Galatasaray’da Seçim Hareketliliği Başladı

haluk ulusoy bu toplara girmez çok net söyliyim.

ali sabancı olsa iyi olur ama bu zenginlerin hiçbiri parasını harcamak istemezler

Bu Ebru Köksal bonusların FFP'ye dahil olduğunu bilmeyip forvetsiz kalmamıza sebep olan kadın değil mi?
Onu bilmiyorum da yeni yönetimde yoktu Ebru. Aysal döneminde vardı.
Olsun hiç konuşamayanlardan iyidir yine de. Gönül ister Ozan Korkut olsun.
Ozan da popülist.

Mevzu başkan değil, geniş ve liyakatli bir yönetim kurulu lazım. Tek başkanla ya da şimdiki gibi 2-3 kişiyle o iş olmaz.

galatasaray'ın cebinde üç kuruşu olmayan başkanla işi olmamalı bu saatten sonra.

nakte sıkıştı mı elini cebine atıp zaman kazandıracak adam lazım.

50bin euro için yapamadığımız transferler var yahu.

500 bin euroya kaçıp sonra astronomik ücretlere transfer olan gençleri unutmadık.

Abi Ulusoy'un yönetimlerde falan yer alma düşüncesi var mı hiç, o tarz bir şeyden bahsetmiş miydi
valla bana geçimişte kendisine teklif yapıldığında çekimser kalması falan pek başkanlığa girişecek izlenimi vermedi.

başkanlık ateşten gömlek resmen ve ciddi cepten para yediriyor.
ulusoy da ,iş dünyasında eskisi kadar hakim değil yani zaten hükümete uzak adamlar bunlar iş yaptırmıyorlar bilerek.eski zenginlikleri olduğunu sanmıyorum.

federasyon başkanlığını istiyordu ama onun için de siyasi konjoktörün değişmesi lazım.

galatasaray yönetimine de ikinci adam olarak girmez kesinlikle.

çok aday olmayacak bence özellikle fosiller ve papermoon tek aday üzerinde birleşip güçlü yönetim isteyeceklerdir.

yani burak elmas yada ozan korkut çevresınde olusacak güclü yönetim mete ikiz adnan öztürk vs

Nasil transfer döneminde her yil ayni oyuncular gündeme gelir secimde aynisi oluyor, her secim zamani ayni isimler gündem oluyor ama is basa gelince geri cekiliyor bu sovcular

ne icraatı bekliyorsun?...Dünya futbolunda yeri var ve en önemlisi Futboldan anlayan bir Hanım...yanınada üç beş Futboldan anlayan birilerini daha getirirse level bile atlayabiliriz...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
Kongrede Benfica 700 m euroluk oyuncu sattı demekle dünya futbolunda yeri oluyorsa ya da futboldan anlıyorsa çok çıkar başkan olacak kişi.

Her yönetime girişinde ya da TFFde ayrı bir olay yaratan fazla kibirli, kendini ön plana çıkarmaya çalışan birisi.

ŞL geliri olmadan bütçe dönmez tespitini de burada çoğu insan yapıyor zaten, tek artısı yatırım şirketleriyle bağlantısından dolayı bizi daha fazla borçlandırmak olur.

Ha iyi bir ekip kurarsa işler değişir. Bireysel olarak farl yaratabileceğini sanmam.

Terim sampiyon olursa devam edecek, etmelidir.

Bu kaos ortamda Terimin samiyon oldugu durumda onu birakmak cok aptalca bir karar olur. Kulupte uzun vade basariyi getirecek yonetim yahut kultur yok.

Sampiyon olmazsa durum degisir.

Geri
Üst Alt