Galatasaray’da Pirlo Sürprizi

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk
Z2LV0o.jpg

Galatasaray Pirlo’nun peşinde.

Haberin Detayları GSC Portal’da...

Melo

Selçuk - Pirlo

Sneijder

:rolleyes:

muslera

koray - melo - hakan

veysel - selcuk - pirlo - olcan

sneijder

mevlüt - osvaldo​

Selcuk Pirlo Melo

Bruma Burak Sneijder

Gesendet von meinem LG G3

Gelsin 3 Tane Formasını Alırım .

Kesinlikle Drogbada Çok başkaydı ama , Formanın Arkasında Pirlo Yazması , inanılmaz bi hayal benim için

:love_heart::love_heart::love_heart::love_heart::love_heart::love_heart::love_heart::love_heart::love_heart:

kredi çektirip kombine aldırtır

Yabanci kontenjana bu karizmatik ihtiyara harcanirsa yönetim yine sezonun içine edecek.

Onun yerine daha genç, potansiye dolu bir orta saha oyuncusu tercih ederim, mesela Nuri

Selçuk - Nuri - Melo güzel olur bence, en azindan bir baslangic olur

Drogba, Pirlo gibileri sürekli satin alirsak çok parayla uzun vaadede hiç birsey kazanmis oluruz

Pirlo gelsin isterim ama 5 yabancılı ortamda olmaz

Taptap

Pirlo Takımda Olsaydı Selçuk olmamalıydı zaten . Şuan içinde bu böyle Selçuk Karakteristik açıdan orda Melo gibi görev yapamaz.İnler Gibi Adam Olur Selçuk yerine o takımda

Ayrıca Pirlo isterse 40 yaşında olsun cebinden çıkarır . Tek hareketi Yeter , bizim oyuncularla kıyaslanması talihsiz yorum olmuş .

Semih-Stoper-Koray

Bek-İnler-Pirlo-Melo-Telles

--------Wes---------

-------Burak-----

tabi gelse bile bu kadro bu yıl falan olmaz kevgire dönedebilir . Ama Gelse hoş olur , Ligde juventus havası estiririz avrupa meçhul ayrıca 3-5-2 karşıyım hemen laf atmayın :D

Pirlo Takımda Olsaydı Selçuk olmamalıydı zaten . Şuan içinde bu böyle Selçuk Karakteristik açıdan orda Melo gibi görev yapamaz.İnler Gibi Adam Olur Selçuk yerine o takımda

Ayrıca Pirlo isterse 40 yaşında olsun cebinden çıkarır . Tek hareketi Yeter , bizim oyuncularla kıyaslanması talihsiz yorum olmuş .

Pirlo önemli mevki de oynuyor - onun yavaş olmasi orta sahadaki defansif gücünü zayiflatir.

Juventus da Vidal ve Pogba gibi world class playerler var, isterse Pirlo 90 dakika yatsin hala farketmez ama bizim Galatasarayda 90 dakika birşey yapmayan Selçukla o orta sahamizi çok kötü hale getirirler. Pirlo sadece 3lü orta saha da oynayabilir, yani diyelim ki o bize gelirse 4-2-3-1 oynamamiz neredeyse imkansiz (Pirlosuz imkanli tabii).

Babama bunu soylersem beni dover vallah :D

İstemem. Mallığa gerek yok, Katar kulübüne dönmeyelim iyice.

Yaş olarak olmaz, yabancı sınırı açısından olmaz, mevki olarak da ihtiyacımız yok.

bu haberin yapilacagini biliyordum hatta transfer nöbetine de yazmistim :)

pirlo

melo----selcuk

sneijder

tabi ki yalan haber; lakin dehset-ül vahset olur orasi ayri :)

Geri
Üst Alt