Galatasaray'da Seçim Kararı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ünal Aysal camiaya yakisiyor ama ekibi rezalet. Bu da onun sucu. Düzeltmek de elinde.

Ya bize yakisan güclü yönetimi olustursun yada kusura bakmasin. Rezil bir yönetim bu

Sen Hamza hoca yerinde olsan bugünden itibaren yardımcı hocalığı kabul edermisin ?

I am the one who knocks!

Eğer Galatasaray'da bir gün efsane olmak istiyorsa , şuanda da iyi bir hoca olsa da yine de Luce ile birlikte çalışması gerekli diye düşünüyorum.

Tabi ki kolay kolay kimse bırakmaz ancak bu renklere gönül vermiş bir adamdan bahsediyoruz.

Eğer aynı yönetim ve manciniyle devam ederse sonumuz kötü.

O genel kurulda bunu Ünal aysala birisinin fısıldaması gerekiyor.

Ünanl Aysalın Galatasaraylılığına güvenmiyorum.Ama şu aşamada başkanı değiştiremiyeceğimizden yönetime Galatasaraya daha çok değer veren güçlü isimlerin alınması şart. Futbolcudan anlayan , futbolu bilen yönetici, profesyonel ne haltsa öyle bir adam şart.

Ve herşeyden önemlisi isimli, isimsiz hiç önemli değil şu takıma futbolcudan anlayan, futbolcu analizini yapabilen Umut Bulut, Burak Yılmaz gibi bir adamların Galatasaray gibi büyük bir takımda oynayamayacağını bilmesi gereken bir teknik adam şart.Teknik adam alırken bu özelliğie dikkat edilmeli. Yaptığı transferler , yorumlar, oynattığı sisteme bakılarak bize uygun bir teknik adam getirilmeli. Ama bunlara bakan kim. Hepsi ego peşinde.

Ünal Aysal camiaya yakisiyor ama ekibi rezalet. Bu da onun sucu. Düzeltmek de elinde.

Ya bize yakisan güclü yönetimi olustursun yada kusura bakmasin. Rezil bir yönetim bu

Ünal Aysal başkanlığa yakışıyor mu yakışmıyor mu bilemem ama o koltukda oturmayı kesinlikle haketmiyor.

SPORX.COM ‏@sporx 1 sa.

Ünal Aysal: "Kulübe bir çivi çakmadım deniliyor. Ben buraya marangoz olarak değil, itfaiyeci olarak geldim diye biliyorum..."

Baskan hata yapti ve kötü bir ekip kurdu. Umarim hatasindan dönüp telafi eder. Ali Dürüst, Albayrak ve Haldun Üstünel gibi adamlar sart.

Ikinci olalim sonra yine insAllah güzel günler bizi bekliyor. SL sart oglu sart.

Baskan hata yapti ve kötü bir ekip kurdu. Umarim hatasindan dönüp telafi eder. Ali Dürüst, Albayrak ve Haldun Üstünel gibi adamlar sart.

Ikinci olalim sonra yine insAllah güzel günler bizi bekliyor. SL sart oglu sart.

Biri şunun cevabını verecekmi kime göre neye göre kötü bir ekip. Bu herifler şirket yönetiyor. Neden hep kokuşmuş isimler. Neden hep popüler isimler ?

Aç bak adamlar görevi olan konuları konuşuyor.

şu ortalıkta bile görünmeyen adamları yönetimden atmalıyız

Ünal Aysal başkanlığa yakışıyor mu yakışmıyor mu bilemem ama o koltukda oturmayı kesinlikle haketmiyor.

Neden haketmiyor? Daha ne yapmasi gerekiyor? Bize bu kadar acimasiz olmak yakisiyor mu?

Sportif basarilara bakildiginda, en basarili baskanlardan biri Ünal Aysal.

Bize uzun yillar sonra yeniden büyük düsünmeyi ögreten bir Baskan Ünal Aysal.

Futbolda 2 kere üst üste sampiyon olmusuz, 2 kere Süper kupayi kazanmisiz, 2 kere CL´de gruptan cikmisiz, ceyrek final oynamisiz.

Basketbolda 25 yil sonra sampiyon olmusuz, Euroleague´de bir ilki gerceklestirmis ve top 8´e kalmisiz.

Bayanlarda yine bir ilki gerceklestirip Euroleague finaline kalmisiz.

Neye göre yakismiyor, bunu da bir aciklarsan tartisiriz.

ben futboldan anlamam profesyonellerle calısırım vizyonuyla gelip örnek olup carkın dislisi haline gelip 1 yılda 28 yıllık anadolu kulübü baskanına dönüp bizim bi arkadas önerdi sunu alalım bunu alalıma dönen bir yönetim.. baskan aklını basına al futbolu bilenlere bırak!! transferden sorumlu ali kırca yapsa sasırmam bu noktadan sonra...

Neyse la aziz yalakası, bir iş yapmayan, bizi sekizinci falan yapacak, cimbom kümeye tezahüratları eşliğinde kulağımızın pasını silecek, kötü günde başkanlığa aday olmayıp, iyi günde hainlik yapacak adamlar lazım.

1.1 milyar TL mi? Vay anam vay...

Adam 2 saat konuştu. Biri twitterdan yazdı ortalık yandı. Açıp dinleseydiniz keşke. 1.1 milyar tl imiş :))

Manipülasyonun bu kadarı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt