Galatasaray'da 'Olağanüstü' Gün!

Güray Çavuşoğlu

★★★★★
GalataSarayı Efendileri
  • 31 Ekim 2014 tarihi ile net borç alacak farkı 371 Milyon $'dır.
  • Bu mali tablodan 2000'den sonra gelen tüm yöneticilerin payı vardır..
  • Ocak 2014 mali durum olarak kırılma noktası olmuştur, haddinden fazla oyuncu alınmıştır ve haddinden fazla paralar ödenmiştir..
  • Galatasaray'da 206 Milyon dolar kredi aldı. Toplamda 600 Milyon $ teminat vermiş
  • 40 tane sözleşmeli personelin sigortasız olduğunu tespit ettik, bunun zararı 450 bin TL
  • Ribery'i kaçıran Bruno Heiderscheid ile sözleşme imzalandığı ve 25 Milyon €'luk dava açmış.
  • Çatı meselesinden 1 milyon 250 bin TL'lik tazminat davası açılmış.
  • Mecidiyeköy'deki Çadır GSStore arazisiyle ilgili planlarımız var. Yılda 5 Milyon $ elde etmek istiyoruz.
  • Riva ile ilgili birşey düşünmüyoruz. 5 yıllık ruhsat alınmış. Şubat 2015'de doluyor.
  • 110. yıl kutlamalarından dolayı 35-40 Milyon dolar gelmesini hedefliyoruz. 10-15 milyon dolar kesin gelir.
  • Lüks otomobiller iade edilmiştir. Benzin tasarrufuna gidilmiştir. 1 ayda 1 milyon TL tasarrufa ulaştık.
  • Amatör şubelerin geliri giderini karşılamıyor bunu herkes biliyor

Süren $44.2m borçla devretmiş ve AIG. 2002 Cansun $42.1m, 2008 Canaydın $109m, Polat $328m! Enkaz nereden gelmis ogrenin.

Ünal Aysal birine kafa göz giricek gibi.

Ünal'ı ilk defa bu kadar sinirli görüyorum.

ribery davasını cebimden karşılayacağım dedi.
Polatçılardefolsun bi zahmet

Ya aysal ben muhasebe den anlamam sen bana hajrovic rezaletini selçuk burak eray gibi ölü topculara yapilan uçuk ve ömürlük anlaşmalari anlat

Galatasarayi yakan Polattir Ünal Aysal elinden geleni yapti laf atmayin adama.

Polat forma reklamını 2014'e kadar verip parasını almış. VIP koltuk ve localar aynı şekilde. Arena'da günlük maç hasılatı hariç gelir yok diyor adam.

Aysal her soruyu cevapladi, kimse gikini cikaramiyor. Cikaramazlar da zaten. 0 gelirle, G.Saray'i nerelere getirdi. Mahvettiler kulubu 11 sene de, 3 yil da hic birinin basaramadigini basaran adama laf ediyorlar simdi.

osman tanburacı mekanı bastı

Ooo Terim düşmanı Tamburacı da burdaymış

Geri
Üst Alt