Galatasaray’da Pirlo Sürprizi

Selçuk ve yabancı sınırı varken gereksiz. Selçuk'un 2 sezondur performansının farkında olarak söylüyorum.

Pirlo önemli mevki de oynuyor - onun yavaş olmasi orta sahadaki defansif gücünü zayiflatir.

Juventus da Vidal ve Pogba gibi world class playerler var, isterse Pirlo 90 dakika yatsin hala farketmez ama bizim Galatasarayda 90 dakika birşey yapmayan Selçukla o orta sahamizi çok kötü hale getirirler. Pirlo sadece 3lü orta saha da oynayabilir, yani diyelim ki o bize gelirse 4-2-3-1 oynamamiz neredeyse imkansiz (Pirlosuz imkanli tabii).

aynen mantık çevresinde bakınca brumaya falan yazık olur hem selçukla o iş olmaz inler lazım

böyle bişey olmayacağı için hayalden öte olmaz

Ama tabi Bruma vs olmasaydı selçuk yerinede inler olsaydı pirloyu kesinlikle şu formada görmek isterdim

Yorumları alalım , Pirlo Başkan için :)

Özellikle @Aslan Türkoğlu senin yorumunu renktaş bir Pirlo hayranı olarak. :)

Pirlo gelmiş geçmiş tüm futbolcular arasında, Galatasaray’da belki de en çok görmeyi istediğim futbolcudur. Bi kere adam tam bir profesyonel. Karakter olarak üst düzey kişiliğe sahip. Son Dünya kupasında da gördük ki, yaşı ne olursa olsun Pirlo her zaman iş yapar. Attığı uzun ve ölümcül pasları efsanedir. Genç futbolculara örnek olacak adamdır. Ben mesela futbolcu olsam Pirlo ile aynı antremana çıkıp ondan bir şeyler kapmak için varımı yoğumu ortaya koyardım. :)

Takım savunması cökebilir. Melo-Selcuk-Sneijder'in arasına Dinamo bir oyuncu almak lazım.

mantık dışı bir hamle olur. yabancı sınırı varken en gereksiz bölgeye ismi ne olursa olsun yabancı almak açıklanamayacak bir durum.

Çok önemli bi kaynaktan aldığım habere göre Pirlo BİTMİŞ!!!:D(Ramazan'dan sonra açıklanacakmış...)

mantık dışı bir hamle olur. yabancı sınırı varken en gereksiz bölgeye ismi ne olursa olsun yabancı almak açıklanamayacak bir durum.

Katiliyorum ama bence en gereksiz bölge degil çünkü Selçuk ve Melo'nun formsuz oldugu dönemleri unutmayalim - takimi çok etkiledi. Bence Nuri veya Inlerden birisi takima gelirse orta sahamizi gerçekten güçlenir ve ne zaman Selçuk ve Melo dan birisi formsuz olursa her zaman Nuri/Inlerle degistiririz (veya o 3 oyuncularla 3lü orta saha oynabiliriz). 4-3-3, 4-2-3-1, 4-4-2, bize taktiksel anlamda çok katki verir.

uvvvv

.......................Muslera...............

Alves - Egemen - Semih - Telles

................Melo.............................

.........Pirlo...........Selçuk.............

Aydın................................Olcan

...................Burak.......................

pirloyu nereye sokacaksınız ? snejider'i yada muslera'yı sattık galiba :D

Gereksiz olur.ihtiyacımız yok.Sneijder pirlo selçuk orta sahası yol geçen hanı olur.

Önemli olan pirloyu değil, pirlonun paslarından anlayan bir forvet almak.pirlonun bu yaşta yapabildiklerini yapacak 2-3 kişi var takımımızda

İtalyanlar diyorsa doğrudur.

haber yalan ama gelse çok süper olurdu :)

Pirlo, Xavi gibi oyuncuları çok seviyorum. Ben de onların görevi ve pozisyonunda oynuyorum çünkü.

Geri
Üst Alt