı buydu. Başkan'ın hatası var mı var. Bunu kabul ediyorum zaten ve eleştiriyorum. Ocak ayı transfer dönemi Aysal'a yakışmadı diyorum zaten ne demem lazım ki başka?? Ne yapayım küfür mü edeyim adamasana özel olarak demek istemedim hocam aslında genelledim
forumda genel kanaat kebapçı parator ve aysal şampiyon yaptı lafları
panik transferler konusuna katılmıyorum hocam sen iş adamısın aklı başında adamsın fm oynar gibi klüp yönetilmez
göksel ve demirörenle daha önceden gizlice görüşmüş diye aysal söyledi zaten (o kadar yalandan sonra inanasım gelmiyor, çünkü dilini çok güzel kullanıyor otursa konuşmaya başlasa çoğu insanı kandırabilir.)
son olarakta fatih terim benim çok umrumda değil bidaha gelmesini de istemiyorum sonsuza kadar onunla başarı bekleyemeyiz
ama bir şampiyonluk kazanılmışsa bunun %50si oyuncuların %30u teknik direktörün %20side yönetici ve taraftar desteğidir.
dolayısıyla aysal o kadarda önemli bir adammış gibi bir hava yaratılmasına karşı çıkıyorum (Galatasaray tarihinin en iyi başkanıdır diyenler var burda)
kısacası iki insanında günahları ve sevapları vardır
ikisinin ego çatışması klübü bataklığa sürüklemiştir. Ama (sana değil) kebapçı parator sattı gibi lafları kabul edemiyorum ben bu adam Galatasaray tarihinin şüphesiz en başarılı olmuş adamıdır (teknik taktik bilgisi yetersiz olabilir ama %90 oranından fazla başarılı olmuştur.)
Valla renkdaş hocan seni yarı yolda bırakıp gitmiş, takım bocalamaya başlamış, yerli oyuncular patır patır dökülmeye başlamış ve sende 4. yıldızı takmak istiyorsun ve çok kritik bir sezon. Panik transferler yapılabilir ama ocak ayında bu panik transferlerin sayısı fazlaydı asıl sıkıntı buydu. Başkan'ın hatası var mı var. Bunu kabul ediyorum zaten ve eleştiriyorum. Ocak ayı transfer dönemi Aysal'a yakışmadı diyorum zaten ne demem lazım ki başka?? Ne yapayım küfür mü edeyim adama
Göksel ve Demirören mevzusunu Aysal söyledi zaten diyorsun ve inanmıyorsun. Peki şikecilerle rüşvetçilerle işbirliğine giren, beni itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar dediği adamlarla can ciğer kuzu sarması olan FT'ye bu güven nereden geliyorBence burada bir çelişki var.
Şampiyonluk konusundaki oranlamana katılmıyorum renkdaş kusura bakma. Balık baştan kokar demişler senin başın iyi değilse kıçını kim ne yapsın?? Ünal Aysal vizyonlu bir adamdı ama bu ülkeye göre bir adam değildi. Bunu anladı ve gitti. Şimdi 2 sene FT ve oyuncular şampiyon yaptı diyorsun. Peki madem başkan Adnan Polat olarak kalsaydı yine FT 2 sene üst üste şampiyon yapabilir miydi? Culiolarla, Zapatalarla, Stancularla, Servetlerle?? Bir düşün bakalım nereye geleceksinLiginde 8. olmuş avrupaya dahi gidemeyen, neredeyse bütün gelirleri temlikli olan bir takıma o transferleri Polat yapabilir miydi bir düşünün bakalım? Bu konu hakkında daha da birşey demek istemiyorum. İsteyen istediği şeye inansın ne diyim artık.
Ünal Aysal önemli bir adamdı. Eleştirmekle beraber seviyor ve saygı duyuyorum. Bahsedilenler ispat edilene kadar bu böyle olacak. Son 10 yılda şu ülkeye gelmiş bütün kulüp başkanlarından daha iyi ve vizyonlu bir adamdı. Ama dediğim gibi hançerlendi ve bir daha da toparlayamadı. Kendi de hatalar yaptı. Lakin uzatmadı çekti gitti. Koltuğa yapışmadı. Madem herşeyi çok iyi biliyorsunuz oturun siz yönetin dedi. Bence layığını da yaptı. Galatasaray'ın son 10 yıl 2 şampiyonluk ve 1 TR kupası vardı. Ünal Başkan, kendi döneminde bunu 3 sene gibi kısa bir sürede egale etti. CL başarılarını saymıyorum bile...
Saygı duymakla beraber bazı çıkarımların saçma geldi bana açık konuşmak gerekirse ama dediğim saygı duyuyorum. Lakin son bir kez şunu söyleyeyim; Ünal Başkan FT'den sonra juve maçları hariç futbolda başarı yakalayamadı doğrudur ama en başından FT'nin ipi ile kuyuya inmeyip, Ali Dürüst ve Apo'nun önerilerini dikkate almayıp başka bir hoca tercihi yapsaydı sanıyorum başarıları bunlarla kalmazdı. En başta FT'nin ipi ile kuyuya inmeyecekti. Bunun bedelini ağır ödedi. İyi forumlar...-Küfretme hocam Galatasaraya hizmet etmiş kimseye küfür edilmemeli lakapta takılmamalı bence
-oranlara katılmıyormuşsun saygı duyuyorum fakat dediğim gibi aysal terimden sonra 2 teknik direktör getirdi başarılı olamadı (belki prandelli yerine mancini kalsa olabilirdik ama emin değilim) dolayısıyla aysalın terimsiz başarılı olduğunu ve olabileceğini düşünmüyorum (sportif anlamda)
tabikide stancu culiolarla başarılı olamaz değil terim mourinho gelse başarılı olamaz bu konuda terimi suçlayamam kendi adıma
-son paragraftaki kısmada katılmıyorum tamam ünal aysal döneminde sayısız başarılar elde edildi ama bunun çoğunluğunda terimin emeğide var
(terim gittikten sonra şampiyon olamadık
gruplardan çıkmaya sadece 3 puan kalmıştı onuda manciniyle aldık ve çıktık
türkiye kupasında da herkesin malumu bjk ts fb gibi takımlar havlu attı favori olarak birtek biz kaldık alamasak vallahi aptallık olurdu
prandelli ile de 1989dan beri ilk defa bir final maçında fenere kupa kaybederek tarihe geçti )
İyi Forumlar hocam![]()