Galatasaray'da 'Olağanüstü' Gün!

ulan transfer transfer drogba sneijder diye angirirken iyidi ama demi guzel taraftar

ne balik beyinli bi taraftarimiz var arkadas

Kulübün son 12 yılda borç yükünün artması ve kemikleşmiş borç yükünün eritilememesinin birçok sebebi var. Lakin en önemli sebepler A. Polat ve F. Terim'dir. FT en kritik dönemimizde, dereyi geçerken kulübü satıp gitmiştir. Takımın kimyasını hiç beklenmedik bir anda bozmuştur. Malesef bu durum Ünal Aysal'ın da kimyasını bozmuştur ve sanırım yabancı sınırı düşünülerek panik yerli transferler yapılmıştır. Lakin daha beteri ve önemlisi Canaydın dönemidir. Bu dönemde 50 tane oyuncu alındı. Harcanan parayı tahayyül edemiyorum. O kadar yapılan transfere rağmen avrupada başarıyı geçtim TR Şike liginde bile başarı gelmeyince o gün bugündür belimizi doğrultamadık. 2002-2011 arası Şikebahçe'nin hediyesi iki şampiyonluk alabildik bir de 5-1'lik TR kupası. Koca Galatasaray'ın 10 yılını özetliyor bu!! Şaka gibi değil mi? Bu zamanlarda Ünal Aysal mı vardı???

A. Polat mevzusuna hiç girmiyorum. Burada Aysal Polat'tan kötü bir başkandır falan diyenler olmuş. Eğer bu mevzuya girersem hiç yapmadığım birşey yapar o arkadaşlara sağlam giydiririm ceza alırım. Bazı insanlar cidden mallıkta sınır tanımıyorlar inanılır gibi değil!!

Bir de bazı arkadaşlar devamlı Adnan Öztürk'ün Abdülrahim'in sözleriyle videolarıyla Aysal konusunda haklı çıkma uğraşındalar. O videoyu hiç izlemedim izlemem de... Adnan Öztürk, Abdülrahim, ve Ali Dürüst'ün olduğu bir kişi listesinde sözüne güven duyabileceğim yegane kişi Ali Dürüst'tür. Dürüst'ün Aysal hakkında bir açıklaması varsa koyun izleyelim o zaman benim de görüşlerim değişebilir. Aysal'ı hain veya en kötü başkan gösterebilmek için Adnan ve Apo'nun sözlerinden daha fazlasına ihtiyacınız var gençler :)

Polatla Aysalı kıyaslayanların beyni yandı herhalde.

Futbol ve basketbol dışındaki şubeler kapatılabilir en azından 5-10 yıllığına. Futbolda 40 tane sözleşmeli oyuncu var diyorlar , bunları derhal 23-25'e indirmek gerekir ve ciddi bir ekonomik rahatlama olur böylece. Sadece Hamit-Burak-Selçuk-Yekta göndererek , yılda 45 milyon TL gibi bir rahatlamadan bahsedebiliriz.

Polat dönemini gelip burada övenler o günleri de çabuk unuttu sanırım... Tek kelimeyle rezaletti her yönüyle.. Kewell'ın bile stoper oynadığını gördük la :D

Kulübün son 12 yılda borç yükünün artması ve kemikleşmiş borç yükünün eritilememesinin birçok sebebi var. Lakin en önemli sebepler A. Polat ve F. Terim'dir. FT en kritik dönemimizde, dereyi geçerken kulübü satıp gitmiştir. Takımın kimyasını hiç beklenmedik bir anda bozmuştur. Malesef bu durum Ünal Aysal'ın da kimyasını bozmuştur ve sanırım yabancı sınırı düşünülerek panik yerli transferler yapılmıştır. Lakin daha beteri ve önemlisi Canaydın dönemidir. Bu dönemde 50 tane oyuncu alındı. Harcanan parayı tahayyül edemiyorum. O kadar yapılan transfere rağmen avrupada başarıyı geçtim TR Şike liginde bile başarı gelmeyince o gün bugündür belimizi doğrultamadık. 2002-2011 arası Şikebahçe'nin hediyesi iki şampiyonluk alabildik bir de 5-1'lik TR kupası. Koca Galatasaray'ın 10 yılını özetliyor bu!! Şaka gibi değil mi? Bu zamanlarda Ünal Aysal mı vardı???

A. Polat mevzusuna hiç girmiyorum. Burada Aysal Polat'tan kötü bir başkandır falan diyenler olmuş. Eğer bu mevzuya girersem hiç yapmadığım birşey yapar o arkadaşlara sağlam giydiririm ceza alırım. Bazı insanlar cidden mallıkta sınır tanımıyorlar inanılır gibi değil!!

