Galatasaray'da 'Olağanüstü' Gün!

Herkes zarar ettirdi, Aysal kar mı ettirdi ??

Terim'i kovup takımın bizzat icine etti. Bugün sen neden Aysal diyorsun, 2 sene üst üste şampiyon yapmadıgı icin demiyorsan bende birsey bilmiyorum. Aysal bu takımı şampiyon yapamasa kim Aysal diyecekti ? 1 tane taraftar cıksın hadi, ben gene Aysal'a destek cıkardım desin.

ee Şampiyon yapan kim, Aysal mı ?? bunun cevabının koca bir hayır oldugunu göremediniz mi hala daha ?? Takım 1.5 yıldır saç baş yolduruyor, Aysal baktı ki bu takımın toparlanacagı yok, kacıp gitti iste, daha neyin mantıgını arıyorsunuz ?
Bu arada Aysal kar ettirmedi ama 10 senede alınamayan kupaları kazanılamayan başarıların kat be kat fazlasını 3 seneye sığdırdı.

Olağanüstü olan her şey bıktırdı artık beni.

Olağan üstü gündem

Olağan üstü hal

Olağan üstü genel kurul

Çok olağan bir hayatım var benim. :D Bu kadar olağan üstü gelişmeyi kaldıramıyorum artık...

bu kezbanın ne işi var genel kurulda orda sidik yarıştırıyor koca genel kurul işkence çekiyor. kulağımızın ırzına geçti dırdırcı kezban, ne seviyesiz basit insanlar var genel kurulda

Başarı bir takım işidir. Bu takımda Aysal da var Terim de var. Lakin bazı arkadaşlar Aysal birşey yapmadı Terim bu takımı 2 sene şampiyon yaptı falan diyorlarda benim sözüm onlara... Madem öyle Canaydın döneminde de 50 tane transfer yapıldı. Onda da yapaydı ya 2 sene şampiyon... Hadi şampiyon yapmasını geçtik şikecilerden altı tane yemeyeydi de azılı şikecilerin ağzına laf vermeseydi.

İlk paragraf saçma falan değil. Siz Ünal Aysal'ı kafadan silmişsiniz. Günah keçisi yapmışsınız bile... Hatta bunu sabit fikir haline getirmişsiniz. Drogba ve Sneijder bu takıma alınırken bu forumda kimse demiyordu; "Türkiye Şike Ligi şartlarında bu transfer maliyetlerini karşılayamayız yapılmamalıydı" diye.... Herkes BÜYÜK BAŞGANNN diye anırıyordu bu forumda. Ne oldu şimdi????
TERİM TARAFI
hocam dünyada bir tane td söyle bana ki çalıştığı tüm sezonlarda şampiyon olmuş
7 sene görev yapmış 6 sene şampiyon olmuş ve klüp tarihinde onun kadar başarılı bir adam yok
rakiplerimiz bile Galatasaraydan ayrıldığı için sevindiğini belirten demeçler veriyor.
şampiyonluk ekip işidir evet kazanılan 2 şampiyonlukta olduğu gibi
benim karşı çıktığım aysal şampiyon yaptı terim kebapçı parator sattı.

bu sattı lafına kesinlikle katılmıyorum bi kere
-sen başkan olarak hem hocanın tffyle görüşmesine ve çalışmasına izin veriyosun (oyunlar oynandığını bile bile ve izin vermesen çalışamayacak)
-sonra antremanda kovuyosun
-sonra sattı kaçtı diyosun
-sonrada istifa edip bırakıyosun.
Soruyorum size herşey gün gibi ortadayken kim satmış kim kaçmış. Burası saçma

AYSAL TARAFI
şampiyonluk ekip işidir aysal olarak ekibi dağıtıyosun candan erçetin vs. gibi insanları yönetime alıyosun
terimi kovacak haberleri çıkıyor YALANLIYORSUN
kovup manciniyi getiriyosun, manciniyi kovacak haberleri çıkıyor YALANLIYOSUN
kovup alman hoca getirecem diyosun, sonra alman demedim alman ekolü dedim diyosun
sonra prandelliyi getiriyorsun

bunun dışında klüpte yolsuzluklar oluyo, ne idüğü belirsiz bir kadın klübü dolandırıyor, transferlerde komisyon iddiaları çıkıyo, ultraslan denilen şakşakçılara para ödendiği haberleri çıkıyor.

***çok önemli bir nokta klüp adına birçok şirket var ve hepsi her sene zarar ediyor. ama sen aysal olarak basketbol voleybol aş. kuracağım diyorsun
ayrıca basket takımında herkes serbest kalıyor futbolcuların paraları ödenemiyor
soruyorum bunları terim mi yaptı?

madem başarılar aysalın başarısızlıklar terimin aysal sonraki sezon neden başarılı olamadı?

aysal 10 sene önce klübe üye olmuş bir insan ve sırf parası var diye başkan seçiliyor.
özkaynaklara bakarak bu sene 193m euro zarar edildi denildi az önce.

sonuç olarak toparlayacak olursam
terimin bu kadar tü kaka ilan edilmesinin tek sebebi arkadaşların siyasi görüşlerinden dolayıdır bunun üstüne basa basa söylüyorum.
terime gelince rte'ye karşı çıksın deniliyor.
aysal vizyon toplantısına katılıp tüpçüyle pozlar verirken ee canım yapmak zorundaydı . Böyle saçma bişey yok abicim kusura bakmayın

burada herkes delikanlıca siyasetmi yoksa Galatasaray mı
neye göre konuşuyolar bunu söylesin.

