Galatasaray’da Pirlo Sürprizi

------------mus-----------

hamit-koray-semi-alex

-------melo-pirlo--------

bruma-sneijder-olcan

----------burak--------

+2; paletta+vargas off the bench

:surprised:

4cu yildiz ho

Zimba gibi vurur muthis sol ayagiyla drogbadan cok kosar oyun bilgisi de fena degil...

Net soylim gelirse formama pirlo yazar burdada paylasirim

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Gelmesin, gereksiz olur. Kötü futbolcu olduğundan değil. 5 yabancı kuralı, 35 yaşında adam için harcanmaz.

Drogba farklı, fizik gücü yüksek adamdı.

dribbling i selcuktan iyi , duran toplar hariç şutları selcuktan daha iyi ve en önemlisi selcuk tan cok daha güclü

Selcuk'u ne kadar sevsemde....Pirlonun duran toplari daha iyi....ama dusunsene Pirlo, Selcuk ve Snijder frikik icin topun basina geciyor.....Kalecilerin halini düsünemiyorum bile.....

Benim gordugum pas ozelligi Selcuk'tan kotu. Oyun gorusu Selcuk'tan kotu. Digerleri iyi olabilir ama bu saydigim 2si onemli cidden.

inler çoğunlukla rakip kaleye doğru pas yapmaya çalışıyor da ondan öyle gelmiştir size

selçuk gibi paso yana geriye oynasa onu da yüzdesi yükselir ayrıca rakip kaleye sırtı sönük top alıp ensesinde rakip varken bile dönebilecek kadar da özgüvenli topçu bazen aşırıya kaçsa da

herneyse zaten alamayız ginleri

Çeptalk

Pirlo yaşlandığı için iyice yavaşlamış gelmesinmiş. yapmayın etmeyin bu adam kariyerinin hangi döneminde fizik gücüyle oynadı? Pirlo çok zeki bir adamdır bildiğiniz gibi, belki deli dana gibi koşup pres yapmaz ama savunmada öyle bir pozisyon alır ki o presten daha zor duruma sokar rakibi. rakip oyuncunun pas açısı kapanır, tek seçeneği uzun top ya da geri pas olur. gerçi hayatında Pirlo'yu izlememiş adam yapabilir sadece "yavaş olduğu için gelmesin" yorumunu neyse

Ben tansiyonumu drogbada düşürdüm . O gün bugündür kedimde değilim . Böyle şakalar yapmayın

Xavi neden dusunulmuyor takimiyla arasi soguk, tipki ayrilsinlar diye bekledigimiz kankamla guzel sevgilsi gibi.. Xavi ayartmanin tam vakti ! paslari da iyi ve saci basi duzgun

Dünyaya gelmis en iyi 30 orta sahadan biri juve de kalir zaten yasina bakan futbol rezillerine tek soz yok.

inler çoğunlukla rakip kaleye doğru pas yapmaya çalışıyor da ondan öyle gelmiştir size

selçuk gibi paso yana geriye oynasa onu da yüzdesi yükselir ayrıca rakip kaleye sırtı sönük top alıp ensesinde rakip varken bile dönebilecek kadar da özgüvenli topçu bazen aşırıya kaçsa da

herneyse zaten alamayız ginleri

Çeptalk

Almayalim da zaten. Hic geregi yok o kadar para vermeye. O parayi hak ettigini de dusunmuyorum.

Geri
Üst Alt