Bir de bazı arkadaşlar devamlı Adnan Öztürk'ün Abdülrahim'in sözleriyle videolarıyla Aysal konusunda haklı çıkma uğraşındalar. O videoyu hiç izlemedim izlemem de... Adnan Öztürk, Abdülrahim, ve Ali Dürüst'ün olduğu bir kişi listesinde sözüne güven duyabileceğim yegane kişi Ali Dürüst'tür. Dürüst'ün Aysal hakkında bir açıklaması varsa koyun izleyelim o zaman benim de görüşlerim değişebilir. Aysal'ı hain veya en kötü başkan gösterebilmek için Adnan ve Apo'nun sözlerinden daha fazlasına ihtiyacınız var gençler :)

hocam kusura bakma da saçma ilk paragraf
bu klübün başkanı aysalmıydı terim miydi? transferleri yönetim mi yapar td mü?
adnan polat olayına bişey diyemem fakat transfere para harcanıyor transferi terim yaptı
şampiyonluklar terimin değil aysalın başarısı
öyle mi?

Şu lisede bizim gibi insanlar okucaktı ki biz Galatasarayı daha iyi yönetirdik yarısından fazlası menfaatçı burnu havadalar.

Ek olarak ft dönemlerine bakın ne kadar bir bütçe yükü oluşmuş tamam başarılarda var ama bu çorbada onunda tuzu var. İsimler üzerinde durmayı bırakıp artık gelecekte bu durumları nasıl yaşamayız onu konuşmalı ünal aysal elimi cebime atarım diyor gerekirse sürene kadar ki her başkan bunu bugün diyebilmeli hatta ibraz ederek onları onaylayan kurullardakilerde diyebilmeli. Ve bundan sonra bence başkanlık mevkisinin aldıgı kararlar ciddi bir denetime girmeliki bundan sonra sömürücüler başa geçmesin.

:hat:

Adnan Polat'ı ve onun dönemini savunmak Galatasaray'a hakarettir , ihanettir. Galatasaray tarihinin her açıdan en kötü dönemi. Tam bir rezalet. Ekonomik açıdan (+300 milyon dolar borç). Sportif açıdan (basketbol takımları küme düşmüş, futbolda Avrupa'da neredeyse hiç bir başarısı olmayan , ligde arada bir ne zaman fener kötüyse şampiyon olabilmiş diğer senelerde averaj takımı olmuş).. Ayrıca bu Adnan Polat denen zat, Galatasaray'ı kendi çıkarları için kullanmış bir adamdır. Fenerbahçe ve aziz yıldırım yalakasıdır ayrıca, trabzonspor maçından önce kendi futbolcularına yüksek prim verebilecek kadar da yüzsüzdür.

Aynıları Aysal icinde gecerli olmalı.
Neden? Aysal'ı bir anda günah keçisi ilan edenlerin egosu tatmin olsun diye mi? A. Polat, Şikebaşı'nın yaverliğini kankalığını yapmıştır, kulübünü taraftarını utandırmıştır. Tapelerde gördük ki bu şikecibaşının yardımcısı Özaydınlı'dan bile zınkıt yiyen akıl alan bir başkanımsıdır kendisi... Galatasaray taraftarına 300-500 provakatör diyebilecek kadar alçalmıştır.

Aysal ise ne şikecibaşıya boyun eğmiştir ne de Galatasaray taraftarına saygısızlık etmiştir. Zaten boyun eğmediği için şikeci destekçisi hükümeti bile karşısına almıştır. O hükümet ise yerine Abdülrahim'i getirmiştir ve bunun ağzı ile arkasından konuşmaktadırlar. 2002-2011 arası Galatasaray'ın 2 şampiyonluğu 1 TR kupası vardır. 3 yıllık kısacık Ünal Aysal döneminde bile 2 şampiyonluk ve 1 TR kupası alındı. Üstüne CL başarıları geldi. Diğer branşlardaki başarıları Avrupa şampiyonluklarını falan saymıyorum bile... Drogba, Sneijder geldiğinde "BÜYÜK BAŞGANNNN" diye bu forumda anıranlar şimdi gelmişler arkasından sallıyorlar. Sallayın sallayın. Size herşey müstehak. Bende bizim taraftarı akıllı birşey zannederdim. Diğer mal taraftar gruplarından bir farkı yokmuş malesef :red:

adnan polat olayına bişey diyemem fakat transfere para harcanıyor transferi terim yaptı
öyle mi?
Başarı bir takım işidir. Bu takımda Aysal da var Terim de var. Lakin bazı arkadaşlar Aysal birşey yapmadı Terim bu takımı 2 sene şampiyon yaptı falan diyorlarda benim sözüm onlara... Madem öyle Canaydın döneminde de 50 tane transfer yapıldı. Onda da yapaydı ya 2 sene şampiyon... Hadi şampiyon yapmasını geçtik şikecilerden altı tane yemeyeydi de azılı şikecilerin ağzına laf vermeseydi.

İlk paragraf saçma falan değil. Siz Ünal Aysal'ı kafadan silmişsiniz. Günah keçisi yapmışsınız bile... Hatta bunu sabit fikir haline getirmişsiniz. Drogba ve Sneijder bu takıma alınırken bu forumda kimse demiyordu; "Türkiye Şike Ligi şartlarında bu transfer maliyetlerini karşılayamayız yapılmamalıydı" diye.... Herkes BÜYÜK BAŞGANNN diye anırıyordu bu forumda. Ne oldu şimdi????