İşte mevzuya sığ baktığınız için böyle :)) Neymiş sadece FT şampiyon yapmış... Bir yukarıdaki mesajıma bak orada yazdım. Aynı şeyler tekrarlamak istemiyorum. FT şikecilerle işbirliğine girip Galatasaray'ı satmıştır. Aysal'da bu görüntü de mecburen işine son vermiştir. Bu durum takımın kimyasını bozmuştur. Çünkü en kritik dönemimizde dereyi değil nehri geçerken arkadan hançerlendik!! Hem de kim tarafından?? Sözde imparator tarafından... :red: Siz hala Aysal'ın kafasına esti kovdu zannedin. Bu kafa yapısı ile bu kulübü daha zor günler bekliyor. Bende ümidimi yitirdim artık.

2002-2003 sezonunda Terim'in basarısız olmasından bahsediyorsanız bence olaya sadece kupa bazlı bakıp o dönemde yapılan şaibenin üstünü kapatıyorsunuz.

Ali Aydın'ın düdügünü astığı macı unuttunuz mu ? 2 tane hayatımda gördügüm en uyduruk penaltı ile katledilisimiz. Bjk'nin 100.yılında hakemler tarafından nasıl tutuldugu ortada. O sezon Olimpiyatta oynamamıza rağmen 77 gibi bence gayet iyi bir puan topladık. Bjk macında katledikmesek 80 puan. Bjk'nin o sezon hakemler ile aldıgı min. bir 10 puan daha desek.. Bence Terim o dönemdede gayet basarılıydı.

Aysal'ın uzmanlık alanı finans, Terim'in ise süper ligde hocalık yapmak. Terim gitti durum ortada, 2 yabancı geldi 2'side taraftarı hasta edip gitti. Aysal Süper Ligde yabancılar ile basarılı olamayacagını anlayınca, ee Terim'i tekrar geri çağıramaz, kadro enkaz..Dürüst-Öztürk-Albayrak gibi döneminin kaliteli yöneticileri ilede arası acık, onlarıda göreve çağırmayı kendine yediremedi..sonuc ?? kactı, baska secenegi yoktu, cünkü Aysal futboldan anlamıyor, tek basına bu takımı nasıl diriltecek ti ?

Terim'in neden gittiği kabak gibi ortada. Bu kulübe senelerini vermis, sen bu adama eleman dersen ayagına sıkarsın kardesim. Hersey o acıklamadan sonra koptu, Terim bunu kendine yediremedi ve görürsün sen elamanı deyip intikam aldı Aysal'dan. Ego bu önünde hicbirsey duramıyor.

Simdi Gs icin sussaydı ya ne bicim Gs'li falan deme. Aysal neden fitili ateşledi ?? Gs menfaatleri icin sussaydı, takım takır takır yoluna devam etseydi.

Su Aysali yalayanlarin mantigi bu renkdash: tüm basarilar Aysal sayende oldu, tüm kötü seyler Terim/Ali D/Albayrak/Polat vs. vs. sayesinde oldu, tüm iyi transferler ve Kupalar Aysal sayesinde geldi, tüm kaziklar ve Kupasiz sezonlar diger insanlarin suçu. Herkes suçlu, Aysal suçsuz.

Sorumluluktan kaçiyor, tüm suçunu TFF'ye atip kendisini hakli çikartmak istiyor. Yabanci sinirlama zaten gelecekti, ona göre transfer yapabilecek çok zamanimiz vardi. Ayrica yabanci sinirlama diger 17 kulüp için de geçerli.

Bahanelerle, yalanlarla bu Kulübü bul hale soktu Ünal Aysal.

Terim ve digerleri suçsuz degilde en azindan herseye TFFe suçlayak kadar kaçak degiller.

Terimsiz bi b.k. bile basaramadi mübarek.
Tmm o Juveye kazandigimiz maç hariç.

adam sürekli yalan konuşuyor böyle bişey yok abi ya
aysal vizyon toplantısına katılınca tüpçüyle poz verince normal
terim rte tarafından milli takıma getirilince (üstüne üstlük aysalı izni dahilinde) tü kaka
son mesajımda içimdeki herşeyi döktüm zaten

SON DAKİKA: Galatasaray'da 67 milyon TL'lik ek bütçe, üyelerin oylamasıyla kabul edildi.

Durmadan her yerde kisitlama yapiyoruz, işçi çikartiyoruz diyorlar. Bu futbolcularin maaşlarinda indirim olmayacak mi? Hiç bunlardan bahsedilmiyor. Sonra diger branşlarin masraflarini gideremiyoruz diyorlar. Samimiyetsiz bir ortam var. Ünal Aysal biraz adamsa sponsor olur. Hemde iyi para vermelidir. Yönetim deli degilse bunu reddetmez zaten.

Arazinin değerlendirilmesi için yetki verildi yönetime.

Mecidiyeköy'e Ali Sami Yen Oteli düşünülüyor.. 16 milyon dolar maliyeti.. Yillık getirisi 5-6 milyon dolar.. Onay çıktı..

ulan koskoca oteli yapacaklar yıllık geliri 5-6 milyon dolar olacak o para burak ve selçuğun maaşını vermeye yetmeyecek. bu rakamlarla bikez daha anlaşılıyorki asıl sorun futbolcular, bu lig ve bu oyuncular bu paranın yarısını bile haketmiyor, bi devrim şart bu konuda

Geri
Üst Alt