Mert GÜLMEZ
10 Numara!
- 31 Ocak 2013
- 14.767
- 1.652
- 1.198
Bizden biri çıktı konus aslanim benim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yaw bi git isine be he adnan polat superdiuzatma kaçtı işte.
Kulübün son 12 yılda borç yükünün artması ve kemikleşmiş borç yükünün eritilememesinin birçok sebebi var. Lakin en önemli sebepler A. Polat ve F. Terim'dir. FT en kritik dönemimizde, dereyi geçerken kulübü satıp gitmiştir. Takımın kimyasını hiç beklenmedik bir anda bozmuştur. Malesef bu durum Ünal Aysal'ın da kimyasını bozmuştur ve sanırım yabancı sınırı düşünülerek panik yerli transferler yapılmıştır. Lakin daha beteri ve önemlisi Canaydın dönemidir. Bu dönemde 50 tane oyuncu alındı. Harcanan parayı tahayyül edemiyorum. O kadar yapılan transfere rağmen avrupada başarıyı geçtim TR Şike liginde bile başarı gelmeyince o gün bugündür belimizi doğrultamadık. 2002-2011 arası Şikebahçe'nin hediyesi iki şampiyonluk alabildik bir de 5-1'lik TR kupası. Koca Galatasaray'ın 10 yılını özetliyor bu!! Şaka gibi değil mi? Bu zamanlarda Ünal Aysal mı vardı???
A. Polat mevzusuna hiç girmiyorum. Burada Aysal Polat'tan kötü bir başkandır falan diyenler olmuş. Eğer bu mevzuya girersem hiç yapmadığım birşey yapar o arkadaşlara sağlam giydiririm ceza alırım. Bazı insanlar cidden mallıkta sınır tanımıyorlar inanılır gibi değil!!
Bir de bazı arkadaşlar devamlı Adnan Öztürk'ün Abdülrahim'in sözleriyle videolarıyla Aysal konusunda haklı çıkma uğraşındalar. O videoyu hiç izlemedim izlemem de... Adnan Öztürk, Abdülrahim, ve Ali Dürüst'ün olduğu bir kişi listesinde sözüne güven duyabileceğim yegane kişi Ali Dürüst'tür. Dürüst'ün Aysal hakkında bir açıklaması varsa koyun izleyelim o zaman benim de görüşlerim değişebilir. Aysal'ı hain veya en kötü başkan gösterebilmek için Adnan ve Apo'nun sözlerinden daha fazlasına ihtiyacınız var gençler![]()
Kulübün son 12 yılda borç yükünün artması ve kemikleşmiş borç yükünün eritilememesinin birçok sebebi var. Lakin en önemli sebepler A. Polat ve F. Terim'dir. FT en kritik dönemimizde, dereyi geçerken kulübü satıp gitmiştir. Takımın kimyasını hiç beklenmedik bir anda bozmuştur. Malesef bu durum Ünal Aysal'ın da kimyasını bozmuştur ve sanırım yabancı sınırı düşünülerek panik yerli transferler yapılmıştır. Lakin daha beteri ve önemlisi Canaydın dönemidir. Bu dönemde 50 tane oyuncu alındı. Harcanan parayı tahayyül edemiyorum. O kadar yapılan transfere rağmen avrupada başarıyı geçtim TR Şike liginde bile başarı gelmeyince o gün bugündür belimizi doğrultamadık. 2002-2011 arası Şikebahçe'nin hediyesi iki şampiyonluk alabildik bir de 5-1'lik TR kupası. Koca Galatasaray'ın 10 yılını özetliyor bu!! Şaka gibi değil mi? Bu zamanlarda Ünal Aysal mı vardı???
A. Polat mevzusuna hiç girmiyorum. Burada Aysal Polat'tan kötü bir başkandır falan diyenler olmuş. Eğer bu mevzuya girersem hiç yapmadığım birşey yapar o arkadaşlara sağlam giydiririm ceza alırım. Bazı insanlar cidden mallıkta sınır tanımıyorlar inanılır gibi değil!!