Neden? Aysal'ı bir anda günah keçisi ilan edenlerin egosu tatmin olsun diye mi? A. Polat, Şikebaşı'nın yaverliğini kankalığını yapmıştır, kulübünü taraftarını utandırmıştır. Tapelerde gördük ki bu şikecibaşının yardımcısı Özaydınlı'dan bile zınkıt yiyen akıl alan bir başkanımsıdır kendisi... Galatasaray taraftarına 300-500 provakatör diyebilecek kadar alçalmıştır.

Aysal ise ne şikecibaşıya boyun eğmiştir ne de Galatasaray taraftarına saygısızlık etmiştir. Zaten boyun eğmediği için şikeci destekçisi hükümeti bile karşısına almıştır. O hükümet ise yerine Abdülrahim'i getirmiştir ve bunun ağzı ile arkasından konuşmaktadırlar. 2002-2011 arası Galatasaray'ın 2 şampiyonluğu 1 TR kupası vardır. 3 yıllık kısacık Ünal Aysal döneminde bile 2 şampiyonluk ve 1 TR kupası alındı. Üstüne CL başarıları geldi. Diğer branşlardaki başarıları Avrupa şampiyonluklarını falan saymıyorum bile... Drogba, Sneijder geldiğinde "BÜYÜK BAŞGANNNN" diye bu forumda anıranlar şimdi gelmişler arkasından sallıyorlar. Sallayın sallayın. Size herşey müstehak. Bende bizim taraftarı akıllı birşey zannederdim. Diğer mal taraftar gruplarından bir farkı yokmuş malesef :red:

Herkes zarar ettirdi, Aysal kar mı ettirdi ??

Terim'i kovup takımın bizzat icine etti. Bugün sen neden Aysal diyorsun, 2 sene üst üste şampiyon yapmadıgı icin demiyorsan bende birsey bilmiyorum. Aysal bu takımı şampiyon yapamasa kim Aysal diyecekti ? 1 tane taraftar cıksın hadi, ben gene Aysal'a destek cıkardım desin.

ee Şampiyon yapan kim, Aysal mı ?? bunun cevabının koca bir hayır oldugunu göremediniz mi hala daha ?? Takım 1.5 yıldır saç baş yolduruyor, Aysal baktı ki bu takımın toparlanacagı yok, kacıp gitti iste, daha neyin mantıgını arıyorsunuz ?

öyle mi?

Su Aysali yalayanlarin mantigi bu renkdash: tüm basarilar Aysal sayende oldu, tüm kötü seyler Terim/Ali D/Albayrak/Polat vs. vs. sayesinde oldu, tüm iyi transferler ve Kupalar Aysal sayesinde geldi, tüm kaziklar ve Kupasiz sezonlar diger insanlarin suçu. Herkes suçlu, Aysal suçsuz.

Sorumluluktan kaçiyor, tüm suçunu TFF'ye atip kendisini hakli çikartmak istiyor. Yabanci sinirlama zaten gelecekti, ona göre transfer yapabilecek çok zamanimiz vardi. Ayrica yabanci sinirlama diger 17 kulüp için de geçerli.

Bahanelerle, yalanlarla bu Kulübü bul hale soktu Ünal Aysal.

Terim ve digerleri suçsuz degilde en azindan herseye TFFe suçlayak kadar kaçak degiller.

Terimsiz bi b.k. bile basaramadi mübarek.
Tmm o Juveye kazandigimiz maç hariç.

Herkes zarar ettirdi, Aysal kar mı ettirdi ??

Terim'i kovup takımın bizzat icine etti. Bugün sen neden Aysal diyorsun, 2 sene üst üste şampiyon yapmadıgı icin demiyorsan bende birsey bilmiyorum. Aysal bu takımı şampiyon yapamasa kim Aysal diyecekti ? 1 tane taraftar cıksın hadi, ben gene Aysal'a destek cıkardım desin.

ee Şampiyon yapan kim, Aysal mı ?? bunun cevabının koca bir hayır oldugunu göremediniz mi hala daha ?? Takım 1.5 yıldır saç baş yolduruyor, Aysal baktı ki bu takımın toparlanacagı yok, kacıp gitti iste, daha neyin mantıgını arıyorsunuz ?
İşte mevzuya sığ baktığınız için böyle :)) Neymiş sadece FT şampiyon yapmış... Bir yukarıdaki mesajıma bak orada yazdım. Aynı şeyler tekrarlamak istemiyorum. FT şikecilerle işbirliğine girip Galatasaray'ı satmıştır. Aysal'da bu görüntü de mecburen işine son vermiştir. Bu durum takımın kimyasını bozmuştur. Çünkü en kritik dönemimizde dereyi değil nehri geçerken arkadan hançerlendik!! Hem de kim tarafından?? Sözde imparator tarafından... :red: Siz hala Aysal'ın kafasına esti kovdu zannedin. Bu kafa yapısı ile bu kulübü daha zor günler bekliyor. Bende ümidimi yitirdim artık.

Geri
Üst Alt