Gökhan Kral
10 Numara!
- 23 Ağustos 2012
- 10.598
- 19
- 923
istemezük!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anladik Selcuk gecen sene kotu oynadi da yerin dibine batiracak kadar ne yapti onu anlamadim. Hala Turkiye'nin en kaliteli orta sahasi adam.![]()
o türkiye ligin yetenek fakirligi sayesinde
Baska secenegimiz mi var?
Ayrica Dunya Kupasi'nda alici gozuyle Gokhan Inler'i izledim ama hic begenmedim acikcasi. Selcuk'tan hicbir fazlasini gormedim.
dribbling i selcuktan iyi , duran toplar hariç şutları selcuktan daha iyi ve en önemlisi selcuk tan cok daha güclü
dribbling i selcuktan iyi , duran toplar hariç şutları selcuktan daha iyi ve en önemlisi selcuk tan cok daha güclü
Benim gordugum pas ozelligi Selcuk'tan kotu. Oyun gorusu Selcuk'tan kotu. Digerleri iyi olabilir ama bu saydigim 2si onemli cidden.
Benim gordugum pas ozelligi Selcuk'tan kotu. Oyun gorusu Selcuk'tan kotu. Digerleri iyi olabilir ama bu saydigim 2si onemli cidden.
Oyun görüşünün Selçuk'tan kötü olduğu fikrini nasıl edindin?
inler çoğunlukla rakip kaleye doğru pas yapmaya çalışıyor da ondan öyle gelmiştir size
selçuk gibi paso yana geriye oynasa onu da yüzdesi yükselir ayrıca rakip kaleye sırtı sönük top alıp ensesinde rakip varken bile dönebilecek kadar da özgüvenli topçu bazen aşırıya kaçsa da
herneyse zaten alamayız ginleri
Çeptalk