Bir de bazı arkadaşlar devamlı Adnan Öztürk'ün Abdülrahim'in sözleriyle videolarıyla Aysal konusunda haklı çıkma uğraşındalar. O videoyu hiç izlemedim izlemem de... Adnan Öztürk, Abdülrahim, ve Ali Dürüst'ün olduğu bir kişi listesinde sözüne güven duyabileceğim yegane kişi Ali Dürüst'tür. Dürüst'ün Aysal hakkında bir açıklaması varsa koyun izleyelim o zaman benim de görüşlerim değişebilir. Aysal'ı hain veya en kötü başkan gösterebilmek için Adnan ve Apo'nun sözlerinden daha fazlasına ihtiyacınız var gençler![]()
Neden? Aysal'ı bir anda günah keçisi ilan edenlerin egosu tatmin olsun diye mi? A. Polat, Şikebaşı'nın yaverliğini kankalığını yapmıştır, kulübünü taraftarını utandırmıştır. Tapelerde gördük ki bu şikecibaşının yardımcısı Özaydınlı'dan bile zınkıt yiyen akıl alan bir başkanımsıdır kendisi... Galatasaray taraftarına 300-500 provakatör diyebilecek kadar alçalmıştır.Aynıları Aysal icinde gecerli olmalı.
Başarı bir takım işidir. Bu takımda Aysal da var Terim de var. Lakin bazı arkadaşlar Aysal birşey yapmadı Terim bu takımı 2 sene şampiyon yaptı falan diyorlarda benim sözüm onlara... Madem öyle Canaydın döneminde de 50 tane transfer yapıldı. Onda da yapaydı ya 2 sene şampiyon... Hadi şampiyon yapmasını geçtik şikecilerden altı tane yemeyeydi de azılı şikecilerin ağzına laf vermeseydi.hocam kusura bakma da saçma ilk paragraf
bu klübün başkanı aysalmıydı terim miydi? transferleri yönetim mi yapar td mü?
adnan polat olayına bişey diyemem fakat transfere para harcanıyor transferi terim yaptı
şampiyonluklar terimin değil aysalın başarısı
öyle mi?
Neden? Aysal'ı bir anda günah keçisi ilan edenlerin egosu tatmin olsun diye mi? A. Polat, Şikebaşı'nın yaverliğini kankalığını yapmıştır, kulübünü taraftarını utandırmıştır. Tapelerde gördük ki bu şikecibaşının yardımcısı Özaydınlı'dan bile zınkıt yiyen akıl alan bir başkanımsıdır kendisi... Galatasaray taraftarına 300-500 provakatör diyebilecek kadar alçalmıştır.
Aysal ise ne şikecibaşıya boyun eğmiştir ne de Galatasaray taraftarına saygısızlık etmiştir. Zaten boyun eğmediği için şikeci destekçisi hükümeti bile karşısına almıştır. O hükümet ise yerine Abdülrahim'i getirmiştir ve bunun ağzı ile arkasından konuşmaktadırlar. 2002-2011 arası Galatasaray'ın 2 şampiyonluğu 1 TR kupası vardır. 3 yıllık kısacık Ünal Aysal döneminde bile 2 şampiyonluk ve 1 TR kupası alındı. Üstüne CL başarıları geldi. Diğer branşlardaki başarıları Avrupa şampiyonluklarını falan saymıyorum bile... Drogba, Sneijder geldiğinde "BÜYÜK BAŞGANNNN" diye bu forumda anıranlar şimdi gelmişler arkasından sallıyorlar. Sallayın sallayın. Size herşey müstehak. Bende bizim taraftarı akıllı birşey zannederdim. Diğer mal taraftar gruplarından bir farkı yokmuş malesef![]()
hocam kusura bakma da saçma ilk paragraf
bu klübün başkanı aysalmıydı terim miydi? transferleri yönetim mi yapar td mü?
adnan polat olayına bişey diyemem fakat transfere para harcanıyor transferi terim yaptı
şampiyonluklar terimin değil aysalın başarısı
öyle mi?
İşte mevzuya sığ baktığınız için böyleHerkes zarar ettirdi, Aysal kar mı ettirdi ??
Terim'i kovup takımın bizzat icine etti. Bugün sen neden Aysal diyorsun, 2 sene üst üste şampiyon yapmadıgı icin demiyorsan bende birsey bilmiyorum. Aysal bu takımı şampiyon yapamasa kim Aysal diyecekti ? 1 tane taraftar cıksın hadi, ben gene Aysal'a destek cıkardım desin.
ee Şampiyon yapan kim, Aysal mı ?? bunun cevabının koca bir hayır oldugunu göremediniz mi hala daha ?? Takım 1.5 yıldır saç baş yolduruyor, Aysal baktı ki bu takımın toparlanacagı yok, kacıp gitti iste, daha neyin mantıgını arıyorsunuz ?